KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Fenerbahçe


Fenerbahçe


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 13.01.08, 21:09
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Kadıköy'de üzüntü ve sevinç: 2-2

Turkcell Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. Maçta 2-0 yenik duruma düşen Fenerbahçe, son 5 dakikada bulduğu 2 golle 1 puanı son anda kurtardı.

İlk yarısı golsüz beraberlikle sonuçlanan maçın 2. yarısında İstanbul B.B., 74. dakikada İlyas Kahraman ve 81. dakikada Gökhan Kaba'nın golleri ile 2-0'ı yakaladı. Sarı lacivertli ekip, sahasında oynamanın avantajını da iyi kullanarak önce 85. dakikada Edu Dracena ile farkı 1'e indirdi, daha sonra da 88. dakikada Deivid De Souza'nın golüyle 1 puanı hanesine yazdırdı.

Liderlik yarışında Sivasspor ve Galatasaray'ın kayıpsız kapattığı haftada, Fenerbahçe puanını 38'e çıkarmasına rağmen 3. sıraya geriledi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
11. dakikada Roberto Carlos'un kullandığı serbest vuruşta Ali Bilgin'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.
16. dakikada defans ile kaleci Hasagiç'in anlaşmazlığında araya giren Semih, kaleci Hasagiç'in elinden kaçırdığı topa dokundu. Boş kaleye yönelen topu defansta Erman kontrol ederek, tehlikeyi uzaklaştırdı.
21. dakikada konuk ekip gole çok yaklaştı. Murat'ın sağ kanattan ceza sahasına ortasında kaleci Volkan Demirel hatalı bir çıkış yaptı. İyi yükselen Gökhan Kaba'nın kafa vuruşunda top az farkla yandan auta gitti.
34. dakikada Roberto Carlos'un kullandığı serbest vuruşta ceza sahasında penaltı noktası üzerinde iyi yükselen Semih'in kafa vuruşunda top defanstan döndü. Topu tekrar önünde bulan Semih'in dönerek sert şutunda bu kez top defansa çarparak havalandı. Pozisyonu takip eden Semih'in kale önünde kafa vuruşunda top üstten auta gitti.
41. dakikada Roberto Carlos'un sol kanattan ceza sahasına ortasında Semih'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.


FENERBAHÇE-İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MAÇINDAN NOTLAR...
Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yaptığı maça 2 eksikle çıktı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, kart cezalısı Selçuk'un yerine orta alanda Kemal'e, sakatlığı bulunan Ale'in yerine ise forvetin arkasında Ali Bilgin'e görev verdi.


Ligin 17. haftasında FB Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılan maçta gördüğü kartla, sarı kart sayısı toplamda 4'e ulaşan Selçuk, İstanbul Büyükşehir Belediyesi mücadelesinde forma giyemedi. Trabzonspor maçında sakatlanan ve tedavisi sürdürülen Ale de yerini Ali Bilgin'e bıraktı.

Maç kadrosunda bulunmayan 2 futbolcunun yanısıra, sakatlıkları bulunan Serdar, Kezman, Deniz ile Appiah ve Tümer de karşılaşmanın kadrosunda yer almadılar. Sarı-lacivertli ekipte Kemal, Turkcell Süper Lig'de bu sezon 3. kez ilk 11'de şans buldu.

Fenerbahçe'nin, sezonun ikinci yarısının açılış maçına taraftarları fazla ilgi göstermedi. Özellikle, Migros kale arkası tribünü olmak üzere diğer tribünlerdeki boşluklar dikkat çekti.

ÇAKIR'A TAKİP
Fenerbahçe'nin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yaptığı maçı yöneten hakem Cüneyt Çakır'ı, UEFA'nın görevlendirdiği mentör de izledi. UEFA Delegesi Karl-Erik Nilsson'un, FIFA kokartlı Çakır'ı izlemek için statta bulunduğu ifade edildi.


PAF'LAR YENİŞEMEDİ
Profesyonelliğe Aday Futbolcular (PAF) Ligi'nde yapılan maçta Fenerbahçe ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe'nin Dereağzı Tesisleri'ndeki sahada yapılan maçta, Fenerbahçe'nin golünü Cengiz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin golünü ise Hasan Ali kaydetti.


Öte yandan Beşiktaş'tan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne transfer olan İbrahim Akın, Fenerbahçe'ye karşı takımının yedekleri arasında yer aldı.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006