KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol


Futbol - Tüm takım taraftarları burada rahatça konuşabilirsiniz


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 19.03.07, 13:50
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Güney Kore'de Şenol Güneş fırtınası...

Güney Kore'de Şenol Güneş fırtınası...
İhsan DÖRTKARDEŞ (DHA)

MİLLİ Takımlar eski Teknik Direktörü Şenol Güneş'in çalıştırdığı Güney Kore'nin FC Seul takımı ligde adeta fırtına gibi esiyor. 3'üncü maçından da galibiyetle ayrılan FC Seul, Güney Kore'de şampiyonluğun en güçlü adayı olarak gösteriliyor.
İlk hafta evinde oynadığı ve 19 bin kişinin izlediği maçta Daegu’yu 2-0 yenen Seul, geçen hafta da Chunnam deplasmanını 1-0'lık galibiyetle kapattı. Oynadıkları kupa maçını da kazanan FC Seul, dün de evinde 26 bin kişinin izlediği maçta, Jeju'yu baştan sona üstün bir oyun ortaya koyarak 1-0 yenmeyi başardı.
Maçtan sonra gazetecilerin ilgi odağı olan Şenol Güneş, oyunun tek hakimi olduklarını, bekledikleri gole ikinci yarıda ulaştıklarını belirterek şöyle dedi:
“Bu maçı da kayıpsız kapattığımız için mutluyuz. Bu galibiyeti bizi yalnız bırakmayan ve maç boyunca destekleyen taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Bir futbolcumuz sakatlandı. Çarşamba günü oynayacağımız kupa maçında kadro değişikliğine gidebiliriz. Henüz kadromuz tam oturmadı. İlerleyen haftalar daha iyi olacağız.''
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006