KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Galatasaray


Galatasaray


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 23.06.10, 19:50
BoRriZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 14.06.10
Erkek - 36
Mesajlar: 209
Teşekkürler: 7
Üyeye 32 kez teşekkür edildi
Arrow Galatasaray'a kötü haber!

Galatasaray'a kötü haber!
Valencia'ya giden Mehmet Topal'ın yerine orta sahaya iyi bir ön libero arayan Galatasaray'a talip olduğu Juventus'lu Christian Poulsen'den kötü haber geldi.

Danimarkalı oyuncunun menajeri Joern Bonnesen yaptığı açıklamada Poulsen'in Juventus ile iki yıllık daha sözleşmesin olduğunu ve takımdan ayrılma gibi bir düşüncesinin olmadığını söyledi.

Galatasaray ile bir takım görüşmelerinin olduğunu ancak somut bir teklif almadıklarının altını çizen Bonnesen, "Poulsen için bazı teklifler alıyoruz ancak oyuncu şu anda Torino'da multu ve burada kalmak istiyor. Son iki yıldır bazı Türk takımları ile Poulsen'in adı geçiyor ancak hiçbirin resmi bir teklif almadık. Resmi teklif alır ve kulüpler somut bir adım atarsa tabii ki Poulsen'i bu konuda haberdar eder, karar vermesinde yardımcı olurum" dedi.

Christian Poulsen'in şu anda Danimarka Milli Takımı ile Güney Afrika'da bulunduğunun belirten Bonnesen, "Yeni sezon öncesi Juventus'un yeni teknik direktörü ile bir takım görüşmeler yapacağız. Poulsen'in Juventus'taki yerini öğrenmek bizim için ilk planda çok önemli. Çeşitli görüşmeler yapacağız ancak Poulsen tarafından Torino'da kalmak hiçbir sıkıntı yaratmayacak" şeklinde konuştu.

30 yaşındaki Danimarkalı oyuncu geçen sezon transfer döneminde Fenerbahçe'nin de gündemine gelmişti. Uzun bir süre Türk spor basını tarafından işlenen Poulsen - Fenerbahçe flörtü daha sonra sarı-lacivertli kulübün Brezilyalı oyuncu Christian'ı transfer etmesiyle rafa kaldırılmıştı.

2010 Dünya Kupası'nda yaptığı basit hatalar ile dikkatleri üzerine çeken Poulsen'in bonservis bedelinin 6.5 milyon avro olduğu daha önceden açıklanmıştı.


23.06.2010
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006