KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Fenerbahçe


Fenerbahçe


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 27.08.08, 17:30
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart "Takımıma güveniyorum"

Fenerbahçe'nin deneyimli teknik direktörü Luis Aragones, Emre Belözoğlu ve Lugano ile birlikte Partizan maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Partizan maçında nasıl oynayacaklarının fazla bir önemi bulunmadığını belirten deneyimli teknik adam, önemli olanın Şampiyonlar Ligi'ne kalmak olduğunu belirtti.
Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için Partizan ile büyük bir mücadele vereceklerini ifade eden Aragones, "Partizan takımına çok büyük saygımız var, iyi bir ekip olduğunu biliyoruz. Benim yarın sahaya çıktığımızda tüm derdim Fenerbahçe'nin maçı alabilmek için neler yapabileceğidir, Şampiyonlar Ligi'ne nasıl kalacağımızdır. Benim özellikle şu an tek ilgilendiğim konu Fenerbahçe'dir. Özellikle takımımızda çok iyi oyuncular olduğunu düşünüyorum, sakat oyuncularımız tabii bizim için çok önemli ama yerine mücadele edecek oyuncularımızda iyi mücadele edecektir. Bu oyuncular iyi mücadele edecek ve arkadaşlarının yokluğunu aratmayacaktır." dedi.
"SİSTEMLERİN BİR ÖNEMİ YOK"
Sistemlerin çok fazla önemli olmadığını ifade eden İspanyol teknik adam, "Sistemler benim için önemli değil. Önemli olan futbolcuları fiziksel ve mental olarak maçlara hazırlamak. Biz de bunun için çalışıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Partizan maçına da bu parola ile çıkacağız. Başarılı olacağımızdan da eminim. Futbolda tabii ki her zaman şokları yaşamak futbolcuları etkiler ama Şampiyonlar Ligi'nin maçlarının havası çok farklı olur. G.Antepspor yenilgisi beklemediğimiz bir sonuçtu ama dediğm gibi Şampiyonlar Ligi maçlarının havası farklı olur" şeklinde konuştu.
"AS VE YEDEK KAVRAMI YOK"
Takımda bulunan futbolculara çok güvendiğini ifade eden Aragones, kendisi için as ya da yedek futbolcu kavramının olmadığını ifade etti. Kadrosundaki 26 futbolcuya da güvendiğini belirten Aragones, "Maçta oyuncularımın yetersiz gördüğüm için değişikliklere gidiyorum, kenarda oturan oyuncularımda çok kaliteli isimler, oyuna sonradan giren oyuncu da çıkan oyuncunun yaptığını yapmak için elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Benim elimde 26-27 kadar oyuncu var, bu oyuncuların bazıları kenarda oturacaktır ama biz giren ve çıkan oyuncuların oyun düzenine katkı yapması için elimizden geleni yapıyoruz." ifade etti.
LUGANO: "EDU'YU ARATMAYACAKLARDIR"
Futbolculardan Lugano ise kendileri ve camia için çok önemli bir maça çıkacaklarını, bunun bilincinde olduklarını belirterek, "Bizim için ve camia için çok önemli bir maç, elimizden geleni yapacağız. İlk maçta verdiğimiz pozisyonlar kendi defans hatamızdan kaynaklanıyordu. Bunları düzeltmeye çalışırsak daha iyi olacak. 11'e 11 oynanan bir maçta, rakip takım sizin kalenize illa ki gelecektir, ama bizim verdiğimiz pozisyonları, kendimizin görmesi ve bunu düzeltebilmek önemlidir. Edu'nun gerçekten ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Savunmada etkili bir isim ve topla da iyi oynuyor. Can veya Yasin kim oynayacaksa, elinden geleni verip, sahada görevini yapacaktır. Edu'yu aratmayacaklar. hata yapmayacaklarını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
Emre Belözoğlu ise "Şampiyonlar ligine tekrar katılmak istiyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz. Kendime gelince, şu anki kapasitem ile elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Aşikar bir durum, bir futbolcunun kondisyon kazanması için devamlı maç oynaması gerekir. Sezon başı kampını yapamamış bir oyuncuyum. Ama sonra da İyi bir dönem geçirdim. sahaya çıkıyorsak, bizler hazır olmak zorundayız.
Önümüzde çok önemli bir maç, şu anki kapasitem ile sahada ne yapabilirsem onu yapacağım. Benim ne verdiğimden daha çok takımın durumu önemli. Çok önemli bir maç bizi bekliyor. takım halinde gücümüzün farkındayız..." açıklamalarında bulundu.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 30.08.09, 22:26
Joannie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Lonely...
 
Kaydolma: 15.07.09
Kadın
Mesajlar: 10.176
Teşekkürler: 1.351
Üyeye 613 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: "Takımıma güveniyorum"

11'e 11 mi way be...
Alıntı ile Cevapla
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006