KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Bilgisayar & İletişim > Cep Telefonları


Cep Telefonları - Symbian cep telefonları için temalar, programlar, oyunlar


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 02.01.07, 23:08
KuTy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
V.I.P.
 
Kaydolma: 03.09.06
Erkek
Mesajlar: 2.442
Teşekkürler: 18
Üyeye 29 kez teşekkür edildi
Yeni W850i

SonyEricsson W850i
SonyEricsson, Walkman serisi telefonların bir yenisini daha ekleyeceğini duyurdu,sürgülü tuş takımı, 240*320 pixel ekran genişliği (PDA'ler büyükçe bir ekran oluyor), 2 megapixel kamerası, Bluetooth 2.0 kablosuz bağlantı özelliği, FM Radyosu,, 3 band GSM ve UMTS ağlarda çalışabilmesi özellikleri ile çok puan toplayacak olan W850i 2006'nın sonrasına doğru mağazalarda yerini almaya başlayacaktır.


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
Ama hatırlatalım ki, W850i'deki en büyük değişiklik donanımsal özelliklerden çok, yenilenen ve hızlanan Walkman 2.0 yazılımı oluyor. Yenilenen kullanıcı dostu arayüzü artık MP3, AAC, AAC+, eAAC+, m4a dosyalarını tanıyıp çalabiliyor, ayrıca internet bağlantı özelliği sayesinde internet üzerinden müzik satın almaya da izin veriyor. 3G ağlar üzerinde hızlı veri alışverişi yapılabildiği için W850i ile sevdiğiniz şarkıları nerede olursanız olun, satın alıp dinleyebileceksiniz.

Yenilenen bataryası kesintisiz 30 saat kesintisiz müzik çalabiliyor, iPod modelleri 12 saat, Creative Zen modelleri 14 saat kesintisiz yayın yapabildiğine göre, W850i tüm MP3 çalarları geri bırakmış oluyor.

1 GB kapasiteli MS PRO Duo kart ile satışa sunulacak olan W850i, Bluetooth üzerinde stereo ses aktarımı sağlayabiliyor, bu şekilde bluetooth kulaklar ile kablosuz müzik keyfide yaşayabilirsiniz.


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Ürünün boyutları 98 x 47 x 21mm ve 116 gram ağırlığında, telefon siyah ve altın beyazı olamk üzere iki farklı renkte piyasa sürülecektir.

W850i ile birlikte gelen farklı bir özellik de TrackID özelliği; ismini bilmediğiniz şarkıların birkaç saniyesini kayıt altına alıp, internete bağlanıp şarkının ismini öğrenebiliyorsunuz. TrackID radyo üzerinden veya harici mikrofon ile yapılan kayıtların hepsini desteklemekte.

W850i, Walkman özellikleri ile göz doldursa da, internet kullanımı konusunda da büyük kolaylıklara sahip, NetFrontWEB web tarayıcısı ile HTML sayfaları görüntüleyebiliyorsunuz, flash dosyalarını açabiliyorsunuz, e-Posta alışverişi yapabiliyorsunuz, ister yatay ekran, ister dikey ekran kullanabiliyorsunuz. Bu konuda tek negatif özellik, anında mesajlaşma servislerine desteğin hala cep telefonlarında yaygınlaşmaması.

Artık W850i ile internet üzerinde sörf yaparken ya da JAVA oyunlar oynarken de müzik dinleyebileceksiniz...

İyi iletişimler...
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006