KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Galatasaray


Galatasaray


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 24.07.09, 09:41
Deathnear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kovuldu!
 
Kaydolma: 22.07.09
Erkek
Mesajlar: 55
Teşekkürler: 0
Üyeye 9 kez teşekkür edildi
Tamam Helvacı'dan özeleştiri!

İkinci Başkanımız Mehmet Helvacı, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda, Kazakistan'ın Tobol takımını eleyerek bir üst tura çıktıklarını, ancak maçta iyi futbol ortaya koyamadıklarını söyledi.



UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Helvacı, karşılaşmadan sonra yaptığı açıklamada, takımlarının, bekledikleri bir sonuç aldığını ifade ederek, "Ama iyi futbol oynadığımız söylenemez. Sezon başında böyle oluyor. Yeni katılanlarla beraber daha iyi bir takım ve futbol ortaya çıkacağını düşünüyorum" dedi.

Mehmet Helvacı, takımda transferin devam ettiğini de kaydederken, bir gazetecinin, "Brezilya asıllı Portekizli futbolcu Deco ile ilgilenip ilgilenmedikleri" sorusuna, "Şu anda takımda yok. Dolayısıyla böyle bir şeye 'Evet' demek bugün için mümkün değil" yanıtını verdi.

Bu futbolcuyla transfer için görüşüp görüşmedikleri sorusunu ise Helvacı, "Gördüğünüz gibi 18 kişilik kadroda yok" diye cevapladı. Yeni transferleri Keita'nın transfer bedelini ödediklerini de bir soru üzerine açıklayan Helvacı, "Futbolcunun transfer edildiğini hepiniz biliyorsunuz. Dün ücreti ödendi. En geç yarın, bize belgelerinin gelmesi lazım. Gerekli şekilde takıma katılacaktır" diye konuştu. Helvacı, bu oyuncunun UEFA Avrupa Ligi'nde oynamamasının söz konusu olmadığını da sözlerine ekledi.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006