KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Galatasaray


Galatasaray


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 30.07.10, 09:24
RG350 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Efendi Baykuş
 
Kaydolma: 03.02.10
Erkek
Mesajlar: 1.773
Teşekkürler: 25
Üyeye 258 kez teşekkür edildi
Standart Cimbom'a soğuk duş!

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Sırp temsilcisi OFK Belgrad'ı 2-2 berabere kalarak 5 Ağustos'ta oynayacağı rövanş maçı öncesi avantajı tepti.

İLK YARI

Galatasaray, OFK Belgrad karşısına Neill dışında 10 Türk futbolcuyla çıktı. Sarı-kırmızılılar, bu devrede ortaya koydukları futbolla rakibi adeta kendi sahasına hapsettiler. Özellikle sağ kanattan geliştirdiği ataklarla OFK'yı bunaltan Cimbom, Arda'nın bireysel yeteneğini kullanarak attığı golle devreyi 1-0 önde tamamladı.

İleri uçta etkili bir performans sergileyen Galatasaray'da yeni transferlerden golcü oyuncu Mehmet Batdal'ın fileleri sarsamasa da rakip savunmada yarattığı tehlikeler, bu futbolcunun ilerleyen zamanlarda daha da kendini geliştirmesiyle Galatasaray'a büyük katkıları olacağının sinyallerini verdi.

Bir diğer yeni isim Serdar Özkan'ın da sağ kanatta istekli ve arzulu oyunu gözlerden kaçmazken, Galatasaray'ın kanat organizesyonlarında etkili olduğu bir yarıydı.

Sarı-kırmızılılar, başlama düdüğünden ilk yarının bitiş düdüğüne kadar üstün oynadığı karşılaşmada 45 dakikayı 1-0 önde olarak tamamladı.

İKİNCİ YARI

Galatasaray, bu devreye pek iyi başladı. 2-0'lık üstünlüğü de yakaladı ancak iki farklı üstünlüğü yakalayan Aslanlar rehavete kapılınca rakibin üst üste gelen gollerine engel olamadılar. OFK Belgrad 2-0'dan 2-2'ye getirdiği maçta çok büyük bir avantaj yakaladı.

Galatasaray, aldığı bu beraberlikle deplasmanda sıkıntılı bir karşılaşmaya çıkacak.

PİNO SAHADA

Galatasaray'ın, Fransa'nın Monaco takımından transfer ettiği Pino, karşılaşmanın 60. dakikasında Serdar Özkan'ın yerine oyuna dahil olarak ilk kez Galatasaray formasını giydi.

Galatasaray'ın Monaco'dan renklerine bağladığı Pino, görev aldığı 30 dakikalık süre zarfında istekli ve arzulu futboluyla göz doldurdu.

MERCAN FORMAYLA İLK KEZ

Galatasaray, mor formanın devamı olarak gösterilen Mercan formayla OFK Belgrad'ın karşısına çıktı.

GALATASARAY 2-2 OFK BELGRAD

Stat: Ali Sami Yen
Hakem: Nicolai Vollquartz

Galatasaray: Aykut, Sabri, Neill, Servet, Hakan Balta, Barış (Dk.83 Cana), Mustafa Sarp, Ayhan, Serdar Özkan (Dk.59 Pino), Arda Turan, Mehmet Batdal (Dk.68 Kewell)
Teknik Direktör: Frank Rijkaard

OFK Belgrad: Saranov, Mijatovic (Dk.46 Filipovic), Kecojevic, Nikolic, Rodic, Petkovic, Trivunovic, Zeravica (Dk.67 Krstic), Markovic, Simic (Dk.78 İnjac), Milic
Teknik Direktör: Dejan Durdevic

Sarı Kartlar: Simic, Markovic (OFK Belgrad), Neill (Galatasaray)
Goller: Dk.26-76 Arda Turan (Galatasaray), Dk.79 Krstic, Dk.85 İnjac (OFK Belgrad)

MYNET SPOR
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006