KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Çöplük > Çöp Tenekesi


Çöp Tenekesi - Eski, gereksiz konu ve mesajlar burada toplanacaktır!


 
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 17.12.06, 01:04
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Samanyolu Galaksisi Uzayında Oluşturulan Negatif ve Pozitif Tesir Kuşakları

Bilincin Öz Haslet ve Keyfiyetlerinin tecelli ettirme ve Öz Programlarının uygulama alanı olan Çekirdek Dünya, Aktif Bilinçlerin sahip bulundukları özgür iradeyle Negatif Ve Pozitif Kutbiyetli Bilinç Boyut Kavram Koordinatlarında kilitli olan değerleri aşikare çıkarırlarken, Negatif ve Pozitif Kutbiyete dahil olan Tesir Kuşakları tarafından bir çatışma ortamı haline getirilmiştir.

Burada "ÇATIŞMA" sözcüğünün sizlerde oluşturduğu mana, ilk etapta sathi olarak ele alınacak olursa tek taraflı olarak yapılan bir eylemsellik olmadığı bilinmelidir. Bir Birimin böyle bir fiili üretmediği anlamında kullanılan bir sözcük... Çatışma denilince bu eylem için mutlaka iki birime ihtiyaç vardır. Ya da birimlerden oluşturulmuş guruplara ihtiyaç vardır. Bu gruplar Çekirdek Galaksi (Samanyolu) içerisinde ikiye ayrılmaktadır. Birincisi NURANİ 'ler, ikincisi ZULMANİ 'ler olarak bilinmektedir.

BİLİNCİN ÖZ KOORDİNAT DÜZENİ DE BU TANIMLAR DOĞRULTUSUNDA İKİYE AYRILMAKTADIR:

1- NURANİ (POZİTİF KAVRAM KOORDİNAT DÜZENİ)
2- ZULMANİ (NEGATİF KAVRAM KOORDİNAT DÜZENİ)

Nurani ve Zulmani ifadeleri Rabsal Metinlerde çok sık kullanılmıştır:

"ALLAHIM NURUMUZU TAMAMLA DİYECEKLER." (Tahrim 8)
"ALLAH GÖKLERİN VE YERİN NURUDUR."
"ALLAH NURU İLE DİLEDİĞİNİ HİDAYETE ERDİRİR." (Nur-35)

Nurani ve Zulmani ifadeleri, nefsin (ego) mertebelerini vurgulamak için de kullanılmaktadır. Nefs-i Nurani... Nefs-i Zulmani Sahipleri gibi...

Nefs-i Nurani Sahipleri FETH-İ NURANİ'yi gerçekleştirmek isterlerken; Nefs-İ Zulmani Sahipleri FETH-İ ZULMANİ'yi gerçekleştirmek isterler.

Nefs-i Nurani Sahipleri; Sirius Görev Dağılım / Yönetim / Tasarruf Planlarına ait Görev / İcraat Üniteleridir. Bu ünitelerin oluşturacağı Tesir Kuşağı Pozitiftir.

Nefs-i Zulmani Sahipleri ise; Orion Grubu ve Orion Grubuna bağlı olarak faaliyet gösteren Amerion, Nakar, Zentarion, Pentarion Gruplarına ait Görev / İcraat Üniteleridir. Bu ünitelerin oluşturacağı Tesir Kuşağı ise Negatiftir.

Pozitif-Negatif ifadeleriyle alakalı mahzurlu kaile alışların sahipleri olan Birimler; kendilerine Negatif Tesir Kuşağının gerekliliği ile ilgili birer kavram oluşturmuşlardır. Ancak bu gerekliliğin mahiyetiyle ilgili kavram oluşturuyorlarsa kendileri için gereklidir. Bir diğerleri için değil. Zira kendi kavramları kısır döngü içerisinde ve dar spekturum dahilinde hareket etmektedir. Kötülükçü Güçlerin gerekliliği hakkında bir kavrama sahip olup bu gerekliliği savunanlara bir sözümüz olacak. ÖYLEYSE BU GÜÇLER NEDEN TECRİT EDİLMEKTEDİRLER? VE NEDEN ANCAK KARANTİNALAYICI GÜÇ TOPLULUKLARININ KARANTİNALARI ALTINDA FAALİYET GÖSTEREBİLMEKTEDİRLER?

Hakiki Öz Hizmet Planları; kendi varlıklarına bağlı olan Görev / İcraat Ünitelerinin Görev / İcraat Platformunda göstermeleri gereken fonksiyonları ketleyici mekanik sarhoşluk hallerini yaşamaları ve bunun akabinden de gittikçe kendi varlıklarını dejenerasyona götüren meşguliyetlere yönelmeleri durumunda enerji istihaklarını keserek; gösterdikleri temayüllerin neticesine kendilerinin katlanmalarını uygun görmektedirler. Zira bu Bilinçler, muayyen bir Şeytani Gruplaşım Olma Frekansına uygun düşerek, bu saflara kaymışlardır. Ve bu Bilinçler bu grupların birer üyesi olmuşlardır. İşte bu onların "ÇEKİRDEK GALAKSİ TECRİT SİSTEMİ" nin icaplarına uygun olan tarzlarda abluka altına alındıklarının, tecrit edildiklerinin göstergesidir. Yani bir diğerine kendi amacına uygun olan bir eylemselliği başlatıp zarar vermesinin kısıtlandığı bir durumdur. Bu İnsan vücudunda kanserojen karakterli bir parçanın alınıp çıkarılmasına veya tecrit edilmesine benzer. İşte burada şöyle bir soru sorulabilir. NEDEN TAMAMİYLE YOK EDİLMİYORLAR DA TECRİT EDİLİYORLAR? Ancak onların varlıklarına istinaden Çekirdek Dünya Deneyim / Evrim / Görev Platformunda Deneyim / Görev / Evrim bazlarındaki olguları yaşamakla mükellef olanlar sınanabiliniyor, denenebiliniyor da ondan.

"Ben Senin sadık kullarını azdıracağım. Senin için bir müddet tayin edilmiştir. O da Kıyamet Günüdür." Kıyamet Gününe kadar bu izin verilmiştir. Pekala ondan sonra ne olacak? Her iki Grup Çekirdek Dünya Deneyim / Görev / Evrim Platformunu bir ARENA haline getirecek ve çatışmalar doğacak. Nasıl Çatışma? Çekirdek Dünya Deneyim / Görev / Evrim Platformunda kendilerine ait odaklar arasında mı? Yoksa Çekirdek Dünyanın da içinde bulunduğu ve Çekirdek Güneş Sistemine ait İç Uzayda mı? Yoksa bu Sistemin dışındaki Dış Uzayda mı? Bu Güçler zaten Çekirdek Galaksiye ait Uzayda Tecrit edilerek Karantina altına alınmışlardır. Bu karantinanın buudlarını delerek Karantina dışı uzay bölgelerine geçip Feth-i Zulmaniyi gerçekleştirmek isteyen her hangi bir Uzay Gemisi şayet Karantinalayıcı Güç Topluluğundan izinsiz Fetih amaçlı olarak hareket ederse; Nuranilerden önleyici ve dondurucu bir tesir gelir. Neden? Zira Sistemlere uymamıştır.

NURANİLER İLAHİ YASALARIN ÖN GÖRDÜĞÜ BÜTÜN SİSTEMLERE DAİMA UYARLAR. ZULMANİLER İSE MECBUR BIRAKILMADIKLARI SÜRECE SİSTEMLERE UYMAZLAR.

Her iki grupta Sistemlere uygun olan tarzlarda icraatlarını vurgulamalıdırlar. Atlanta Bilinç Karşıtlık Yasasının icaplarına uygun olarak Çekirdek Dünya Deneyim / Görev / Evrim Platformunda her Bilinç, Pozitif Kavram Koordinat Düzeninini oluşturan değerleri devreye sokup, deneyimlerini Pozitif Aktif Deneyim statüsüyle alakalı olguları yaşayıp sürdürmekteyken o esnada, onun bir kutup değiştirmesi durumunda otomatikman kendi varlığının karşıtını doğurmakta ve artık kendi Öz'ünden sahip bulunduğu değerlerin pozitif olanlarını değil negatif olanlarını aşikare çıkararak deneyimli varlar kategorisine dahil edebilmesi için Negatif Deneyim statüsüyle alakalı olguları bir bir yaşayarak deneyimlemesi, böylece deneyimli olan halleriyle varlıklaştırabilmektedir.

Aktif bir Bilinç, muayyen bir tasarruf planından Çekirdek Dünya Deneyim / Görev / Evrim Platformuna enkarne edilirken, bu tasarruf planının bağlı bulunduğu İlahi Mercilere mutlaka görev akdini vermekte ve bu akdin koşullarına uygun olan tarzlarda enkarne edilmektedir. Bu Aktif Bilinç; Çekirdek Dünya Deneyim / Görev / Evrim Platformunda bebekliğinden itibaren yaşamını sürdürüp, çocukluk çağını, sonra gençlik çağını yaşayıp olgunluk çağına gelmekte ve artık Görev / İcraat / Denge rayına oturup akabinden Görev / İcraat fonksiyonlarını vurgulamaya geçiyor. Pozitif deneyim statüsüyle alakalı olguları yaşayıp, bu olgulara istinaden Pozitif Görev / İcraat Fonksiyonlarını vurgulaya vurgulaya bir yere kadar geliyor. Ancak bir yerde önüne bir engel çıkıyor ve ondan çok etkileniyor ve yatay plana dalıyor. Böyle durumlarda Sirius Görev / Dağılım / Yönetim / Tasarruf Planlarının bağlı oldukları Komitelikler, bu birim için "MEKANİK SARHOŞLUK İLLETİNE KAPILMIŞTIR" hükmünde bulunmaktadır. Bu sırada ortamsal faktörler devreye giriyor (uyuşturucu bağımlılıkları, seksüel sapkınlıklar, değişik mahiyetteki bunalım halleri) ve bunlara gönül bağlıyor. Bu durum Din Siklüsü Döneminde Dünya İnsanlığına; "MASİVA" olarak tanıtılmıştır. Masiva, Allah' ı unutturan şeylere bağlanıştır. Bu bağlanışın akabinden Aktif Bilincin Görev / İcraat Denge Rayından çıkışı gerçekleşiyor. Kur'an bu durumları içine alan bir ayet vurguluyor. "KENDİLERİNE APAÇIK BEYYİNATLAR GELDİKTEN SONRA YOLDAN ÇIKANLARA BİR ARKADAŞ TAYİN EDERİZ." Bu ayette belirtilen Arkadaş, ancak Atlanta Bilinç Karşıtlık Yasası karşısında gösterdiği hareket esnasında kendinin karşıtı olan Bilinç Potansiyeline uyumlu bir davranış motivasyonunun tesis edilişinin akabinden, Orion Yönetim Komiteliği tarafından bu yasaya uygun olan sistemler doğrultusunda devreye sokulabilmektedir. Böyle bir devreye sokuluş, Rabsal Terminolojik ifadeyle Aktif Bilincin kendi karşıtı olan bir Bilinç potansiyeliyle tasalluta uğratılışıdır. Bu Ruhsal Terminolojik ifadeyle "OBSESYON" olarak bilinmektedir.

Obsasyona uğrayan her Aktif Bilinç bundan sonra artık, otomatikman kendi makamına uygun olan Şeytani makamla Şeytani Birlemeyi gerçekleştirip, o makamın Olma Frekansına uygun olan dejeneraktif bir koordinata kilitlenmektedir.

Bilincin dejenere oluş bazındaki aktif karakterlerine sahip olan potansiyelleri, Çekirdek Dünya Deneyim / Görev / Evrim Platformunda sahip oldukları negatif deneyim statüsüyle alakalı olguları yaşarlarken, bu mahiyetlerdeki deneyimlerinin şiddet artışlarına uygun olarak bir Şeytani Makamla birlenmekte ve dahil oldukları Şeytani Grubun koordinatlarına kilitlenmektedirler. Ve hatta bu kilitlenmenin neticesinde, bir Gruba Lider dahi olabilmektedirler. Lusifer bunlardan birisidir. Ve Orion Grubunun Lideridir.

Madde Kainatı Çekirdek Düzeni olarakta bilinen Çekirdek Dünyada, her iki Kutbiyete ait Bilinç Potansiyellerinin İnsan suretinde devreye sokulmaları ve hasad dönemlerinde yüz yüze gelerek konunun başında belirtilen Çatışma halini yaşamaları söz konusudur. Bu çatışma esnasında Negatif ve Pozitif Kutbiyete dahil olan Tesir Kuşakları, Çekirdek Dünyadaki her Bilinci kendi taraflarına çekmek isterlerken; Sonsuz-Sınırsız Durulgan Potansiyel RA'nın Süper Aktif Dingin Devimsel Mutlak Aktif Dinginlikteki Bilinci, Kontrolleyici Keyfiyetine dayalı olarak Kendi Varlığına bağlı olan Kharyantas ve Arya Kodları ile Bunların Evlat Canlarını devreye sokarak, Beyinsel Kontrolleyici Gücünün Kadiriyeti ve Hakimiyetiyle hareket etmektedir.

Çekirdek Dünya, Öz Keyfiyetler Zincirindeki her bir keyfiyetin sahip bulunduğu manaların gereği gibi; yine Öze ait değerlerin yaratılışına imkan tanıyan bir Boyutsallık Keyfiyetine sahip olan Çekirdek bir yapıdır. Çekirdek Dünya sahip olduğu Deneyim Boyutsallık Keyfiyetine istinaden, Deneyimsel faktörü devrede tutarken her Aktif Bilinç; bu Dünyada deneyimlerini sürdürmekte, bu esnada da İlahi Merciler tarafından denenmekte, sınanmaktadır. Bu kısaca; Çekirdek Dünyanın sahip keyfiyetine istinaden gerçekleştirilebilmektedir. Bu keyfiyetlerine ilave olarak, Çekirdek Dünya sahip bulunduğu Evrim Boyutsallık Keyfiyetine istinaden; ilk etapta mutat bir evrimin daha sonra bunun ötesinde olan özel bir evrimin gerçekleştirilebildiği çok özel bir yapıdır.

Çekirdek Dünya Deneyim / Görev / Evrim Platformunda mevcut olan bu boyutsallık keyfiyetleri; her iki kutbiyete dahil olan bilinçlerin, bu yapıya uğramalarını sağlamaktadır. Bu Bilinçler, kendileriyle alakalı deneyimleri, görevleri, evrimleri muayyen Uzay / Zaman süreçlerinde gerçekleştirmeyi isterlerken mutlaka muayyen mahiyetlerde çatışma hallerini yaşamaktadırlar. İlk etapta Bilinç; bu Çekirdek Yapıya Pozitif Aktif Deneyim yapmak için uğruyor. Sirius Görev / Dağılım / Yönetim Tasarruf Planlarından devreye sokulan her bir Görev / İcraat Ünitesi, Sirius Görev / Dağılım / Yükümlük Prosedürlerine uygun olan mahiyetlerde görev kodunu belirledikten sonra; Galaksi Yıldız Kutbu Konseyliklerine "Pozitif Aktif Görev / Deneyim / Evrim yapacağım" diye akid veriyor. Ancak bu yapıda bir form edinip ortamsal faktörlerle muhatap olduğunda, Görev Akdiyle alakalı mahiyete ters düşen davranış motivasyonu tesis edebiliyor. Yani kısaca, kendi akdine ters düşebiliyor. Akdine ters düşen, kendi Özüne ihanet etmiş olur. Zira hiçbir Öz; ALLAH' ın Arzusunun dışında bir arzuya sahip değildir.

Ö.Cenap Başman
Sponsor
 






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006