KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol > Beşiktaş


Beşiktaş


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 20.10.10, 20:22
rank1ng - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Uzman Baykuş
 
Kaydolma: 23.01.10
Erkek - 29
Mesajlar: 610
Teşekkürler: 11
Üyeye 123 kez teşekkür edildi
Standart Lİderlİk maÇina ÇikacaĞiz

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.



'LİDERLİK MAÇINA ÇIKACAĞIZ'
20.Ekim.2010 17:45:0

Schuster, Perşembe günü oynanacak Porto maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.
PAYLAŞ

Porto maçı öncesinde Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster düşüncelerini açıklarken, kadroda tek değişiklik yapacağını da söyledi. Schuster'in açıklamalarından Beşiktaş'ın Porto karşısında bir derece daha defansif bir takımla çıkma planı içinde olduğu anlaşıldı.

Alman çalıştırıcı Porto ile liderlik maçına çıkacaklarını vurgularken; "Bu grubun favorisi Porto, biz ikincilik için mücadele edeceğiz demiştim. Fakat aldığımız 6 puan var ve bu bize ciddi bir özgüven getirdi. Yarın Porto ile liderlik maçına çıkacağız. Porto çok kuvvetli ve tecrübeli bir takım. Neden olmasın..." dedi.

Deneyimli teknik adam kadro konusunda ise tek değişiklik yapacaklarını söylerken, beraberliğin de kendileri için iyi bir sonuç olacağını belirtti ve "Yarınki maçta tek değişiklik düşünüyorum. Çok farklı bir sistem değişikliği olmayacak. Porto ile liderlik için oynayacağız. Bu kadar sıkıntı içindeyken bunu söylemek istemiyorum ama beraberlik de iyi sonuç olacak. Ancak biz yarın kazanmak için sahaya çıkacağız." ifadelerini kullandı.

Schuster Quaresma'ya Porto'yu sorup sormadığı şeklinde gelen soruya ise; "Quaresma'ya bunu sormayı gerek yok. Şu an ki Porto kadrosunda onun birlikte oynadığı bir oyuncu yok. Ancak bu demek değil Quaresma'yı Porto tanımıyor. Porto bir futbolcu fabrikası. Devamlı alttan gelen oyuncular. Çok iyi duruma gelip kulüpten ayrılıyorlar. Sistem olarak çok oturmuş bir takım olduğunu belirtmek gerek." sözleriyle cevap verdi.

Schuster kadro ve sakatlık konusunda yaşadıkları sıkıntının altını çizerken alt takımdan Ali Küçük'ü çağırmayı düşündüklerini ve her şeyin üst üste geldiğini ama kadro konusunda bir çözüm yolu bulacaklarını söyledi.

SPORX
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006