KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol


Futbol - Tüm takım taraftarları burada rahatça konuşabilirsiniz


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 16.08.12, 21:26
DennisBerkamp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 15.08.12
Erkek
Mesajlar: 16
Teşekkürler: 0
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Standart Tüzün geçen sezona dikkat çekti

Eskişehirspor Kulübü Sportif Direktörü Zafer Tüzün, geçen sezon yaşanan olaylara dikkati çekerek, Türk futbolunun ihtiyacının futbolun keyif veren değerleri olduğunu söyledi.

Eskişehirspor Kulübü Sportif Direktörü Zafer Tüzün, ''Geçen sezon futbolumuzun yaşadığı olaylar sonrası ihtiyacımız olan en önemli şey futbolun keyif veren değerleridir'' dedi.
Tüzün, yaptığı yazılı açıklamada, Eskişehirspor'un yeni sezon öncesi her zaman olduğu gibi taraftarıyla birlikte enerjisini ve iddialarını artırdığını ifade ederek, Eskişehirspor'un şehir ve kulüp olarak futbolun heyecan veren değerlerine her zaman katkı yapacağını bildirdi.
"ES ES YENİ SEZONA HEYECAN KATACAK"
''Geçen sezon futbolumuzun yaşadığı olaylar sonrası ihtiyacımız olan en önemli şey futbolun keyif veren değerleridir'' ifadesini kullanan Tüzün, ''Avrupa ligi maçları sonrası çok olumlu ve heyecan dolu ortamımızı bozmaya yönelik bir hava ortaya çıkarılmaya çalışılıyor. Asılsız, gerçek dışı söylentilerle Eskişehirspor'un iç huzurunu bozmaya yönelik bir çaba harcanıyor. Eskişehirspor'un tarihine, geleneklerine, şehir kimliğine hiç yakışmayan bu tarz yaklaşımların hiç kimseye yararı olmaz. Birlik içinde Eskişehirspor'u daha ileriye taşıma yolunda hedeflerde buluşmamız her şeyin önünde olmalıdır. Türkiye'de taraftar kimliğiyle çok farklı bir yere sahip olan bu büyük camianın enerjisi dedikodularla, mesnetsiz söylentilerle harcanamayacak kadar derin ve güçlüdür. Eskişehirspor yeni sezonda ligimize heyecan katan, keyfi veren en değerli katkıyı yapacaktır. Yeni ve unutulmaz başarılar için tek yapmamız gereken bir ve beraber olmamızdır'' dedi.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla


Seçenekler


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
SAHAN Gokbakar Dikkat sahan Cikabilir Videolar Arsiv Full Hepsi zeros99 Türkçe Dublaj BRRip & BDRip 1 03.02.20 22:10
Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum | Box Set 1 2 3 | BRRip XviD | Türkçe Dublaj Nobbyy Türkçe Dublaj DVDRip 0 08.01.12 17:16
SAHAN Gokbakar Dikkat sahan Cikabilir Videolar Arsiv Full Hepsi zeros99 Türkçe Dublaj BRRip & BDRip 0 27.10.11 22:32



© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006