KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Fenerbahçe


Fenerbahçe


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 01.06.11, 16:24
IronPunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 31.05.11
Erkek
Mesajlar: 252
Teşekkürler: 5
Üyeye 7 kez teşekkür edildi
Polis Sireni Real Madrid'ten Fenerbahçe'ye mi?

Yurt içinden Emenike, Orhan Şam ve Serdar Kesimal'ı kadrosuna katan F.Bahçe şimdi rotasını Türkiye sınırlarının dışına çevirdi.

Önceki yılların aksine bu sezon transferleri erken bitirmek isteyen sarı-lacivertillerin gündemindeki isimler ise öncelikle R.Madrid'li Lassana Diarra ve bu sezon takımda kiralık olarak forma giyen ve aslen Everton'ın oyuncusu olan Yobo.

F.Bahçe yönetiminin transferine yön veren ancak isminin gizli kalmasını isteyen üst düzey bir yönetici çalışmaları ve son durumu VATAN için değerlendirdi:

“Teknik direktörümüz Aykut Kocaman'ın vermiş olduğu bir transfer listesi var. Yurt içi ve dışı olarak iki bölümden oluşan bu listenin yurt içindeki bölümünü Mustafa Pektemek haricinde gerçekleştirdik. Hocamızın isteklerinin ilk sırasında Emenike vardı. Onu hallettik. Ardından da Orhan ve Serdar Kesimal'ı renklerimize bağladık. Sırada Sezer var. Onu da alıp yurt içi transferlerimizi tamamlayacağız. Evet Selçuk İnan istediğimiz bir futbolcuydu ama olmazsa olmaz durumunda değildi.

Şimdi sırada dış transfer var. Yobo kiralık gelmişti. Sezon bitince de takımına döndü. Bu durumda bizim yabancı kontenjanımız bir oyuncu için açıldı. Oraya da Emenike'yi aldık.

CRISTIAN KALACAK

Şu anda kontenjanımız dolu. Bilica ve Güiza ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. Eğer bu iki oyuncu ile yollarımızı ayırırsak dış transfer için çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Elbette ufak tefek çalışmalarımız sürüyor. Önceliğimiz iki oyuncunun transferini gerçekleştirmek. İlki Real'in ön liberosu Diarra. Diğeri de başarılı bir sezon geçiren Yobo'yu almak. İki transfer için de girişimlerimiz devam ediyor.”

Bu arada Diarra alınsa dahi onunla aynı pozisyonda oynayan Cristian'la devam edilecek. Bunun iki sebebi var. İlki Sambacı'nın Mayıs 2014'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Diğeri ise Diarra direkt forma giyecek oyuncu olacağını için bu sezon olduğu gibi Cristian iyi bir yedek olarak Dever Ligi, lig ve kupa olmak üzere 3 kulvarda mücadele edecek olan F.Bahçe kulübesinin güçlü olmasını sağlayacak.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006