KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Fenerbahçe


Fenerbahçe


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 05.03.11, 14:13
bahabo64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Acemi Baykuş
 
Kaydolma: 18.07.09
Erkek
Mesajlar: 130
Teşekkürler: 8
Üyeye 9 kez teşekkür edildi
Standart Neill Yalanı

Vatan ve Habertürk Spor gazetelerinde yer alan bir haberde, kulübümüzün Galatasaraylı futbolcu Neill'ı transfer etmek istediği, hatta Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın Galatasaray Başkanı Sayın Adnan Polat'ı arayarak bizzat ricada bulunduğu öne sürülmektedir. Haberde daha da ileri gidilerek Kazım konusunda Galatasaray'a sağlanan kolaylığa karşılık Neill transferinde jest beklediğimiz iddia edilmektedir.

Söz konusu haber Vatan Gazetesi'nden Ali Can ile HT Spor'dan Cem Dalmaz'ın kurguladıkları bir senaryodan başka bir şey değildir. İki gazeteci "Aynı yalanı yazalım ki gerçek havası yaratsın" düşüncesi ile bu yalan senaryoya gazetelerinde son derece büyük yer ayırmışlardır. Ancak Neill'i transfer etme düşüncemiz ve girişimlerimize dair iddia baştan aşağıya uydurma ve yalandır. Kaldı ki Kazım transferinde de Galatasaray'a kolaylık sağlamak gibi bir durum da söz konusu değildir. Kulübümüz Kazım ile olan sözleşmesini fesh etmiştir, sporcu da bunun ardından gidip Galatasaray ile anlaşmıştır.

Her iki gazeteciyi de tamamen uydurma bir senaryo üreterek gerçekmiş gibi de gazete sayfalarına taşımalarından dolayı kınıyor ve yaptıkları mesleğin uydurma senaryolar üretmek olmadığını bir kez daha önemle hatırlatmak istiyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006