KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > GeyiK > Fıkralar & Espriler


Fıkralar & Espriler - Çeşitli fıkra ve esprilerinizi burada bizimle paylaşın


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 14.06.11, 13:32
!AdamKinG! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 13.06.11
Erkek - 28
Mesajlar: 37
Teşekkürler: 1
Üyeye 6 kez teşekkür edildi
Talking Gülmekten Öldüren Fıkralar !!!

YALAN MAKİNESİ

Temel'in oğlu sınava girecekmiş. Temel oğluna : -Başarılı ol demiş. Temel çarşıdan bir yalan makinesi satın almış ve oğlu gelince sormuş : -Kaç aldın oğlum? -Baba beş aldım deyince makine ötmüş. Temel yine sormuş : -Baba dört aldım deyince makine yine ötmüş. -Bak oğlum doğru söyle ben senin kadarken imtihanlardan beş alırdım deyince makineden bir ses çıkmış ve makine "bum" diye patlamış.




YAMYAMLARIN SINAVI

Birgün bir gemide bulunan Alman Fransız ve Temel geminin batması sonucu bir adaya çıkarlar. Adada bulunan yamyamlar bunları esir alırlar : -Birinizi yiyeceğiz derler. Sınavı kaybedeni yiyeceklerdir. Herbirine birer maymun verirler en az çocuk yapanı yiyeceklerdir. Aradan bir süre geçer sonuçlar belli olmuştur. Alman 2 Fransız 3 ve Temel'in 1 çocuğu olmuştur. Yamyamlar şaşırmışlardı. Nasıl olurda bir Türk 1 çocukta kalırdı? Bunu duyan Temel hiddetle : -Siz bunun bana dişisini verseydiniz 10 çocuk yapardım ya neyse demiş.




YANLIŞ NUMARA

Temel saat 02.30 da arkadaşı Dursun'u arıyor. Telefon kalkıyor. -Buyrun. Temel Dursun'un sesini tanıyor : -Alo Dursun orası 1111 mi? -Hayır Temel burası 1111. -Kusura baakma Dursun yanlış numara.




YANLIŞ ANAHTAR

Temel'e bir gün seferberlik kağıdı gelir kağıtta hemen işini gücünü bırakıp gelmesi yazılıdır. Temel en yakın arkadaşı Dursun'u yanına çağırır ve : -Beni askere göreve çağırdılar karım Fadime sana emanettir. Sana şu anahtarı da bırakıyorum Fadimenin bekaret kemerinin anahtarıdır. Ben yolda kaybedebilirim sende dursun ona iyi bak dönünce alırım der ve atına atla yola çıkar. Aradan beş dakika geçmeden arkasından bir toz bulutunun yükseldiğini görür ve durur. Gelen Dursun dan başkası değildir. Dursun nefes nefese : -Ula Temel bu anahtar kemeri açmıyor. Yanlış anahtarı verdin galiba.




YA SAATİM DURMUŞ

Dursun tıp fakültesini bitirmiş. Bir hastanede ihtisasa başlamış. İlk sabah vizitesinde hocası : -Şu hastanın nabzını bir say bakalım demiş. Dursun hastanın nabzını almış bir türlü bırakmıyor. -Ne oldu Dursun? Dursun gözlerini kırpıştırmış : -Ya bu hasta ölü ya da benim saatim durmuş.




YATIN YERE

Dört kişilik avcı gurubu tecrübeli avcı Temel'in önderliğinde ormanda ilerlemektedirler. Karşılarına küçük bir delik çıkar. Temel : -Yatın yere tavşan deliği ! Bütün avcılar yere yatarlar. Gercekten bir müddet sonra delikten tavşan çıkar. Avcılar hemen vururlar. Tekrar yürümeye başlarlar. Bir süre sonra büyükçe bir delik çıkar karşılarına. Temel : -Yatın yere tilki deliği! Yatarlar. Biraz sonra tilki çıkar. Onu da vururlar. Tekrar yola düşerler. Bu defa daha büyük bir delik çıkar. Temel : -Yatın yere ayı ini! Yere yatarlar ve çıkan ayıyı vururlar. İyice keyiflenen avcılar yürümeye devam ederler. Kısa bir zaman sonra kocaman bir deliğin başında dururlar. Acemiler hep birden Temel'e bakar. Temel: -Uşaklar ne cıkacağını bilmiyorum. Ama yatın yere ne çıkarsa bahtımıza! Ertesi gün gazetelerde manşet : -Dört avcı tren altında can verdi.




YİNE SENİ ARIYORLAR

Seçimler öncesiydi.Fatih ilçesinde encümene aday olan birkaç Oflu partili Fatih'te Trabzonlu siyasetçilerin toplandığı Yaşar Abdik'in kahvesinde bir araya gelirler.Sohbet sırasında hepsi de birbirlerine hava atmak için kendi başkanlarına olan yakınlıklarını anlatıyordu. Bir tanesi: -Valla benim başkanla aram çok iyidir.Hemen hemen her öğle yemeğini birlikte yiyoruz deyince : -Ovvv!O da bir şey mi?Benim başkanla aram daha iyidir.Her gün onun odasına gider yurt sorunlarını görüşürüm.Oda kapıdaki görevliye "önemli konuğum varbeni lütfen kimse rahatsız etmesin" diye tembih eder deyince üçüncüsü de dayanamaz: -Ulauşaklar.O dedikleriniz de bir şey mi?Benim başkana yakınlığım hepinizden çoktur.Çünkü ben her gün makam odasına gideronla yurt sorunlarını görüşürüz.O sırada telefon çalar.Başkan açar.Sonra bana dönerek;"aaayine seni arıyorlar" diye telefonu bana uzatırder.




YURT DIŞINA KAÇMIŞ

Temel yolda yürürken bir senet bulmus.Bakmiş senedin son günü.Ne yapacağım diye kara kara düşünmeye başlamış.Sonra gitmiş borç toplayıp senedi yatırmış rahat bir nefes almış.Aynı şekilde bir gün yürürken yine yerde bir senet görmus almış bakmış.Yine senedin son günü.Ama bu ödenecek gibi değil çok fazla miktarda.Temel hemen sahte pasaport çıkartıp yurt dışına kaçmış.




YÜZME BİLMİYORMUŞ

Akıl hastanesinin müdürü hastanedeki akıl hastalarının sayılarını azaltmak için onları bir teste tabi tutmaya karar vermiş. Testin konusu ise içi boş bir havuza tramplenden atlamakmış. Testi kim geçerse akıllandığına karar verilip hastaneden taburcu edilecekmiş. Derken test günü gelmiş çatmış. Hastane müdürü akıl hastalarını toplayıp onlara neler yapması gerektiğini anlatmış ve atlamalarını istemiş. Bunun üzerine akıl hastaları sıra ile tramplene çıkarak boş havuza atlamaya başlamışlar. Havuz boş atlayanlar yere yapışıyor. Bu durum bütün hastalar sona erene kadar devam etmiş. En son hiç sesi çıkmayan bizim Temele sıra gelmiş. Temel tramplene çıkar atlamaz. Zorla çıkarılır yine atlamaz aşağı iner. Bu durumu gören hastane müdürü Temelin akıllandığına karar verir ve onu taburcu eder. Tam Temel kapıdan çıkıp giderken müdür merak içerisinde Temel' e sorar : -Yahu Temel aferin sana merak ettim acaba sen neden o havuza atlamadın? -Sayın müdürüm pen yüzme pilmeyrum onun içun atlamadum. !!!!!




YÜZ TANE MARTI SAYMIŞTIM

Bir gün temel boğaz köprüsünden boğazı seyrediyormuş.Adamın biri yaklaşmış hemşerim ne edeysun? Temel : -Martıları sayıyorum demiş.Adam : -Bu köprü benim ne kadar martı saydın ise o kadar para vereceksin demiş.Temel : -99 tane saydum demiş.Ve adama 99 martı parası vermiş.Adam parayı alıp arkasına bakmadan gimiş.Temelde adamın arkasından : -Nasılda kandırdım adamı 100 tane martı saymıştım!!!




ARABASINI SATMIŞ

Temel'e rüyasında Allah yürü ya kulum demiş. Temel'de arabasını satmış.




ARİTMETİK

Aritmetik öğretmeni Temel öğrencilerinden şikayet ediyormuş : -Derste peş kere peş kaç ediy diye sorayrum kırk cevapı alayrum.Halbuki peş kere peş yirmi peş pilemedun otuz




ARKADAŞIN OLDUĞUM İÇİN Mİ?

Adamın biri karadenizli arkadaşına "eşek" demiş. Karadenizli sormuş : -Eşek olduğum için mi arkadaşınım; yoksa arkadaşın olduğum için mi eşeğim?




ASANSÖR

Temel kapıcı çalıştığı on katlı binanın asansörü bozulunca bir kağıt asıyor üstünde şu yazılar var : "Asansör pozuk en yakın asansör yüz metre ileride yandaki pinadadur"




ASLAN

Temel hayvanat bahçesinde gezerken açık bulduğu bir kafesten içeri dalmış. -Hoop dur ne yapıyorsun orası aslan kafesi diye bağırışmışlar.Temel geri dönmüş -Sankim aslanınızı yedük demiş.




ASMAK

Dursun evinden çıktığında birde bakar ki komşusu Temel kendini belinden ağaca asmış halde duruyor.Hemen gidip ipi ağaçtan çözer.Komşusunu ağaçtan indirdikten sonra merakla sorar : -Ha sen ne yapayudun öyle? -Hiç kendimi asaydum... -Ha uşağum penum pildiğum insan poynundan asılayi. Temel üzgün ve çaresiz bir halde komşusu Dursun'a baktıktan sonra cevap verir : -Ben de öyle yapmişudum.Ama ipu poynima pağladığum zaman bi türlü nefes alamayrum.




AŞAĞISI BİR İŞ DÜŞÜNÜYOR

Karadanizliye sormuşlar : -Neden baştaki saç ağarıyor da aşağıdaki ağarmıyor? -Aşağısı bir iş düşünüyor yukarısı bin iş düşünüyorda ondan demiş Karadenizli.




ATALARIMIZ TELSİZ TELEFON KULLANMIŞLAR!!!

Temel bilim adamı iken bir arkeoloji araştırmaları konferansına davet edilir.Amerikalılar anlatmaya başlar : -Biz ülkemizde yaptığımız kazılarda 25 metre aşağı indik ve telefon kabloları bulduk.Öyleyse bizim atalarımız asırlar önce telefon kullanmışlardır. Sıra Türkiyeye gelir ve Temel başlar anlatmaya: -Biz ülkemizde yaptığımız kazılarda 50 metre aşağı indik ama birşey bulamadık.Öyleyse atalarımız telsiz telefon kullanmışlardır.




ATATÜRK 39 YAŞINA BASTI

Karadenizliye öğretmeni sormuş : -Söyle bakalım 1881'de ne oldu? -Atatürk doğdu öğretmenim. -Peki 1920'de ne oldu? -Atatürk 39 yaşına bastı öğretmenim!




AT YARIŞI

At yarışına merak saran Temel bir gün hipordroma gider. Yalnız önünde delicesine bir o yana bir bu yana koşan atlara akıl erdiremez ve dayanama yanındakine sorar. -Hah hemşerim bu atlar ne deli gibi koşup duruyor. Adam da : -1. olana ikramiye var da ondan der. Temel de cevap vererek : -Hah 1. olana para varda ötekiler niye koşup duruyor.




ATTA GİDECEĞİZ

Azrail Temel'in canını almak için gelmişti. Temel hemen bir çare buldu. İsaret parmağını ağzına sokup ağuk guğuk sesleri de çıkararak bebek taklıdı yaptı. Azrail durumu anlamış ve Temel'in oyununu bozmamışgitmiş. Ertesi ve daha ertesi günü Temel yine aynı numarayı yapmış ve kurtulmuş. Hatta daha ileri giderek kendisine birde emzik bile almış. Azrail yine gelmiş Temel hemen yerde emeklemeye baslamış. Azrail Temel'e : -Temel gel attaaaa gideceğiz.




AYAĞIMI DENİZE SOKUP

Temel her gün köyden evine gidince paçaları ıslak gidiyormuş. Bir gün köylünün biri sormuş : -Ya Temel neden senin paçaların hep ıslak? Temel akıllı ya : -Deniz kenarına gittiğim zaman bir sigara içiyorum sonra bu sigarayı denize atıyorum. Ondan sonra söndüğünden emin olmak için ayağımı denize sokup tekrar söndürüyorum.




AYAKKABI

Temel işe girmek için sözlü sınava giriyor.Çok heyecanlı bir önceki adaya soruyor : -Ne sorayiler? -Ayakkabı. Temel'in sırası geliyor bilsin diye kolay soruyorlar : -Dört ayaklıdır miyav miyav der. Temel soruyor : -Bağcıkli midur?

EMEĞİ KARŞILIKSIZ BIRAKMAYIN TEŞEKKÜR SAĞ TARAFTA
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler:
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 20.06.11, 21:17
fxmonte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 20.06.11
Erkek
Mesajlar: 22
Teşekkürler: 0
Üyeye 1 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Gülmekten Öldüren Fıkralar !!!

AYAĞIMI DENİZE SOKUP enteresan bi fıkra olmuş kısa ama öz
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Konuya Ait Popüler Kelimeler
gülmekten öldüren espiriler gülmekten öldüren espriler gülmekten çatlatan sözler gulmekten olduren espriler çatlatan fıkralar çatlatan espiriler gülmekten çatlatan espiriler gülmekten çatlatan fıkralar gülmekten öldüren sözler öldüren espriler insanı gülmekten öldüren espiriler gulmekten olduren espiriler öldüren espiriler gülmekten çatlatacak sözler insanı gülmekten öldüren espriler





© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006