KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Çöplük > Çöp Tenekesi


Çöp Tenekesi - Eski, gereksiz konu ve mesajlar burada toplanacaktır!


 
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 11.11.06, 11:38
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Alarm! Ferhat Kentel utandı ve özür diledi

Türkiye'nin önemli beyinlerinden Ferhat Kentel, M. İlmiye Çığ'ın yargılanmasına tepki göstermişti. Ama gerçeği görünce utandı ve özür dilerek onurunu gözler önüne serdi...

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü öğretim üyesi Ferhat Kentel, geçtiğimiz hafta kaleme aldığı , "Tanrıça İnanna’nın rahibeleri ya da tarihsel hesaplaşma alanı olarak hukuk" başlıklı yazısında, "İşin iyice suyu çıktı... Bir tek eksik kalmıştı; o da tamamlandı. “Modern Türkiye” standartlarına göre “ideal Türk milliyetçisi” olarak tanımlanabilecek bir insan da, yazdıkları nedeniyle yargı önüne çıktı" diyerek bir bilim adamının bulgularını dile getirmesinden dolayı yargılanmasını hukuk ve bilim cinayeti olarak yorumlamıştı.

Kentel elindeki verilere göre haklıydı. Ama gerçekler gazetelerin yansıttığı gibi değildi. Çığ, türban konulu yazılarından dolayı değil, camide fuhuş yapılmasını isteyen ve kutsala hakaret eden ifadelerinden dolayı yargılanıyordu. Kentel, bunu öğrendiğinde şok oldu ve yazısından utanç duydu.

Yazar Ferhat Kentel, onurlu bir yazar olduğunu bu hafta kaleme aldığı "
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
" başlıklı yazısı ile gözler önüne serdi ve özür diledi ve "Yeteri kadar araştırıp, incelemeden; sadece gazete haberlerine dayanarak yazdığım için utanıyorum ve özür diliyorum... " dedi.
Sponsor
 






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006