KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > GeyiK > Fıkralar & Espriler


Fıkralar & Espriler - Çeşitli fıkra ve esprilerinizi burada bizimle paylaşın


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 20.07.09, 10:09
_Devilmarcry_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör Baykuş
 
Kaydolma: 02.07.09
Erkek
Mesajlar: 2.962
Teşekkürler: 264
Üyeye 1.002 kez teşekkür edildi
Wink ßomba gıbı fıkraLar-1

Rahip tatile çıkacakmış yerini bırkabileceği tek din adamı bir imammış. İmamı kiliseye davet edip yaptığı işleri anlatırken bir kadın gelip günah çıkarmak istediğini söylemiş. Rahip bey ben kocamı 3 defa aldattım nasıl günahlarımdan arınabilirim demiş.

Rahip; Tanrı seni af etsin şu kutuya 250 dolar at demiş. Bu olay aynı gün içinde birkaç defa tekrarlıyor.Gelen kadınlar kocalarını tesadüf hep 3 defa boynozlamışlar.

Rahip izine çıkıyor, imam yanlız kalıyor. Bir kadın geliyor, Ben kocamı 2 kere aldattım neyapacağım demiş.

İmam; Kutuya 250 dolar at, git bir kere daha zikş.
-----------------
İki zengin golf oynuyorlarmış. Yanlarından uzun çantalı bir adam geçiyormuş. Zenginlerden bir tanesi o çantanın içinde golf sopalarımı var bizimle oynamak istermisin? diye sormuş. Adam "bu çantada benim en değerli silahım var ben çok iyi bir atıcıyım iki kilometreden bir sineği bile vurabilirim" demiş. Zengin adam meraklanmış "şu silahı bir görebilirmiyim" demiş ve silahı alıp dürbününden çevreye bakmaya başlamış. bir de ne görsün kendi evinin mutfağında karısı ve uşağı zkişiyor. "vay alçaklar" demiş. zaten ben bunlardan şüpheleniyordum karıma her defasında sorduğumda kesinlikle böyle bir şey yapmayacağını söyledi uşağımda harama kesinlikle uçkur açmam dedi. Şimdi sen karımı dilinden uşağıda sikinden vurabilirmisin bunlar bunu haketti. Adam silahı eline almış "tabi zevkle" demiş. Nişan almış bekliyor ama ateş etmiyormuş zengin adam sonucu heyecanla bekliyormuş ama adam bir türlü ateş etmiyormuş zengin adam parlamış ya kardeşim artık ateş edeceksen et hani sen iki km den bir sineği bile vurabilirdin yoksa bizi kandırdınmı? adam bir saniye sabret az sonra tek kurşunla iki hedefi birden vuracağım.
-------------------
Adamın biri hemoroit olmuş. tek çaresi kıç nakli imiş. bir göt bulmuşlar adam nakletmişler. bir müddet sonra doktor neticeyi öğrenmek için adama telefon etmiş. götünden memnunmusun diye sormuş. Adam "valla doktor çok iyi, acımıyor herşeyi yiyorum acılı ekşi rahat rahat sıçıyorum ama çok felaket kaşınıyor" doktor "bu kaşıntının nedenini bir araştırayım" demiş. bir müddet sonra hastaya tekrar telefon etmiş. "ya senin eski sahibi biraz ibne imiş onun için kaşınıyordur" ee peki doktor ben şimdi ne yapacağım? doktor "bunun iki yolu var, kaşıntıya katlanacaksın" peki ikinci yol? doktor "nasılsa göt senin değil fiktir gitsın
---------------------------
adam karısını doktora götürür doktor muayene eder
-karımın nesi var doktor
-önemli birşeyi yok midesine bir şey dokunmuş.
-tevetcühünüz doktor bey......
__________________
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 20.07.09, 14:05
BayKuş12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Acemi Baykuş
 
Kaydolma: 17.07.09
Erkek
Mesajlar: 119
Teşekkürler: 0
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: ßomba gıbı fıkraLar-1

Baya güzel fıkralar,Teşekkürler.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006