KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Galatasaray


Galatasaray

Sonuçlar: Eskişehirspor karşısında aldığımız galibiyet önümüzdeki haftalar için size umut verdi mi?
Evet 1 16,67%
Hayır 5 83,33%
Katılımcı sayısı: 6. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 01.09.10, 11:42
aLhaNnGveNn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 19.09.09
Erkek - 32
Mesajlar: 155
Teşekkürler: 172
Üyeye 6 kez teşekkür edildi
Polis Sireni Cimbom'un yıldızları iddialı konuştu!

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.



Galatasaray'ın yeni transferlerinden Zvjezdan Misimovic, "Onur ve gurur duyuyorum" dedi. Insua ise Galatasaray'a şampiyonluk kazanmaya geldiğini söyledi.

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Zvjezdan Misimovic, "Onur ve gurur duyuyorum" dedi. Insua ise Galatasaray'a şampiyonluk kazanmaya geldiğini söyledi. Misimovic ve Insua Galatasaray TV'de merak edilenleri yanıtladı.

ZVJEZDAN MISIMOVIC

Misimovic, takımı Wolfsburg'un Juventus'tan Brezilyalı oyuncu Diego'yu transfer etmesinin ardından, kendisinin de Galatasaray'a geliş yolunun açıldığını aktarırken, ''Galatasaray gibi büyük bir takımın parçası olduğum için onur ve gurur duyuyorum. Transferim biraz uzun zaman aldı ama nihayet sonuçlandı'' dedi.

Geride kalan sezonda kulübünde sorunlar yaşadığını aktaran Boşnak oyuncu, attığı gollerin ardından sevinmediğini söylerken, Galatasaray'da atacağı gollerle artık sevinmeye başlayacağını dile getirdi.

''ARTIK DEĞİŞİKLİK ARIYORDUM''

Futbol hayatına Almanya'da başlayan ve uzun yıllar Bundesliga'da forma giyen Misimovic, bir değişiklik arayışı içinde olduğunu vurguladı.

Misimovic, 28 yaşında tecrübeli bir oyuncu olarak hayatında bir değişiklik aradığını söylerken, ''Böyle bir aşamada Galatasaray'la bağlantıya geçildi. Geçmişteki başarılarıyla çok enteresan bir ekip. Onur duyarak geldim. Benim için güzel bir değişiklik olacağını düşünüyorum. Böyle bir şeye ihtiyacım vardı'' diye konuştu.

''BAŞARI İÇİN YETERLİ KADROYA SAHİBİZ''

Galatasaray gibi büyük bir kulüpte hedefin her zaman şampiyon olacağını kaydeden Misimovic, ''Benim de hedefim şampiyonluklar elde etmek. Bence takım olarak bunun için yeterli kalitede bir kadroya sahibiz. Belki sezona iyi bir başlangıç yapılamadı ama ilerleyen günlerde daha iyi olacağımızı düşünüyorum'' ifadelerini kullanırken, görev yaptığı pozisyonun da ne kadar ağır sorumlulukları olduğunu bildiğini belirtti.

Misimovic, sarı-kırmızılı teknik adam Frank Rijkaard'la ilgili olarak, ''Onun hakkında çok fazla söylenecek bir şey yok. Tarihteki en iyi futbolculardan biri ve teknik direktör olarak da genç yaşta Barcelona'yla önemli başarılara imza attı. Galatasaray'da birlikte başarılar kazanacağımıza inanıyorum'' derken, hakkında yapılan sakatlık spekülasyonları için ise ''İlk kez burada duyuyorum. Son sezonlarda hemen hemen tüm maçlarda forma giydim. Sadece bu sezon başındaki maçlarda oynamadım ama o da Galatasaray'a gitmek istediğimi açıklamamdan dolayıydı. Ben iyi bir hazırlık dönemi geçirdim. Fiziksel olarak kendimi iyi hissediyorum'' açıklamasında bulundu.

EMILIANO INSUA

Galatasaray'ın, İngiliz ekibi Liverpool'dan satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladığı Arjantinli genç defans oyuncusu Emiliano Insua, önemli bir ekibe geldiğini bildiğini söyledi.

Teknik direktör Frank Rijkaard'ın kendisi için önemli bir isim olduğunu vurgulayan Arjantinli oyuncu, ''Frank Rijkaard gibi hem futbolculuk döneminde hem de teknik direktörlük döneminde önemli başarılara imza atmış biriyle çalışmak benim için ayrıcalık olacak. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Rijkaard tartışmasız büyük bir isim. Ondan öğrenebileceğim çok fazla şey olduğuna inanıyorum'' derken, Kewell ve Baros'u tanıdığını aktardı.

Insua, mevkisi itibariyle defans yapmayı seven biri olduğunu, ancak hücumda da etkili olabildiğini dile getirerek, futbol stiliyle ilgili, ''Devamlı atağa çıkmayı seven de bir oyuncuyum. Belki Liverpool'da çok fazla gol atamadım, ancak burada gollerimi de gösterebilirim'' diye konuştu.

''LİVERPOOL'DA FORMA ŞANSI BULAMAYACAĞIMI HİSSETTİM''

Galatasaray'a transferiyle ilgili olarak, takımı Liverpool'da yaşanan teknik direktör değişikliğinin kendisine olan etkisine değinen Insua, ''Oluşan değişiklik sonrası Liverpool'da yeterli forma şansını bulamayacağımı hissettim. Sonuçta genç bir oyuncuyum ve takımımda oynayabilmem önemli. Galatasaray'ın teklifi gelince de şüphe duymadan kabul ettim'' ifadelerini kullandı.

Genç yaşına rağmen Liverpool'da önemli bir maç rakamına ulaştığına değinerek, bunun tecrübe olarak kendisine çok şey kattığını anlatan Insua, şunları söyledi:

''Galatasaray'ın beni tercih etmesinden onur duyuyorum. Kimsenin şüphesi olmasın ki, bu şansı en iyi şekilde değerlendireceğim. Takımıma katkı sağlamak için elimden geleni yapacağım. Bir futbolcu olarak iyi ve kötü oynadığım zamanlar olabilir, ancak maçın son saniyesine kadar tüm gücümle mücadele edeceğimden, savaşacağımdan şüphe duyulmasın. Buraya başarılar kazanmaya, şampiyonluk kazanmaya geldim. Galatasaray böyle bir takım. Hep başarılar kazanıp, şampiyonluklar yaşamak istiyor.''
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006