KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Fenerbahçe


Fenerbahçe


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 09.12.07, 11:52
buraq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Uzman Baykuş
 
Kaydolma: 07.09.06
Erkek
Mesajlar: 645
Teşekkürler: 0
Üyeye 60 kez teşekkür edildi
Standart İşte böyle her sene böyle cimboma böyle

KADIKÖY'ÜN EFENDİSİ!

Müthiş mücadele, goller, gerilim, sarı ve kırmızı kartlar. Dev derbide yok yoktu! F.Bahçe evinde G.Saray karşısında 8 yıldır sürdürdüğü saltanatını Semih ve Deivid ile devam ettirdi. Aslan'ın namağlupluk unvanı da Kadıköy'de sona ererken Kanarya puan farkını 1'e indirip zirvede soluğunu hissettirdi.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı tarihi günlerinden birisini yaşadı.

Biletleri haftalar öncesinden tükenen maçta tribünler, iki takım taraftarı arasında bırakılan güvenlik boşluğu dışında tamamen doldu. Ezeli rakiplerin mücadelesi öncesinde tribünlerde ve stat çevresinde büyük bir heyecan yaşandı.

Maçın başlamasına dakikalar kala Fenerbahçe tribünlerindeki organizasyonlarla statta renkli görüntüler oluştu. Maraton alt tribünde ve Telsim kale arkası tribünündeki sarı-lacivertli renkteki kartonlar ve dev bayraklar ilgiyle izlendi.

Dev bayraklardan birindeki ''Herkes haddini bilecek'' yazısı da dikkat çekti. Ayrıca Maraton üst tribünde Galatasaray'a gönderme yapılarak, ''Anadolu topraklarına hoş geldiniz'' yazılı pankart açıldı.

-ZİCO KADRODA BÜYÜK DEĞİŞİKLİK YAPMADI-
Fenerbahçe Teknik direktörü Zico, Galatasaray karşısında takımının ilk 11'inde büyük değişiklikler yapmazken, sarı-lacivertliler sahaya beklenen kadrosuyla çıktı.

Ligde geçen hafta Denizlispor karşısında sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Alex ve kart sınırında olduğu için Denizlispor mücadelesinde yer almayan Lugano, derbide ilk 11'e dahil oldu.

Brezilyalı teknik direktör, orta alanın solunda Uğur-Vederson tercihini Uğur'dan yana kullandı. Rahatsızlığı nedeniyle derbi maç hazırlıklarının ilk iki çalışmasına katılmayan ve Denizlispor maçında yedekler arasında yer bulan Vederson, Galatasaray maçında da yedek soyundu.

Denizlispor maçında ilk 11'de yer alıp performansıyla beğenilen Uğur, derbide ilk 11'de şans buldu.

-KEZMAN KADRODA, APPIAH YOK-
Sağ dizindeki sakatlığı nedeniyle bir süre önce atroskopi yapılan Kezman, iyileştikten sonra ilk kez bir maçın 18 kişilik kadrosuna dahil edildi.

Brezilyalı çalıştırıcı, dizine yapılan operasyondan sonra hızla iyileşen ve sıkı bir şekilde çalışan Kezman'ı uzun bir aradan sonra maç kadrosuna aldı.

Sarı-lacivertli ekipte Appiah ise derbi karşılaşmasında 18 kişilik kadroya giremedi.

Sakatlıkları bulunan ve tedavileri süren Tümer, kaleci Serdar ve Gürhan'ın yanı sıra, Deniz, Kemal, Can ve İlhan Galatasaray maçının kadrosunda yer almadı.

-FENERBAHÇE'DE İLK HEYECANLAR-
Fenerbahçe'nin Galatasaray ile yaptığı derbi maçta, 2 futbolcu sarı-lacivertli formayla ilk kez Galatasaray'a karşı forma giydi.

Fenerbahçe'nin bu sezon kadrosuna kattığı futbolculardan Roberto Carlos ve Gökhan takımlarının ilk 11 kişilik kadrosunda yer alarak, önemli maçın heyecanını yaşadı.

Bu arada, uzun süredir Fenerbahçe'de forma giyen, daha önce yedek çıktığı Galatasaray maçlarında sonradan oynama şansı bulan forvet oyuncusu Semih, sarı-kırmızılı takıma karşı ilk kez takımının ilk 11'inde yer aldı.

-GALATASARAY'DA 4 DEĞİŞİKLİK-
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Fenerbahçe maçı önesinde takımda çeşitli nedenlerden dolayı revizyona gitti.

Feldkamp'ın, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile geçen hafta oynanan karşılaşmada ilk 11'de sahaya sürdüğü 4 oyuncu, Fenerbahçe karşısında ilk 11'de yer almadı. Kırmızı kart cezalısı olan Hasan Şaş ve sakatlığı tüm çabalara rağmen geçmeyen Lincoln maçta forma giymedi. Alman teknik adam, Hakan Şükür ile Mehmet Topal'ı da derbi maçta yedek bırakırken, bu 4 oyuncunun yerine Barış, Volkan, Sabri ve Nonda ilk 11'de sahaya çıktı.

Ligde son olarak Gençlerbirliği maçında ilk 11'de başlayan Nonda da 1 ay sonra ilk kez ilk 11'de sahaya çıktı.

Galatasaray'da son olarak 8 Kasım'daki Helsinborg maçında ilk 11'de forma giyen Sabri, 1 ay sonra yeniden ilk 11'e Fenerbahçe maçıyla birlikte dönüş yaptı.

Volkan ise Gaziantepspor ile 4 Kasım'da deplasmanda oynanan karşılaşmanın ardından yeniden ilk 11'de forma şansı buldu.

Ligde son olarak 2 hafta önce oynanan Trabzonspor ile 25 Kasım'da oynanan lig karşılaşmasında forma giyen Barış, Fenerbahçe maçıyla birlikte formasına kavuştu.

Galatasaray'da sakatlıkları süren Okan, Ayhan ve Linderoth da maç kadrosunda yer almadı.

-2525 GALATASARAY TARAFTARI İZLEDİ-

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki karşılaşmayı 2525 Galatasaraylı taraftar, Migros Tribünü'nde kendilerine ayrılan yerden izledi.

Sarı-kırmızılı taraftarlar ile Fenerbahçe taraftarları arasında geniş bir güvenlik bölgesi kurularak, herhangi bir olay çıkması engellendi.

-GALATASARAY OLAYSIZ GELDİ-
Galatasaray futbol takımı kafilesi olaysız olarak Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na geldi.

Sarı-kırmızılı takımı taşıyan otobüsün gelişi sırasında bazı taraftarlar, kafileye bozuk para attı.

-TAKIMLAR AYNI ANDA STADA GELDİ-
Fenerbahçe ve Galatasaray futbol takımları derbi maç için aynı anda Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na geldi.

Ezeli rakipleri taşıyan otobüsler, maçın başlamasına 1 saat 15 dakika kala, önce Galatasaray kafilesi olmak üzere arka arkaya stada giriş yaptılar.

Galatasaraylı futbolcular, stada giriş yaptıktan kısa bir süre sonra atmosferi görmek için sahaya çıktı. Sarı-kırmızılı ekibi sahada gören Fenerbahçeli taraftarlar, rakiplerinin moralini bozmak için aleyhte tezahüratlar yapmaya başladı.

Sarı-kımızılılar, kendi taraftarlarının olduğu bölüme giderek, seyircisini alkışladı.

-GALATASARAY ''FAIR PLAY SPOR DOSTLUKTUR'' YAZILI TİŞÖRTLERLE ISINDI-
Galatasaraylı futbolcular, sahaya Umut Çocukları Derneği'nin yeşil renkteki ve ''Fair Play Spor Dostluktur'' yazılı tişörtleriyle çıktı.

Maç öncesi ısınırken bu tişörtleri giyen sarı-kırmızılı futbolcular, bileklerine yeşil renkte bileklik taktı.

Bu arada, maçın hakemleri de aynı tişörtleri giyerek ısındı.

Öte yandan, Fenerbahçe takımının da aynı tişörtlerle ısınmak için sahaya çıkması bekleniyordu. Ancak sarı-lacivertliler, kendi eşofmanlarıyla sahada yer aldı.

Derbinin hakemleri maçın başlamasına 2 saat kala sahaya çıkarak zemini inceleyip, kale ağlarını kontrol etti.

-SERVET HASRET GİDERDİ-
Fenerbahçeli eski futbolcu Galatasaraylı Servet Çetin, maç öncesinde eski takım arkadaşlarıyla hasret giderirken, sarı-kırmızılı oyunculardan Sabri'nin, Fenerbahçeli futbolcularla samimiyeti de dikkat çekti.

Sarı-lacivertli ekipteki hemen hemen bütün futbolcuların yanı sıra idari menajer Volkan Ballı ile konuşan Servet, eski takımıyla hasret giderdi. Sarı-kırmızılı oyunculardan Sabri de birçok futbolcuyla samimi görüntüler verdi. Semih ile saha içinde sarılan Sabri diğer bazı oyuncularla da samimi görüntüler sergiledi.

-TARAFTARDAN DESTEK İSTENDİ-
Maç öncesi Fenerbahçe cephesinden, taraftarına yapılan anonslarda, böylesine büyük maçlarda taraftarın her zaman için takıma itici bir güç olduğu belirtilerek, 90 dakika boyunca etkili bir destek istendi.

Anonslarda, taraftarın, derbilerde ve diğer büyük maçlarda alınan başarılı sonuçların baş kahramanı olduğu vurgulandı.

Önemli maçlarda maraton alt tribününde renkli kartonlarla verilen mesajlar, bu kez yerini çeşitli figürlere bıraktı.

-TRİBÜNLERDE SIKI DENETİM-
Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için stat çevresindeki yoğun güvenlik tedbirleri tribünlerde de uygulandı.

Galatasaray taraftarına verilen Migros tribününün sol tarafındaki bölüm ile Fenerbahçeli taraftarlar arasında büyük bir bölüm güvenlik nedeniyle boş bırakıldı.

Boş bırakılan tribünlere çok sayıda çevik kuvvet polisi yerleştirilirken, diğer tribünlerde ise çok sayıda özel güvenlik elemanı bulunduruldu.

Maraton tribününün, Galatasaray seyircisinin bulunduğu bölümüne yakın köşesine de taraftar alınmadı ve burada bir polis hattı oluşturuldu.

-ERGUN GÜRSOY FBTV'DE -
Maç öncesinde, Fenerbahçeli eski yönetici Uğur Dündar ve Galatasaraylı eski yönetici Ergun Gürsoy, FBTV'nin ''Derbi Özel'' programında, derbi maçla ilgili değerlendirmeler yaptı.

-GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI-
Fenerbaçe ile Galatasaray arasında yapılacak derbi maç için Kadıköy'de ve Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın çevresinde geniş güvenlik tedbirleri uygulandı.

İstanbul polisi, öğle saatlerinden itibaren stat çevresinde güvenlik tedbirlerini uygulamaya başladı. Üst seviyede tutulan güvenlik tedbirleri kapsamında, derbi maç için 3 bin 210 polis görev yaptı.

Polisin yanı sıra Fenerbahçe Kulübü'nün derbi maç için bulundurduğu 350 özel güvenlik elemanı da görev aldı.

Tribün kapılarında birikmeleri önlemek için stat kapıları saat 14.30'dan itibaren açıldı.

Bileti olmayan taraftarlar, stat çevresinde oluşturulan dış arama noktasından içeriye alınmadı. Maça gelen taraftarlar dış arama noktalarının yanı sıra tribün girişinde yapılan aramalardan sonra stada sokuldu.

Güvenlik güçleri, haftalar öncesinden tükenen maç biletlerinin karaborsada satışını önlemek için de stat çevresinde uygulamalar yaptı. Stada geliş güzergahlarında şüpheli görülen taraftarlara kimlik kontrolleri yapıldı. Polis, stada geliş güzergahlarının yanı sıra iskelelerde de önlemler aldı.

-TARAFTAR AKINI-
Ezeli rakiplerin büyük derbisini izlemek için İstanbul dışından da çok sayıda taraftar geldi.
İstanbul dışındaki illerden taraftar derneklerinin yaptığı organizasyonlarla maça gelen taraftarlar, erken saatlerden itibaren stat çevresinde kalabalıklar oluşturdu.

Karşılaşma için yurt dışından da çok sayıda taraftar İstanbul'a geldi. Öğlen saatlerinden sonra, stat çevresindeki taraftar kalabalığı oldukça arttı. Turkcell Süper Lig'deki önemli derbiye saatler kala stat çevresindeki taraftarlar coşkulu bir atmosfer oluşturdu.

İki takım taraftarları da tribünlerdeki yerlerini almaya başladıktan sonra, taraftarlar arasında atışmalar da başladı. Taraftarların birbirlerini kızdıran tezahüratların yanı sıra, küfürlü tezahüratlar da yapıldığı duyuldu.

-G.SARAYLILAR TAKSİLERLE GELDİ-
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yapılan derbi maça kısa süre kalırken, sarı-kırmızılı taraftarlar, takımlarını desteklemek üzere ticari taksilerle stada geldiler.

Beko Basketbol Ligi'nde bugün Galatasaray Cafe Crown ile Fenerbahçe Ülker arasında Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda yapılan karşılaşmada takımlarına destek veren Galatasaraylı taraftarlar, bu karşılaşmanın ardından ticari taksilerle Kadıköy'e gelirken, trafik nedeniyle Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na yakın bölümü yürüyerek stada ulaştılar.

-UFAK ÇAPLI OLAYLAR-
Güvenlik güçleri, sarı-kırmızılı taraftarlarla bir grup Fenerbahçe taraftarı arasında yaşanan kısa süreli tartışmayı kavgaya dönüşmeden önledi. Bu sırada bir Fenerbahçe taraftarının da gözaltına alındığı görüldü.

Bu arada emniyet güçleri ile trafik nedeniyle ana yol üzerinden stada yürüyerek ulaşmaya çalışan Galatasaraylı taraftarlara araçları içinden laf atan Fenerbahçe taraftarları arasında arbede yaşandı. Polisin laf atan taraftarı uyarması sonrası tartışma yaşanırken, emniyet güçleri, laf atan bu taraftarı araçtan indirerek gözaltına aldı.

Araçtaki diğer arkadaşlarının çabalarına rağmen gözaltına alınan sarı-lacivertli taraftar, polis tarafından götürüldü.

Öte yandan maçı izlemek üzere tribünde yerlerini alan iki takımın bazı taraftarlarının da emniyet güçleri tarafından stattan çıkarılarak gözaltına alındığı görüldü.

Güvenlik güçlerinin stat çevresinde aldıkları yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekerken, Galatasaray taraftarlar, önce güvenlik, ardından bilet kontrolü yapıldıktan sonra kendilerine ayrılan tribünde yerlerini aldılar.

-DEIVID KAFA MI ATTI?-
Maçın 78. dakikasında Fenerbahçe'nin kazandığı serbest atış sırasında Dievid, Hakan Balta'ya kafa atınca kırmızı kart gördü.

Brezilyalı futbolcu, takımının, Gençlerbirliği ile gelecek hafta deplasmandaki karşılaşmasında oynayamayacak. Direkt kırmızı kart gören Deivid, en az 2 hafta ceza alabilecek.

Fakat Brezilyalı oyuncu maç sonunda kafa atmadığını ve hakemin öyle sandığını kaydetti.

-ANONS YANLIŞ YAPILDI-
Fenerbahçe'nin, ikinci golünü atan oyuncu, stat hoporlörlerinden yanlış anons edildi.

Deivid'in attığı gol sonrasında Semih'in ismi anons edilirken, yaklaşık 3 dakika sonra hata düzeltilerek, Deivid'in ismi anons edildi. Gol sonrasında Fenerbahçeli futbolcular, hep birlikte saha kenarına giderek, ilginç bir şekilde dans etti.

-SKORBORD KISA SÜRE KAPANDI-
Deivid'in golü olduğu anda stadın skorbordu kısa bir süre kapandı. Yaklaşık 3 dakika sonra skorbord geri gelirken bu kez kronemetre 1 dakika ileri gösterdi.

-ALEX İLE UĞUR ARASINDA GERGİNLİK-
43. dakikada saha içinde Alex ile Uğur arasında gerginlik yaşandı. Bu dakikada Roberto Carlos'un sakatlık nedeniyle yerde yattığı bir anda Uğur'un maça devam etmesine Alex sinirlenirken, Bu iki oyuncu birbirlerinin üzerine yürüdü. Bu sırada tüm oyuncular, gerginlik nedeniyle olayın olduğu yere geldi. Hakem Fırat Aydınus, yaşananları dışarıdan izlerken, hiçbir futbolcuya kart göstermeyip, Uğur'u uyarmakla yetindi.

-ARDA ŞİŞEYİ HAVADA TUTTU-
Futbolcuların gerginlik yaşadığı sırada, Fenerbahçeli taraftarlar sahaya çeşitli yabancı maddeler attı. Bu sırada Arda, üzerine doğru atılan bir su şişesini havada yakalayarak, hemen saha kenarına doğru fırlattı.

Sarı-kırmızılı futbolcu, maçta oyundan alındığı sıra ise Fenerbahçeli taraftarlar yine yabancı madde atınca buna tepki gösterdi. Daha sonra takım arkadaşları Arda'yı sakinleştirip yedek kulübesine oturttu.

-BARIŞ SAKATLANDI-
Karşılaşmanın 84. dakikasında sakatlanan Barış, yerini Mehmet Topal'a bıraktı.

Genç oyuncunun yedek kulübesinde acı çektiği ve üzgün olduğu görüldü.

-BASKETBOLUN RÖVANŞINI ALDILAR-
Fenerbahçe, bugün oynanan ve Galatasaray Cafe Crown'un galibiyetle sonuçlanan Beko Basketbol Ligi'nin rövanşını, futbol derbisini kazanarak aldı.

Fenerbahçe, PAF Ligi'nde bugün oynanan karşılaşmada da Galatasaray'a yenilmişti. Fenerbahçeli taraftarlar, alınan 2-0'lık galibiyetle, gündüz alınan yenilgilerin üzüntüsünden kurtuldu.

Sarı-lacivertli taraftarlar alınan galibiyetin ardından sarı ve lacivert renklerle yazılmış ''Ebedi Rezalet'' yazılı pankart açtılar.

-FENERBAHÇE COŞKUSU-
Fenerbahçeli taraftarlar, maçtan sonra galibiyetin coşkusunu doyasıya yaşadılar.

Statta havaya sarı ve lacivertli konfetiler atılırken, taraftarlar ''Samanyolu'' şarkısını hep birlikte söyledi.

VE DEV MAÇ
FENERBAHÇE 2-0 GALATARASAY

Stat
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

Hakemler
Fırat Aydunus xxx, Serkan Ok xxx, Tarık Ongun xxx

Fenerbahçe
Volkan Demirel xxx, Gökhan xxx, Lugano xxx, Edu xxx, Roberto Carlos xxx (Dk. 90 Kazım ?), Deivid xxx, Aurelio xxx, Selçuk xxx, Uğur xx (Dk. 46 Vederson xx), Alex xxx, Semih xxx (Dk. 72 Kezman xx)

Galatasaray
Orkun xx, Uğur x, Song xx, Servet xx, Volkan x (Dk. 63 Ümit x), Sabri xx, Barış xx (Dk. 84 Mehmet Topal ?), Arda xx (Dk. 74 Hakan Şükür x), Hakan Balta xx, Serkan x, Nonda x

Goller
Dk. 5 Semih
Dk. 56 Deivid (Fenerbahçe)

Sarı kartlar
Dk. 23 Uğur, Dk. 34 Semih, Dk. 66 Deivid, Dk. 90 Edu (Fenerbahçe), Dk. 53 Song, Dk. 55 Volkan, Dk. 68 Arda (Galatasaray)

Kırmızı kart
Dk. 78 Deivid (Fenerbahçe)

-MAÇIN ÖZETİ-
Yılın son, Turkcell Süper Lig'in 15. hafta derbisinde Fenerbahçe, ezeli rakibi lider Galatasaray'ı 2-0 yenerek, aradaki puan farkını 1'e indirdi.

Derbi maçta Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray karşısında ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Galatasaray'ı kendi saha ve seyircisinin önünde yenerek, 100. yılının son derbi maçını kazanıp, aradaki puan farkını 1'e indirmek isteyen Fenerbahçe, maça golle başladı.

Karşılaşmanın henüz 5. dakikasında Semih'in attığı golle 1-0 öne geçen sarı-lacivertliler, golden sonra beraberlik için yüklenen Galatasaray'a kalesinde önemli bir gol pozisyonu vermedi.

Oyunda ilk yarıda tempoyu kontrol eden sarı-lacivertliler, zaman zaman rakip kalede yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na ezeli rakibinin 4 puan önünde lider olarak gelen Galatasaray, henüz 5. dakikada Semih'in golüyle şok yaşadı.

Golden sonra beraberlik için rakip kalede baskı kurmaya çalışan sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe kalesinde önemli bir gol pozisyonu üretemedi. Karşılaşmanın 41. dakikasında Alex'in yakın mesafeden vuruşunda gole izin vermeyen kaleci Orkun, ilk yarıda farkın daha da açılmasına izin vermedi ve devreyi Galatasaray 1-0 geride tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan ve rakip kalede arka arkaya pozisyonlar bulan Fenerbahçe, 49. dakikada Semih ile önemli bir gol pozisyonunu değerlendiremedi. Rakip kalede baskı kuran sarı-lacivertliler, 56. dakikada Deivid'in ayağından kazandığı golle farkı 2'ye çıkardı.

İkinci yarıda oyunun kontrolünü tamamen elinde tutan Fenerbahçe, 2-0'dan sonra da rakip kalede yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremedi. 78. dakikada Deivid'in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan sarı-lacivertliler, karşılaşmanın kalan dakikalarında da rakibine önemli bir gol pozisyonu vermedi ve karşılaşmadan 2-0 galip ayrılarak, ezeli rakibi Galatasaray'ı 100. yılının son derbi maçında yendi.

İkinci yarıya gol bulmak için çıkan Galatasaray, rakibinin baskısı karşısında kalesinde zor anlar yaşadı. Bu yarının başında 47. dakikada sadece Barış ile rakip kaleye bir şut atabilen sarı-kırmızılılar, bu şuttan sonra pozisyona bile giremezken, 56. dakikada Deivid'in golüne engel olamadı ve 2-0 geriye düştü. Karşılaşmada 2-0 yenik duruma düştükten sonra Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp, Volkan ve Arda'yı çıkarıp, golcü oyuncular Ümit ve Hakan Şükür'ü oyuna alarak, hücumda etkili olmaya çalıştı, ancak 78. dakikadan sonra 10 kişi oynayan rakibi karşısında gol pozisyonu üretemedi ve karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrılarak, ligde bu sezonki ilk yenilgisini aldı.

-MAÇTAN DAKİKALAR-
5. dakikada orta sahadan atılan uzun topu karşılamak isteyen Servet'in kafa vuruşunda top Alex'in önünde kaldı. Brezilyalı futbolcunun aşırtma pasında sağdan ceza alanına girip topla buluşan Semih, kaleci Orkun'un altından meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0

15. dakikada Barış'ın ceza alanı dışından şutunda, kaleci Volkan Demirel topu kontrol etti.

17. dakikada Volkan'ın ceza alanı dışından sert şutunda, penaltı noktası üzerinde Nonda'nın topa dokunamaması nedeniyle meşin yuvarlak auta çıktı.

21. dakikada Semih ile yaptığı ver-kaçın ardından sağdan ceza alanına giren Gökhan'ın şutunda, meşin yuvarlak kaleci Orkun'un ellerine çarparak üstten kornere gitti.

26. dakikada Roberto Carlos'un ceza alanı dışından sert şutunda, kaleci Orkun topu kornere çeldi.

41. dakikada Uğur'un soldan kullandığı korner atışında, Aurelio'dan seken topu ön direkte önünde bulan Alex'in yakın mesafeden vuruşunda kaleci Orkun'dan dönen meşin yuvarlağı savunma uzaklaştırdı.

43. dakikada Uğur'un kaptırdığı topla ilerleyen Arda'nın pasında sağdan ceza alanına giren Nonda'nın vuruşunda, top kaleci Volkan Demirel'de kaldı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sona erdi.

47. dakikada Barış'ın ceza alanı dışından sert şutunda, kaleci Volkan Demirel topu iki hamlede kontrol etti.

48. dakikada sağdan ceza alanı içine giren Semih'in vuruşunda, kaleci Orkun topu iki hamlede kontrol etti.

49. dakikada orta sahada kendi yarı alanından serbest atış kullanan Roberto Carlos'un uzun pasında savunmanın arkasında kaleci Orkun ile karşı karşıya kalan Semih'in vuruşunda, topu çelen Orkun, ikinci hamlede Semih'ten önce meşin yuvarlağa sahip oldu.

50. dakikada soldan ceza alanına giren Aurelio'nun vuruşunda, kaleci Orkun'dan dönen topu savunma uzaklaştırdı.

56. dakikada Semih'in düşürülmesiyle ceza alanı dışında kazanılan serbest vuruşta, Alex'in üzerinden atladığı topa Roberto Carlos sert vurdu. Barajdan seken topu ceza alanı içinde önünde bulan Deivid, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere göndererek, farkı 2'ye çıkardı: 2-0

62. dakikada Aurelio'nun sağdan ortasında ön direkte müsait durumda topla buluşan Semih, kötü bir vuruşla meşin yuvarlağı üstten auta attı.

64. dakikada sağdan ceza alanına giren Aurelio'nun şutunda, top yandan az farkla auta gitti.

67. dakikada Alex'in pasıyla sağdan ceza alanına giren Deivid'in sert şutunda, kaleci Orkun topu kornere çeldi.

79. dakikada ceza yayı önünden Alex'in kullandığı serbest atışta, kaleci Orkun topu üstten kornere çeldi.

86. dakikada ceza alanı içinde topa sahip olan Servet, meşin yuvarlağa vurmak isterken, ceza alanı içinde oluşan karambolde kaleci Volkan Demirel topa sahip oldu.

90. dakikada Sabri'nin ceza alanı dışından kullandığı serbest vuruşta, kaleci Volkan Demirel topu üstten kornere attı ve Fenerbahçe karşılaşmayı 2-0 kazandı.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 09.12.07, 12:45
kasvet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
red
 
Kaydolma: 10.01.07
Erkek - 34
Mesajlar: 6.935
Teşekkürler: 260
Üyeye 945 kez teşekkür edildi
Standart

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


İşte TARAFTAR işte FENERBAHÇE
Alıntı ile Cevapla
  #3 (permalink)  
Alt 09.12.07, 19:26
PuNcy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Efendi Baykuş
 
Kaydolma: 25.01.07
- 32
Mesajlar: 1.274
Teşekkürler: 0
Üyeye 2 kez teşekkür edildi
Standart

bişi demeye gerek yok herşey ortadaaa...
belliyid ya zaten şaşrmadkk
Alıntı ile Cevapla
  #4 (permalink)  
Alt 09.12.07, 20:46
zebani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
V.I.P.
 
Kaydolma: 29.08.06
Erkek
Mesajlar: 8.365
Teşekkürler: 45
Üyeye 137 kez teşekkür edildi
Standart

haaaaaaaa
tebriklerr
Alıntı ile Cevapla
  #5 (permalink)  
Alt 09.12.07, 20:47
ayten - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KeLBaYKuŞ
 
Kaydolma: 08.12.06
Kadın
Mesajlar: 3.127
Teşekkürler: 17
Üyeye 96 kez teşekkür edildi
Standart

hadi bakalım bu seferlik böle olsun
Alıntı ile Cevapla
  #6 (permalink)  
Alt 09.12.07, 21:15
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart

tebrikler...
Alıntı ile Cevapla
  #7 (permalink)  
Alt 09.12.07, 21:17
f.t.m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
=))
 
Kaydolma: 14.07.07
Kadın - 31
Mesajlar: 3.170
Teşekkürler: 89
Üyeye 131 kez teşekkür edildi
Standart

tebrikler...
Alıntı ile Cevapla
  #8 (permalink)  
Alt 09.12.07, 23:40
zeynep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Efendi Baykuş
 
Kaydolma: 14.05.07
Kadın - 31
Mesajlar: 1.057
Teşekkürler: 37
Üyeye 23 kez teşekkür edildi
Standart

hasan ,ayten,ateş,fatma çok centilmn davrandınız tebrik ettiniz. bende size tşk ederim
Alıntı ile Cevapla
  #9 (permalink)  
Alt 10.12.07, 17:16
ayten - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KeLBaYKuŞ
 
Kaydolma: 08.12.06
Kadın
Mesajlar: 3.127
Teşekkürler: 17
Üyeye 96 kez teşekkür edildi
Standart

bn centilwomanım
Alıntı ile Cevapla
  #10 (permalink)  
Alt 10.12.07, 17:18
PuNcy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Efendi Baykuş
 
Kaydolma: 25.01.07
- 32
Mesajlar: 1.274
Teşekkürler: 0
Üyeye 2 kez teşekkür edildi
Standart

saolun darısı başınıza haa demekle olmuo o
Alıntı ile Cevapla
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006