KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Çöplük > Çöp Tenekesi


Çöp Tenekesi - Eski, gereksiz konu ve mesajlar burada toplanacaktır!


 
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 16.02.07, 08:52
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Eski genelev işletmecileri kooparatif kurdu

Eski genelev işletmecileri kooparatif kurdu

Emrah KOCABAŞ DHA

BURSA'daki genelevlerin 2000 yılında yıkılmasının ardından, kentte fuhuş ve buna bağlı suçlarda artış olduğunu iddia eden eski genelev işletmecileri, kurdukları ‘Mor Evler Yapı Kooperatifi’ çatısı altında birleşti. Eski genelevciler, kente yeni bir genelev kurulmasını istedi.
Basın açıklaması yapan eski genelev işletmecilerinden ve Mor Evler Yapı Kooperatifi Başkanı Kaya Güzel, genelev açmak için Bursa Valiliği'ne yaptıkları başvurudan olumlu sonuç alamadıklarını söyledi. Genelevleri, ‘fuhuşun başladığı değil, devletçe kontrol altına alındığı yerler’ olarak tanımlayan Güzel, Bursa'daki genelevin 2000 yılında yıkılmasının ardından kentte fuhuş ve fuhşa bağlı olaylarda ciddi artış olduğunu iddia etti. Bu gelişme üzerine eski genelev işletmecileri olarak bir araya geldiklerini ve kooperatif kurduklarını söyleyen Güzel, “Valilik, belediyeden uygun arazi bulunmadığı yönünde gelen cevaba dayanarak genelev kurulması için yaptığımız müracaatı reddetti. Biz de Bursa'ya 5- 8 kilometre uzaklıkta 8 arazi tespit ettik ve bunları komisyona sunduk'' dedi.
Konunun yakın takipçisi olacaklarını belirten Güzel, başvurularından olumlu sonuç alamamaları halinde yargıya başvuracaklarını da söyledi.
Sponsor
 

Konuya Ait Popüler Kelimeler
bursa genelevi nerede bursa genelevi istanbul kerhanesi genelev adresleri bursa kerhanesi bursa genelevi adresi bursa genelev bursa genelevi 2009 istanbul keranesi bursa kerhane ankara genelevi adresi bursa keranesi kerhane adresleri istanbul genelev adresleri istanbul genel ev adresleri





© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006