KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Din ve İnsan


Din ve İnsan - Dinlerin güncel hayata etkisi ve çağımızda din üzerine yorumlar


Cevapla
 
Seçenekler
  #11 (permalink)  
Alt 07.12.09, 13:17
Sonduraq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Efendi Baykuş
 
Kaydolma: 06.10.09
Erkek - 32
Mesajlar: 1.534
Teşekkürler: 157
Üyeye 238 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Melekler Görevleri Ve İsimleri ..

Herkesin Din'i kendine bir Hristiyanı Eleştiremeyiz Ortodokslar galiba hiç yıkanmazlar şuna inanırlar doğarken kutsal suyla yıkandıgından ilerde yıkanmazlar yemek yerken falan sadece ellerini ıslatırlar.Ama Kur'anda Tanrı İnsanlıga emrediyor temiz olun die.Biz bize gönderelinden sorumluyuz.Ama şu hep kafamı Karıştırmıştır Ben Türkoglu Türkü'm Yanlız Ben dogmadan Kimliğimde Müslüman Yazıyor Şikayetçi Falan değilim Haşaa Ama İnsanlar Özgürse İstediklerini Din'i Seçemezmi Die Düşünüyorum Olduda YahudiLiği Benimsedim Günahmıdır değilmidir Neden Günahtır Bilgisi Olan Arkadaşlar varsa Yazabilir Paylaşabilir ...

Not; T.C Askeriyede Allah Demezler Çünkü 4 Biryerden Gelen İnsanlara Saygı Duyarlar Herkesin Din'i FarkLı oLduğu İçin Onun İçin Tanrı Derler .. Tanrıda ; İnandıgın İlah Anlımına gelmektedir.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #12 (permalink)  
Alt 07.12.09, 19:18
Estergon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KeLBaYKuŞ
 
Kaydolma: 07.09.09
Erkek
Mesajlar: 8.586
Teşekkürler: 315
Üyeye 796 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Melekler Görevleri Ve İsimleri ..

Sonduraq demiş ki:
- Herkesin Din'i kendine bir Hristiyanı Eleştiremeyiz Ortodokslar galiba hiç yıkanmazlar şuna inanırlar doğarken kutsal suyla yıkandıgından ilerde yıkanmazlar yemek yerken falan sadece ellerini ıslatırlar.Ama Kur'anda Tanrı İnsanlıga emrediyor temiz olun die.Biz bize gönderelinden sorumluyuz.Ama şu hep kafamı Karıştırmıştır Ben Türkoglu Türkü'm Yanlız Ben dogmadan Kimliğimde Müslüman Yazıyor Şikayetçi Falan değilim Haşaa Ama İnsanlar Özgürse İstediklerini Din'i Seçemezmi Die Düşünüyorum Olduda YahudiLiği Benimsedim Günahmıdır değilmidir Neden Günahtır Bilgisi Olan Arkadaşlar varsa Yazabilir Paylaşabilir ...

Not; T.C Askeriyede Allah Demezler Çünkü 4 Biryerden Gelen İnsanlara Saygı Duyarlar Herkesin Din'i FarkLı oLduğu İçin Onun İçin Tanrı Derler .. Tanrıda ; İnandıgın İlah Anlımına gelmektedir.
Allah insana irade vermiştir.
Herkes kendi yaptığından sorumlu tutulacaktır.Allah bize "Sen İslam dinini benimseyeceksin.Müslüman olacaksın." haşa demiyor.İnsana akıl, irade veriyor.İslam'ın hak din olduğunu bildiriyor Hz. Muhammed (S.A.S) ile.
Sen dersin ben A dinine inanacağım.Ben derim B dinine.
Ama mahşer de sorulur.Allah-ü Teala bunun hesabını bizden soracaktır.Daha doğrusu yaptığımız herşeyin.
Oldu ki insan şu durumda İslam'dan başka bir dini seçen bir insan Allah katında Kafir olarak sayılıyor.Bir de Allah'a şirk koşmak en büyük günahtır.Çok kesin konuşmayayım.Benim bildiklerim bu.Yanlış konuşuyorsam sizin de hakkınıza gireceğim.Bildiklerim bunlardır.Saygılar.
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler:
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006