KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Çöplük > Çöp Tenekesi


Çöp Tenekesi - Eski, gereksiz konu ve mesajlar burada toplanacaktır!


 
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 16.02.07, 17:29
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Emre'ye bir suçlama daha!..

Emre'ye bir suçlama daha!..

Türk futbolunun Avrupa’daki temsilcilerinden Emre Belözoğlu, yeni bir ırkçılık suçlamasıyla karşı karşıya kaldı.
Mirror gazetesi, İngiltere’nin Newcastle United takımında forma giyen Emre’nin, Bolton’un yıldız oyuncularından El Hadji Diouf’a, "s... maymun" diyerek hakaret ettiğini ileri sürdü.
Haberde, İngiltere Futbol Federasyonu’nun, Everton’da oynayan Joseph Yobo, Tim Howard ve Joleon Lescott’a ırkçı hakarette bulunmakla suçlanan Emre hakkında soruşturma başlattığı hatırlatıldı ve yeni iddiayla Emre’nin başının iyice derde girdiği yazdı.
Gazete, Newcastle United ile Bolton arasında ekim ayında oynanan maç sırasında, Emre’nin, iki gol atan Diouf ile didişirken ırkçı hakarette bulunduğunu ve bu olaydan bir kaç dakika sonra oyundan alındığını iddia etti.
Emre’nin sözleri üzerine, saha kenarındaki Boltonlular tarafından zaptedilen ve karşılık vermesi engellenen Senegalli oyuncu Diouf’un, şu ana kadar olayla ilgili hiçbir açıklamada bulunmadığı da belirtildi. Ancak olaya yakın kaynakların, "Aslında ırkçı bir konuşma. Diouf çok sinirliydi. Ancak olayı basınla paylaşmadı" şeklindeki açıklamalarına yer verildi.
Mirror ayrıca, Newcastle’da oynayan bazı oyuncuların, Emre’nin saha içindeki tavır ve davranışlarından duydukları kaygıyı iletmek üzere kulüp menajeri Glenn Roeder ile görüştüklerini de ileri sürdü.
Emre, Everton’da oynayan siyahi oyunculara, ırkçı hakarette bulunmakla suçlanmıştı. Roeder’in, olayın yaşandığı Newcastle-Everton maçından sonra Everton’un soyunma odasına giderek sorunun önüne geçmeye çalıştığı iddia edilmişti.

Emre: Haklılığım ortaya çıkacak

İngiltere Futbol Federasyonu'nun (F.A) Everton'la oynanan maç sırasında Joseph Yobo, Tım Howard ve Lescott'a ırkçı hakaretler ettiği gerekçesiyle suçladığı ve bugün İngiltere'nin Mirror gazetesi tarafından da Bolton'lu futbolcu El-Hadji Diouf'a ırkçı hakaret etmekle suçlanan Emre Belozoğlu, DHA ile yaptığı konuşmada, avukatlarıyla birlikte vereceği ifadeye kadar konuşmama kararı aldığını belirterek kısa bir bilgilendirmede bulundu.

"ALTI AY ÖNCE OYNANAN MAÇ"

Mart ayı başında FA'de sözle savunma vereceğini söyleyen Milli futbolcu, şimdi de bazı İngiliz gazetelerinde yeni iddiaların ortaya atılması ile ilgili olarak, "Bolton'la altı ay önce oynadık. Şimdi Diouf'a da hakaret ettiğim şeklinde haberleri duyuyorum. Bu oyuna gelmemek için susuyorum. Mart ayında karar açıklandıktan sonra geniş bir basın toplantısı ile neler olduğunu, neler yaşadığımı bir bir anlatacağım" dedi.

"SAKATIM VE GÜNDE ÜÇ KEZ ÇALIŞIYORUM"

UEFA Kupası'nda yapılan son Zulta Waragem maçı dahil uzun süredir, ayağında oluşan ödem nedeniyle hiçbir maçta yer almadığını öne süren Emre, "Benim kasıtlı oynamadığımı ve teknik direktörüm Roeder'in cephe aldığı yönünde haberlerde çıkıyor.
Buna da yanıt vermeyeceğim. Menacerim ile ortak bu kararı aldık. Ama şunu belirtmek isterim ki, baldırımda oluşan ödem nedeniyle günde üç keç çalışıyorum" şeklinde konuştu.
Sözlerine son verirken, Türk medyasının da kendisine yardımcı olmasını ve yalan ve yanlış haberlere itibar etmemelerini isteyen Belozoğlu, "Adalet yerini bulacak. Buna inanıyorum. Allah’a olan inancımı biran bile olsun kaybetmedim" ifadelerini kullandı.

İNGİLTERE FEDERASYONU KONUYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATTI

ANKARA (A.A) - 16.02.2007 - Milli futbolcu Emre Belözoğlu ile ilgili ortaya atılan ikinci ırkçılık suçlamasının yankıları sürüyor.
İngiltere Futbol Feredasyonu (FA), bugün yaptığı açıklamada, Newcastle United'da forma giyen Belözoğlu hakkında ortaya atılan iddialarla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.
FA, Mirror gazetesinde yer alan "Emre, Bolton'un yıldız oyuncularından El Hadji Diouf'a, (s... maymun) diyerek hakaret etti" iddialarıyla ilgili olarak, El Hadji Diouf ile görüşüleceğini kaydetti.
Öte yandan, milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut, Emre'nin suçsuz olduğunu ve anlatılanların gerçeği yansıtmadığını ifade etti.
FA, daha önce de, Everton'da oynayan Joseph Yobo, Tim Howard ve Joleon Lescott'a ırkçı hakarette bulunmakla suçlanan Emre hakkında soruşturma başlatmıştı.
Sponsor
 






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006