KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Fenerbahçe


Fenerbahçe


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 16.03.08, 17:03
CorLeone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
GodfatheR
 
Kaydolma: 29.11.07
Erkek
Mesajlar: 806
Teşekkürler: 23
Üyeye 154 kez teşekkür edildi
Standart Fenerin Konya Zaferi

Mağlup duruma düştüğü Konyaspor'u Semih ve Kezmanla yıktık
Konyaspor 1-4 F.Bahçe


Turkcell Süper Lig 26. hafta mücadelesinde F.Bahçemiz, Konyaspor'u deplasmanda 4-1 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü. Mağlup duruma düştüğümüz Konya deplasmanında galibiyeti getiren gollerimizi Semih (2) ve Kezman (2) kaydetti. Oyuna Selçuk'un yerine dahil olan Semih 20 dakika içerisinde attığı 2 golle takımımıza galibiyeti getirdi. Semih 73. dakikada maalesef sakatlanarak yerini Maldonado'ya bıraktı.

Avrupa'da adeta fırtınalar estirerek Türkiye'nin gururu olan F.Bahçemiz ligde Konyaspor ile deplasmanda mücadele etti. Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda oynanan ve Mustafa Kamil Abitoğlu'nun yönettiği maç öncesinde Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'ye tarihinde ilk kez çeyrek final sevinci yaşatan futbolcularımız taraftarlarımız tarafından yoğun sevgi gösterisinde bulundu.

Fenerbahçemizde kart cezalısı Kalecimiz Volkan'ın yanı sıra, sakatlıkları devam eden Roberto Carlos, Deniz, Can, Kemal, Gürhan ve İlhan kadroda yer almadı. Teknik Direktörümüz Arthur Zico, Önder dışında Vestel Manisaspor maçındaki kadroyu bu maçta da sahaya sürdü. Zico, Önder'in yerine Gökhan Gönül'e ilk 11'de yer vermeyi tercih etti. Güneşli bir havanın yaşandığı Konya'da maça yoğun ilgi gösteren Fenerbahçemiz'e Konya'da 3 bin taraftarımız destek verdi.

Karşılaşmaya Konyaspor daha istekli başladı. Maçın başında saman alevi gibi gelişen Konya ataklarını zamanında karşılayan F.Bahçemiz, ilerleyen dakikalarda Alex ve Uğurla beraber önemli pozisyonlar yakalamasında rağmen bundan yararlanamadı. Mücadelenin ilk yarısında gol atamadık ve beraberlikle soyunma odasına girdik.

İkinci yarıya istekli başlayan ekibimiz 48. dakikada kalesinde şanssız bir gol gördü. Eski bir Fenerbahçeli olan Ceyhun Eriş, ceza alanının hemen dışından çok sert bir şut çıkardı. Önce yan direğe çarpan top, sonra boşa çıkan kalecimiz Serdar'ın sırtına çarparak ağlara gitti. Golden sonra teknik direktörümüz Zico, Selçuk'u oyundan çıkartarak yerine golcümüz Semih'i oyuna sürdü. Semihle bareber forvet sayısını arttıran Zico'nun taktiği kısa sürede kendini gösterdi.
60. dakikada Semih topu Konya ağlarına göndererek takımımıza beraberliği kazandırdı. Ceza sahasına yapılan ortayı penaltı noktası üzerinde yakalayan Semih'in vuruşu ağlarla buluştu. Beraberlik golünden 2 dakika sonra bu kez yine Semih sahne aldı ve skoru 2-1 üstünlüğe taşıdı. Deivid'in ara pasında kaleci Damir'i avlayan Semih, takımımızı üstünlüğe taşıdı. F.Bahçemizin gollerini atan Semih, 73. dakikada maalesef baldırından sakatlandı. Semih'in yerine yeni transferimiz Maldonado oyuna girdi.

Semih'in oyundan çıkmasından sonra tekrar tek forvete dönen F.Bahçemizde bu kez sahneye Kezman çıktı. 81. dakikada penaltı noktası üzerinde bir rakibini oyundan düşürerek topu ağlara gönderen Kezman, 84. dakikada da sağ kanattan yapılan ortaya ayak koyarak takımımızın dördüncü golüne imza attı. Mücadelede başka gol olmadı ve F.Bahçemiz mağlup duruma düştüğü Konyaspor'u deplasmanda 4-1 mağlup ederek puanını 57'e çıkarttı.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 16.03.08, 20:53
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart

tebrikler...
Alıntı ile Cevapla
  #3 (permalink)  
Alt 21.03.08, 22:57
CorLeone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
GodfatheR
 
Kaydolma: 29.11.07
Erkek
Mesajlar: 806
Teşekkürler: 23
Üyeye 154 kez teşekkür edildi
Standart

Eyvallah Ateş
Alıntı ile Cevapla
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006