KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Galatasaray


Galatasaray


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 24.07.09, 18:21
BayKuş12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Acemi Baykuş
 
Kaydolma: 17.07.09
Erkek
Mesajlar: 119
Teşekkürler: 0
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Standart Yeni Pilotumuz

Yeni Pilotumuz Scott Mansel


Sonangol Superleague Formula 2009 sezonunun 1-2 Ağustos tarihlerinde yapılacak üçüncü yarışında Galatasaray takımının direksiyonunda yeni pilot Scott Mansel (23) olacak.

Motorsporlarının heyecanı ile futbolun coşkusunu bir araya getiren Superleague Formula serisinde Türkiye’yi temsil eden tek takım olarak yarışan Galatasaray, sezona Duncan Tappy ile başlamıştı. Ancak ilk iki yarış sonunda takım sezona İngiliz pilot 1985 doğumlu, EuroBOSS F1 serisinde şampiyonluk kazanmış ve test pilotluğu da yapan Scott Mansel ile devam etme kararı aldı.

Scott Mansel, Formula 1 aracı ile en genç resmi test yapan pilot.

Mansel, İngiltere’de yapılacak bir sonraki yarış olan Donington Park pistinin olduğu bölgede yaşıyor ve kendi evinde, bu seride ilk yarışına çıkacak olmaktan dolayı oldukça heyecanlı.

18 futbol takımının yarıştığı seride Galatasaray, ilk iki yarış sonunda 75 puan ile 10. sırada yer alıyor. Yeni pilot Scott Mansel’in hedefi kalan yarışlarda Galatasaray’ı podyuma taşımak ve sezonu üst sıralarda bitirmesine yardımcı olmak.

Mansel, yarış öncesi şunları söyledi: “ İlk kez Superleague Formula serisinde yer alacağım için çok heyecanlıyım. Uzun senelerdir pistlerde farklı serilerde yarıştım ancak 800 beygir gücündeki otomobille start almak için sabırsızlanıyorum. Galatasaray ise öğrendiğim kadarı ile Superleague Formula serisinin en ateşli taraftarlarına sahip. Bu yüzden çok şanslıyım. İlk yarışımda tüm taraftarların desteğini bekliyorum.”

Sonangol Superleague Formula serisinin bir sonraki yarışı 1-2 Ağustos tarihlerinde İngiltere’nin Donington Park pistinde koşulacak. Sezonun üçüncü yarışının koşulacağı Donington Park, Formula 1 severlerin de yakın takibinde önümüzdeki sezon takvimde yer alması açısından. İngiliz motorspor severler ile seride lider durumda bulunan İngiliz takım Liverpool’un taraftarlarının yoğun ilgi söstermesi beklenen yarışın, sıralama turları Cumartesi ve yarışlar Pazar günü. Yarışlar, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği sponsorluğunda Galatasaray TV’den canlı olarak izlenebiliyor.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 24.07.09, 20:27
karaejder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 25.06.09
Erkek
Mesajlar: 33
Teşekkürler: 1
Üyeye 3 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Yeni Pilotumuz

sagolllllll
Alıntı ile Cevapla
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006