KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Galatasaray


Galatasaray


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 17.03.07, 09:04
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Unhappy Havaalanı baskını

Havaalanı baskını
Galatasaray'ı Konya dönüşü Atatürk Havaalanı'nda karşılayan kızgın taraftarlar Gerets'i istifaya davet edip üzerine yürüdü, olayı araya giren polis ve yöneticiler güçlükle önledi


Konyaspor maçı sonrası İstanbul'a dönen Galatasaray kafilesini Atatürk Havaalanı'nda bekleyen yaklaşık 30 kişilik taraftar grubu Teknik Direktör Eric Gerets'i istifa sloganlarıyla karşılayıp üzerine yürüdü.
Önce çıkan futbolcuları alkışlayan taraftarlar daha sonra gelen Belçikalı hocaya saldırmak istedi. Gerets'in üzerine yürüyen taraftarlar "İstifa et. Defol git" diye bağırıp küfür yağdırdı. Araya giren güvenlik güçleri ile yönetici Haldun Üstünel ve Fatih Gökşen adeta etten duvar örerek Belçikalı hocayı saldırıdan korumaya çalıştılar. Oluşan izdiham sırasında Gerets'in de taraftarlara karşılık vermek istediği ve güçlükle yatıştırıldığı gözlendi.
Taraftarlar Gerets'in yardımcısı Erdal Keser'e de tepki gösterip tartaklamaya çalıştı.
Bu arada bazı taraftarlar küfür ederek Gerets'i otobüse kadar takip etti. Taraftarların öfkesinden Başkan Özhan Canaydın da nasibini aldı. Sarı-kırmızılı taraftarlar Canaydın'ı istifaya davet ederek "Galatasaray Liseci zihniyetin değildir" diyerek pankart açtılar. Taraftarlar A takımdan sonra havaalanına gelen PAF takımını ise "Helal olsun size " diyerek alkışladılar.

milliyet
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006