KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Galatasaray


Galatasaray


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 23.08.07, 02:48
KuTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
V.I.P.
 
Kaydolma: 03.09.06
Erkek
Mesajlar: 2.442
Teşekkürler: 18
Üyeye 29 kez teşekkür edildi
Tamam Hagi: Tekrar Türkiye'de çalışabilirim

Romanya Birinci Lig takımlarından Steau Bükreş Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapan Gheorghe Hagi, yeniden Türkiye'de görev yapabileceğini söyledi.
Kariyerinin en parlak günlerini yaşadığı Galatasaray'dan uzak kaldığını ifade eden Hagi, ''Ama iyi haberler alıyorum. Onlar da sezona bizim gibi iyi başladı. Ancak şimdi bir değerlendirme yapmak için çok erken'' dedi.
Kendisiyle kıyaslanan Lincoln'ün iyi transfer olduğunu belirten Hagi, ''Tekniği yüksek, iyi paslar atıyor ve asist özelliği var, ayrıca çok çalışıyor'' derken, ''Biz Lincoln'lü Schalke'yi 1-0 yenmiştik'' hatırlatmasını yapmaktan da geri kalmadı.
Galatasaray'dan ayrılan futbolcularla ilgili konuşmaktan kaçınan Hagi, ''Ben orada değilim. Dolayısıyla neler olduğunu tam olarak bilmiyorum. Ancak Necati her hocanın takımında görmek isteyeceği bir oyuncu'' açıklamasında bulundu.

CARLOS KALİTEYİ ARTIRDI
Türkiye ile Romanya arasında gelir bakımından büyük farklar olduğuna değinen Hagi, beğendiği Türk futbolcular bulunduğunu, ancak transferlerin maddi olarak çok zor olduğunu belirtti.
Emre Aşık'ın Steau Bükreş'e transferiyle ilgili olarak ''Her şey geçti'' diyen hagi, tekrar Türkiye'de çalışmasının da her zaman mümkün olduğunu dile getirdi.
Fenerbahçe'nin Roberto Carlos transferini de değerlendiren Hagi, şöyle konuştu:
''Roberto Carlos büyük bir yıldız. Mükemmel bir sol ayak. Defans oynuyor ama ofansif yönü de çok güçlü. Fenerbahçe'ye faydalı olacaktır. Yeni transferler Türkiye Ligi'ni zenginleştirdi, kalite biraz daha yükseldi.'' Hagi, Türk Milli Takımı ile ilgili olarak da, ''Fatih Terim tecrübeli ve kaliteli bir hoca. Ne yapması gerektiğini bilir. Türkiye her geçen gün daha iyi bir takım oluyor. Başarılı olacaklar'' dedi.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 24.08.07, 01:56
zebani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
V.I.P.
 
Kaydolma: 29.08.06
Erkek
Mesajlar: 8.365
Teşekkürler: 45
Üyeye 137 kez teşekkür edildi
Standart

cok sewıom bu adamı
Alıntı ile Cevapla
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006