KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Galatasaray


Galatasaray


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 20.03.07, 09:43
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Sessizlik lütfen!

Sessizlik lütfen!
Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, takımın daha fazla zarar görmemesi için yöneticiler ve Teknik Direktör Eric Gerets'e gelişmelerle ilgili açıklama yapmamaları talimatı verdi


Başkan Özhan Canaydın'dan, sarı - kırmızılı yöneticiler ve Teknik Direktör Eric Gerets'e, "sus" emri geldi. Yönetim kurulu üyeleri Şükrü Ergün ve Celal Gürcan'ın yaptığı açıklamalardan sonra camiada ortaya çıkan, "liseli - alaylı" tartışmalarından büyük rahatsızlık duyan Canaydın'ın, idareciler ve Belçikalı hocaya, yaşanan gelişmelerle ilgili konuşma yasağı getirdi.
Sarı - kırmızılı taraftarlar arasında ortaya çıkan huzursuzluk nedeniyle Trabzonspor ve Konyaspor maçlarında yönetim kurulunun istifaya davet edildiğine dikkat çeken Başkan Canaydın'ın, takımın zarar görmemesi için herkesten bundan sonra daha dikkatli olmasını istediği kaydedildi.


Dayanışma yemeği
Teknik patron Eric Gerets'in bu tartışmaların dışında kalma konusunda Özhan Canaydın'a garanti verdiği, yönetim kurulu üyelerinin de gerilime neden olabilecek açıklamalardan kaçınacakları vurgulandı.
Bu arada Başkan Yardımcısı Adnan Polat, liseli - alaylı gerginliğinin, camiaya zarar verdiğini ifade ederek, Galatasaray sevgisini gönlünde taşıyan herkesin kulübün sahibi olduğunu söyledi. Öte yandan yöneticiler, son günlerde yaşanan huzursuzluk nedeniyle bugün dayanışma yemeğinde bir araya gelecekler.


Mondi'den kötü haber

Beşiktaş derbisinde sol baldırından sakatlanan kaleci Mondragon'un yaklaşık bir ay daha yeşil sahalardan uzak kalacağı bildirildi.
Teknik Direktör Gerets'ten izin alarak gittiği Kolombiya'da Milli Takım doktorları tarafından kontrolden geçirilen tecrübeli file bekçisine uygulanacak olan tedavinin yaklaşık bir ay süreceği kaydedildi.
Milli Takım doktoru Alberto Ochoa tarafından muayene edilen Mondragon, Kolombiya'nın, 25 Mart'ta İsviçre ve 28 Mart'ta Paraguay ile oynayacağı maçlarda forma giyemeyeceği için kadrodan çıkarıldı.
Doktor Oachoa, Mondragon'un adalesindeki sakatlığın ciddi olduğunu belirterek, "Üç ya da dört hafta sahalardan uzak kalacak. Bu nedenle İsviçre ve Paraguay maçlarında forma giyemeyecek. Mondragon'la ilgili raporu teknik direktör Jorge Luis Pinto'ya verdim" açıklamasını yaptı. Mondragon'un yerine Robinson Zapata kadroya davet edildi.

Demir bombaladı!

Galatasaray Cafe Crown'ın basketbolda Fenerbahçe Ülker karşısında aldığı 34 sayı farklı ağır yenilgi, camiada büyük tepki uyandırdı.
Basketbol eski şube sorumlusu Tuğrul Demir, şubenin kötü yönetildiğini belirterek sert açıklamalar yaptı.
Demir şunları söyledi: "Biz geçen sene bir milyon dolarla daha başarılı olmuştuk. Bu sene harcamalar 3 milyon doları geçti ama durum ortada. Galatasaray'ın markası para uğruna sıfırlandı. Bu sene alınan beş Türk oyuncuyu toplasan bir oyuncu etmez. Bunlara harcanan para bir milyon doların üzerindedir ve sokağa atılmıştır. İdari ve teknik anlamda da kadro çoluk çocuğa emanet edilmiştir. Bir hafta arayla Efes Pilsen ve Darüşşafaka ile oynayacağız. Maalesef onlardan da aynı tokadı yememiz olasıdır. Bu saatten sonra birinci olsak ne yazar. Yönetimi ve Galatasaray camiasını basketbolu kurtarmak için vazifeye çağırıyorum."


Mizanoğlu vefat etti

Galatasaray Divan Kurulu Başkan Yardımcısı ve eski yönetim kurulu üyesi Orhan Mizanoğlu (75) hayata gözlerini yumdu. Sarı - kırmızılı camianın duayenleri arasında yer alan Mizanoğlu'nun vefatı büyük üzüntü yarattı. Yönetim kurulu kulübün sitesinden Mizanoğlu için başsağlığı mesajı yayınladı.
milliyet
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006