KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Fenerbahçe


Fenerbahçe


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 23.07.10, 13:15
RG350 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Efendi Baykuş
 
Kaydolma: 03.02.10
Erkek
Mesajlar: 1.773
Teşekkürler: 25
Üyeye 258 kez teşekkür edildi
Standart F.Bahçe'nin müthiş planı!

Dış transferde Miroslav Stoch ve Issiar Dia'yı alan Fenerbahçe, yolları ayırmaya hazırlandığı Daniel Güiza'nın yerine yıldız bir forvet almak için çalışmalarını sürdüyor.

Bu mevkii için Asamoah Gyan'ın imzası beklenirken, ileri uç için bir süredir konuşulan dünyaca ünlü bir ismin transferi, artık iyiden iyiye kulübe yakın isimler tarafından konuşulmaya başlandı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray'ın peşinde olduğu Stoch transferi ile ezeli rakibine saha dışında da gol atan sarı-lacivertli yönetim, şimdi de Beşiktaş'ın uzun süre transferi için kaynak aradığı ancak sponsor bulamayınca listesinden sildiği Robinho için çaba harcıyor.

Bonservisi Premier Lig ekibi Manchester City'de bulunan ancak İtalyan teknik adam Roberto Mancini ile anlaşamadığı için geçen yılı kiralık olarak Santos'ta tamamlayan ve şu anda kendisine takım arayan Robinho ile temasa geçen Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi kozunu kullanarak Breziyalı yıldızı ikna etmeye uğraşıyor.

ALAATTİN METİN DE YAZDIYSA....

Yönetimin bir süredir yürüttüğü bu çalışmalar Fenerbahçe kulislerinde yankı bulsa da, birçok kaynak tarafından, "Yok olmaz, mümkün değil" denilerek yalanlanıyordu.

Ancak dün, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a yakınlığı ile tanınan bir spor yazarı adeta Robinho'yu tarif ederek transferin haberini verdi.

Akşam yazarı Alaattin Metin Fenerbahçe-Galatasaray maçını değerlendirdiği dünkü yazısında şu satırlara yer verdi: "Galatasaray maçında sahaya çıkan Fenerbahçe, Aykut Kocaman'ın bu sene gerçek Fenerbahçesi değil. İlk 11'de oynayanlardan en az dördü, beşi ile yolları ayıracak. Golcü olarak Asamoah gelecek...

Ve daha da önemlisi, bu üçlünün arasına çok ama çok ünlü bir yabancı daha alınacak. Bu konuda ciddi duyumlar almaya başladım. İşte o zaman herkesin arzu ettiği gerçek Fenerbahçe ortaya çıkacak." Alaattin Metin'in işaret ettiği ismin Robinho olduğu ve transferin Türkiye'yi sarsacak bir şekilde ilan edileceği iddia ediliyor.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006