KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Fenerbahçe


Fenerbahçe


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 22.07.10, 16:35
RG350 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Efendi Baykuş
 
Kaydolma: 03.02.10
Erkek
Mesajlar: 1.773
Teşekkürler: 25
Üyeye 258 kez teşekkür edildi
Yeni F.Bahçe Gyan'ı bitiriyor!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Rennes'in Ganalı golcüsü Asamoah Gyan'ın transferini bitirmek üzere olduklarını söyledi.

Fenerbahçe'nin Galatasaray ile oynadığı 'Gurbet Kupası' maçını izlemek üzere Almanya'ya giden Başkan Yıldırım, genç forvetin kendilerine büyük katkı sağlayacağını dile getirdi. Gyan'ın özel bir yetenek olduğuna değinen Yıldırım, iyi bir santrfor alıp transfer çalışmalarına nokta koyacaklarını anlattı.

Mönchengladbach'daki dev randevu öncesi uçakta gazetelerin spor müdürleriyle sohbet eden Aziz Yıldırım, gündeme dair birçok konuda çarpıcı açıklamalar yaptı. Dünya yıldızlarını her zaman kendilerinin aldığını belirten Yıldırım, "Anelka, Ortega ve Carlos gibi isimleri Türkiye'ye getirdik. Ancak medya kendine eleştirecek malzemeleri yine buldu." dedi.

Chelsea, Milan, Real Madrid ve Bayern Münih'in de aralarında bulunduğu birçok Avrupa devinin savurganlığı geride bıraktığına dikkati çeken Fenerbahçe Başkanı, "Artık transferler öyle kolay yapılmıyor. Bizi eleştirenler, bu kulüplerin bu dönemdeki çalışmalarını yeniden gözden geçirsin." ifadelerini kullandı.

Fransa'nın Nancy takımından renklerine bağladıkları Issiar Dia'nın kalitesine işaret eden Aziz Yıldırım, "Sözleşmesinde özel bir madde var. Onu ekibinde görmek isteyen 15 milyon Euro bonservis bedeli ödemek zorunda." şeklinde konuştu.

Fransız Lille'in süper yeteneği Eden Hazard için 19 milyon Euro'yu gözden çıkardıklarını anlatan Yıldırım, futbolcunun Fenerbahçe'yi tercih ettiğini; ancak Real Madrid'in 24 milyon Euro'luk teklifinin işleri karıştırdığını aktardı. Şilili Alexis Sanchez ile 2010 Dünya Kupası'ndan önce temasa geçtiklerini ve 20 milyon Euro fiyat aldıklarını kaydeden Yıldırım, Udinese 30 milyon Euro'ya çıkınca bu isimden vazgeçtiklerini belirtti.

Wolfsburg'da forma giyen Brezilyalı Grafite ile hiç ilgilenmediklerine işaret eden Yıldırım, eleştirilerin odağındaki Güiza'ya ayrı bir paragraf açtı: "Güiza'ya medya çok yüklendi. Onun oyun stilini çok beğeniyorum. Kesinlikle takasta kullanmayacağız. Lisansını çıkarttık."
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006