KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Galatasaray


Galatasaray


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 17.07.10, 02:49
RG350 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Efendi Baykuş
 
Kaydolma: 03.02.10
Erkek
Mesajlar: 1.773
Teşekkürler: 25
Üyeye 258 kez teşekkür edildi
Yeni Kewell yuvada kaldı!

Gerek profesyonelliği gerekse performansı ile Türkiye'de özel bir hayran kitlesi oluşan Avustralyalı yıldızın uzun süreli sakatlıklar yaşadığını ve yüksek bir ücret aldığını öne sürerek, sözleşmesini yenilemeyen Galatasaray yönetimi, Kewell ile devam etme kararı aldı.

Daha önce Kewell'ın Dünya Kupası'nda göstereceği performansa göre hareket etme kararı alan Galatasaraylı idareciler, yabancı oyuncu transferinde yaşanan aksaklıklar sonrası teknik direktör Rijkaard'ın, "Gerektiğinde kanatta gerektiğinde ileri uçta oynayabilen Kewell'ı takımda tutalım" sözleri ve taraftarların da gönlünü kazanmak üzere harekete geçerek tecrübeli futbolcuyu ikna ettiler. Avustralyalı oyuncu, yönetimin kendisine yaptığı yıllık 500 bin Euro artı maç başı 20 bin Euro teklifini kabul etti. Önceki görüşmelerde 2 yıllık sözleşme isteğinde ısrar eden Kewell, Galatasaray'ın 1+1 yıllık sözleşme şartına da 'evet' dedi.

ROY HODGSON FAKTÖRÜ

Kewell'ın Galatasaray'ın son teklifi kabul etmesinde, Roy Hodgson'ın Liverpool'un başına geçmesi etkili oldu. Hodgson'ın, Fulham'da kalması halinde Kewell'ın Premier Lig'e dönme ihtimali bir hayli yüksekti. Ancak İskoç teknik adam kulüpten ayrılınca bu transfer suya düştü ve Kewell da tekrar Galatasaray'a dönüş yaptı. Kewell ve Neill, pazartesi günü Venlo'daki kampa katılacak.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006