KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Film & Dizi Download > Diğer Bölümler > Belgeseller


Belgeseller - Çeşitli belgeselleri burada bulabilirsiniz!


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 08.04.11, 07:51
ceyg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör Baykuş
 
Kaydolma: 23.08.10
Erkek
Mesajlar: 2.809
Teşekkürler: 1
Üyeye 20 kez teşekkür edildi
Standart Avrupa Yakası FULL sezon 1-2-3-4-5-6-7 Tüm Bölümler DVBrip


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


BÖLÜMLER 400 MB OLARAK PARTLARA BÖLÜNMÜŞTÜR.İYİ SEYİRLER...

Avrupa Yakası, Sinan Çetin'in yapımcılığını ve Gülse Birsel'in senaryosunu üstlendiği bir durum komedisidir.Plato Film stüdyolarında çekilmekte olan dizinin ilk bölümü 11 Şubat 2004 tarihinde atv ekranlarında gösterime girdi. Tamamen yerli uyarlama olan programın ilk sezonunda yönetmen koltuğuna Hakan Algül oturdu ve ilk sezonu 23 Haziran 2004 tarihinde 20. bölümü ile sona erdi.Jale Atabey Özberk'in yönetmenliğini yaptığı dizinin ikinci sezonu 20. bölümüyle 8 Eylül 2004 tarihinde yayınlanmaya başlandı ve 58. bölümüyle 15 Haziran 2005 tarihinde sezon arası verdi.Engin Günaydın'ın idare müdürü rolü ile kadroya dahil olduğu dizi, üçüncü sezona 14 Eylül 2005 tarihinde başladı ve 93. bölümünün yayınlandığı 21 Haziran 2006 tarihinde sona erdi.Peker Açıkalın, Tolga Çevik, Hasibe Eren ve Sarp Apak'ın oyuncu kadrosuna katıldığı dizinin dördüncü sezonu 13 Eylül 2006 tarihinde başladı ve Serdar Ortaç'ın konuk oyuncu olarak katıldığı sezon finaliyle 27 Haziran 2007'de sona erdi.19 Eylül 2007 tarihinde başlayan beşinci sezon, 4 Haziran 2008 tarihinde sona erdi. 4. sezonda 100. bölümünde dizinin biteceğine dair bilgiler verilmesine rağmen,daha sonra alınan kararla dizi devam etti.Dizinin altıncı sezonu 24 Eylül 2008 tarihinde 163. bölümüyle gösterime girdi. Dizinin senaristi Gülse Birsel, diziyi Haziran 2009 tarihinde bitireceğini duyurdu.24 Haziran 2009 Çarşamba günü, dizi 190. bölümünü yayınlayarak televizyon hayatına son verdi.

Avrupa Yakası dizisinde oyuncu kadrosu her sezon değişse de Gülse Birsel, Gazanfer Özcan, Levent Üzümcü, Şenay Gürler, Hale Caneroğlu, Yavuz Seçkin, Veysel Diker ve Yıldırım Öcek ilk altı sezonda yer alan oyunculardır.

Nişantaşı'nda yaşayan Sütçüoğlu ailesi ve Avrupa Yakası dergisi çalışanları ile onların yakınlarının komik öyküsünü anlatan dizi, yayınlandığı ilk beş sezon sonunda 40 milyon YTL'lik ciro yaptı ve dizinin yapımcısı olan Sinan Çetin'e 4 milyon dolar kazandırdı.

Prodüksiyon

Dizinin senaryosu Gülse Birsel tarafından yazıldı. Daha önce aynı kanalda g.a.g. adlı TV reklamlarını yorumlayan mizahi bir programı sunan ve programın metinlerini hazırlayan Birsel, diziye konu olacak hikâyeyi bulduktan sonra saatte dört-beş sayfa yazdığı senaryoyu ortalama dört günde bitirmektedir.Birsel, karakterleri yazarken kendisinde var olan ruh halini, "yazarken, bazen sanki kulağıma kendi repliklerini, kendi şakalarını fısıldadılar, kendi hikâyelerini yarattılar." sözleriyle dile getirdi.Yönetmen koltuğunda ilk sezonda Hakan Algül yer alırken, ikinci sezondan sonra Jale Atabey Özberk diziyi yönetti. Dizinin yapım şirketi, Sinan Çetin tarafından 1986 yılında kurulan Plato Film'dir.

Mekân

Avrupa Yakası, 2004 yılından 2009 yılına kadar Plato Film'in Taksim'deki Plato stüdyolarında çekildi. Hikâye, Nişantaşı'nda geçtiğinden, hikâyeye bağlı olarak dizi içinde çeşitli kurgusal mekânlar oluşturuldu. Bu mekânların bazıları (örneğin Sütçüoğlu apartmanı, Avrupa Yakası dergi ofisi) tüm sezon boyunca sabit kalırken, diğer kurgusal mekânlar (örneğin sadece dördüncü sezonda yer alan Havyar Restaurant) ise değişti.

Müzik

Programın müzikleri Cenk Durmazel ve Cenk Sarkuş tarafından yapıldı. Jenerikte yer alan şarkı ise Hale Caneroğlu tarafından seslendirildi. Caneroğlu ayrıca dizide çeşitli sahnelerde şarkılar da söyledi.Ata Demirer (Fındık - Fıstık) ve Sarp Apak (Aşkınla Yandım) da dizide şarkı söylediler.

Maliyet

Saklambaç adlı bir araştırma şirketinini 2008 yılında yaptığı araştırmalar sonucu Avrupa Yakası dizisinin maliyeti bölüm başı 400 bin TL olduğu belirlendi.Dizi, Kurtlar Vadisi'den sonra en yüksek bütçeli ikinci televizyon yapımı oldu. Avrupa Yakası, ilk beş sezon sonunda 40 milyon YTL'lik ciro yaptı. Yapımcısı olan Sinan Çetin, diziden 4 milyon dolar kazandı. 2008 yılında meydana gelen ekonomik krizden etkilenen program, Ocak (2009) ayı boyunca iki haftada bir yayınlandı.

Süre

Dizi, yayınlandığı ilk 169 bölüm boyunca 90 dakikalı bir süreye sahip iken 2008 yılında meydana gelen ve dünya genelini etkileyen ekonomik kriz, Türk medyasını da etkiledi. TRT 1 ekranlarında gösterilen Doludizgin Yıllar dizisinden sonra Avrupa Yakası dizisinde de gösterim süresi kısaldı. Senarist Gülse Birsel daha önce verdiği röportajlarda dizinin süresinin kısalmasını istediğini belirtmişti. atv yönetimi ile görüşen `Plato Film` yetkilileri, Avrupa Yakası`nın ayda üç kez 73 dakika bir kez de 85 dakika yayınlanması konusunda anlaştı.

Sezon 1

İlk sezon, 11 Şubat 2004 tarihinde yayınlanmaya başlandı ve 20. bölüm sonunda 23 Haziran 2004 tarihinde sona erdi. Yönetmen koltuğunda Hakan Algül'ün oturduğu dizi, Aslı ve Cem'in aşkı, Volkan'ın müzik sevdası, Fatoş'un erkeklerle olan ilişkisi gibi konular işlendi.

Aslı, artık 30'una dayanmıştır ve Aslı'nın annesi İffet onu evlendirmeye çalışmaktadır ama Aslı annesinin adaylarını beğenmemektedir. Aslı'nın en büyük taliplisi ise aile dostlarının çocuğu Tacettin'dir ve kendisini bir kaç kız isteme denemelerinden sonra Aslı'nın sözlüsü sanmaktadır. Aslı da yeni genel müdürleri Cem'e aşıktır ve de aşkı karşılıksız değildir. Volkan da şöhret olmanın yollarını aramakta ve bunun için en yakın arkadaşı Sertaç'ın projelerini değerlendirmektedir. Aynı zamanda da Aslı'nın ofisine patron kızı olarak giren Selin'i tavlamaya çalışmaktadır. Volkan'nın maço tavırlarını çok beğenen Yaprak da Volkan'a aşık olmuştur. Yaprak'ın Volkan'a yakınlaşmasını kıskanan Selin de günden güne Volkan'a yakınlaşmaktadır. Sütçüoğlu ailesinin annesi ve babası İffet ile Tahsin de bu iki gelin adayından da hoşnut değildir. Dizinin sezon finaline doğru kendinisin Aslı'nın sözlüsü sanan Tacettin, Cem'e "Ben Aslı'nın sözlüsüyüm." demiş ve şok geçiren Cem de Amerika'ya gidip orda eski sevgilisine evlenme teklif etmiştir. Amerika'dan dönünce de Avrupa Yakası dergisi editörü Fatoş, Cem'e Aslı'nın ondan hoşlandığını söyler. Cem de Amerika'da olanları anlatır. Cem'in nişanlısı Victoria, Amerika'dan Türkiye'ye dönünce Aslı'yla aralarında bir çekişme başlar. Dizinin sezon finalinde ise Sütçüoğlu ailesi tatile giderken Cem, Aslı'yı evin kapısında yakalayıp aşkını ilan eder.

SEZON - 1 YÜKLE DOWNLOAD


Kod:
http://www.fileserve.com/file/tBeEmBe
http://www.fileserve.com/file/TFm6N45
http://www.fileserve.com/file/XtjSj2g
http://www.fileserve.com/file/fd2ZVTc
http://www.fileserve.com/file/G2Q42JU
http://www.fileserve.com/file/jZJsJMA
http://www.fileserve.com/file/Wq4ctu8
http://www.fileserve.com/file/97KEyhf
http://www.fileserve.com/file/w3HtFEQ
http://www.fileserve.com/file/KBeAwte
http://www.fileserve.com/file/cW25fzs
http://www.fileserve.com/file/xaVg2nW
http://www.fileserve.com/file/m3UEg9J
http://www.fileserve.com/file/HUA8K6Z
http://www.fileserve.com/file/QMWTabj
http://www.fileserve.com/file/SVKH7jp
http://www.fileserve.com/file/jWUu8kN
http://www.fileserve.com/file/pjA2FHY
http://www.fileserve.com/file/HEJFe8F
http://www.fileserve.com/file/dwJMu5t
http://www.fileserve.com/file/atwfuTK
http://www.fileserve.com/file/pzYExHf
http://www.fileserve.com/file/HBEkaTs
http://www.fileserve.com/file/RPexWmh
http://www.fileserve.com/file/b7TtpGQ
http://www.fileserve.com/file/62hKPFp
http://www.fileserve.com/file/H89h3Pr
http://www.fileserve.com/file/yQC3UdD
http://www.fileserve.com/file/Nnd8fzP
http://www.fileserve.com/file/xDwFycp
http://www.fileserve.com/file/DTQPCEh
http://www.fileserve.com/file/hbe6ev8
http://www.fileserve.com/file/EkZJThD
http://www.fileserve.com/file/uTXJ8Pu
http://www.fileserve.com/file/Ash9fMS
http://www.fileserve.com/file/72SrStJ
http://www.fileserve.com/file/J8R8a4r
http://www.fileserve.com/file/UacqUn6
http://www.fileserve.com/file/4khwEuM
http://www.fileserve.com/file/jTmJXyc
http://www.fileserve.com/file/tJaJEnr
http://www.fileserve.com/file/XevF4Tr
http://www.fileserve.com/file/AgPZw3m
http://www.fileserve.com/file/NU7ar3p
http://www.fileserve.com/file/PWWBBRC

Sezon 2

İkinci sezon, 8 Eylül 2004 tarihinde gösterime girdi ve 15 Haziran 2005 tarihinde 58. bölümüyle sezon arası verdi. Bu sezonda yönetmen koltuğunda Jale Atabey Özberk oturdu. Volkan'ın şöhret olma tutkusu ve Yaprak ile Selin arasında gidip gelen aşk ilişkisi, Aslı ile Cem'in sallantılı flört dönemi gibi konular 2. sezonda işlendi.

Volkan, Yaprak ve Selin'den birini seçmeye çalışır fakat kararsız kalır. Diğer yandan Tacettin, Aslı'yı istemeye gelir. Bunu gören Cem ise, Tacettin'in hakaretine dayanamayıp kızı ister. Tahsin bey, tercihini Cem'den yana kullanır. Volkan ise, sonunda Selin'le evlenmeye karar verir. Fakat, sezon finalinde gelişen aksilikler sonucunda Volkan, Selin'le evlenmekten vazgeçer. Bu arada, Volkan'ın eski sevgilisi Yaprak ve Selin'in eski sevgilisi Kubilay arasında bir aşk başlarken, Volkan ise II. sezonda şöhret basamaklarını hızla çıkmaya başlamıştır.

SEZON - 2 YÜKLE DOWNLOAD


Kod:
http://www.fileserve.com/file/zJtYSVy
http://www.fileserve.com/file/nn3tufp
http://www.fileserve.com/file/xVtdPsY
http://www.fileserve.com/file/eqPDYe4
http://www.fileserve.com/file/f6QE8ZZ
http://www.fileserve.com/file/V2wpqG4
http://www.fileserve.com/file/zHhzeZW
http://www.fileserve.com/file/FKXWBRM
http://www.fileserve.com/file/SAP6qPy
http://www.fileserve.com/file/VcvKsjM
http://www.fileserve.com/file/P7FYjXX
http://www.fileserve.com/file/VCUvKGt
http://www.fileserve.com/file/Qfw3dJv
http://www.fileserve.com/file/RVGXYUs
http://www.fileserve.com/file/FQ2trBk
http://www.fileserve.com/file/VPmN49u
http://www.fileserve.com/file/7KqzERZ
http://www.fileserve.com/file/kkvQDWd
http://www.fileserve.com/file/ydvt5Cy
http://www.fileserve.com/file/tJkPQ3K
http://www.fileserve.com/file/VPGZdsP
http://www.fileserve.com/file/ZEXg927
http://www.fileserve.com/file/ytVNUXM
http://www.fileserve.com/file/bh6uxC6

Sezon 3

Üçüncü sezon 14 Eylül 2005'te yayınlandı ve 21 Haziran 2006 tarihinde sona erdi. 36 bölümden oluşan 3. sezonda Aslı ile Cem finale doğru evlendi, Volkan asker kaçağı olduğu için tutuklandı ve Trabzon'a askerliğini yapmaya gitti ve dergiye gelen idare müdürü Burhan, Sütçüoğlu dairesinin alt katına yerleşti.

SEZON - 3 YÜKLE DOWNLOAD


Kod:
http://www.fileserve.com/file/yNbQr5m
http://www.fileserve.com/file/hjAHC5X
http://www.fileserve.com/file/sFP6tEr
http://www.fileserve.com/file/Fj6dzHF
http://www.fileserve.com/file/RPPECwF
http://www.fileserve.com/file/gNUg7DY
http://www.fileserve.com/file/cRdN9qC
http://www.fileserve.com/file/UnktYs9
http://www.fileserve.com/file/4jMKGQc
http://www.fileserve.com/file/t6JSbeh
http://www.fileserve.com/file/39UUKyD
http://www.fileserve.com/file/v4rSdfJ
http://www.fileserve.com/file/b97b7ft
http://www.fileserve.com/file/UDnMDer
http://www.fileserve.com/file/dfDgWtf
http://www.fileserve.com/file/Ue8Yshj
http://www.fileserve.com/file/W2wpQYv
http://www.fileserve.com/file/BSSS3Ab
http://www.fileserve.com/file/BYQn6Yt
http://www.fileserve.com/file/X2gyu8N
http://www.fileserve.com/file/uhzeWsF
http://www.fileserve.com/file/SYVCsD4
http://www.fileserve.com/file/rTtcapa
http://www.fileserve.com/file/Xq5Mdyz
http://www.fileserve.com/file/u36tZwV
http://www.fileserve.com/file/aEZ8ZKx
http://www.fileserve.com/file/z5cHvrx
http://www.fileserve.com/file/Fmh9MHd
http://www.fileserve.com/file/rH5dMSe
http://www.fileserve.com/file/bCR8Gu7
http://www.fileserve.com/file/rMvmYqR
http://www.fileserve.com/file/ZGHw9NU
http://www.fileserve.com/file/h8n3XZx
http://www.fileserve.com/file/afUpWku
http://www.fileserve.com/file/YBn7vkk
http://www.fileserve.com/file/xAEj7J3
http://www.fileserve.com/file/7dYkJPu
http://www.fileserve.com/file/Yk5Qss6

Sezon 4

Dördüncü sezon 13 Eylül 2006 tarihinde yayınlandı ve 27 Haziran 2007 tarihinde ise sezon arası verdi. Bu sezonda Gaziantep'ten gelen Makbule ve Sacit, Sütçüoğlu rezidansının yanındaki daireye yerleşti, Fatoş ile dergi ofisinde çaycılık yapan Tanrıverdi arasında aşk başladı, Yaprak ile Kubilay evlendi. Dördüncü sezonda toplam 37 bölüm çekildi ve 130. bölümde ara verildi.

SEZON - 4 YÜKLE DOWNLOAD


Kod:
http://www.fileserve.com/file/wKNcURn
http://www.fileserve.com/file/2V73JKt
http://www.fileserve.com/file/q7Bdvap
http://www.fileserve.com/file/TEwmUrY
http://www.fileserve.com/file/yXXZNJD
http://www.fileserve.com/file/k7mF94n
http://www.fileserve.com/file/hHAxZty
http://www.fileserve.com/file/NZ5ch4m
http://www.fileserve.com/file/A7VfaJv
http://www.fileserve.com/file/8g4ks3y
http://www.fileserve.com/file/kjJDpPJ
http://www.fileserve.com/file/WfRARAe
http://www.fileserve.com/file/BnYf8Cr
http://www.fileserve.com/file/MA4EEhM
http://www.fileserve.com/file/WaC6Qsj
http://www.fileserve.com/file/wKFU3rx
http://www.fileserve.com/file/JJMsknq
http://www.fileserve.com/file/uEcCcah
http://www.fileserve.com/file/kX2VxuR
http://www.fileserve.com/file/a67bAgY
http://www.fileserve.com/file/xHm3AdT
http://www.fileserve.com/file/7UH4WQk
http://www.fileserve.com/file/G6gn4ZK
http://www.fileserve.com/file/FGHvWdQ
http://www.fileserve.com/file/3AZZrgP
http://www.fileserve.com/file/7qzeeBQ
http://www.fileserve.com/file/bKZQRYn
http://www.fileserve.com/file/uFqFvtS
http://www.fileserve.com/file/Uw92mcJ
http://www.fileserve.com/file/ydNjMNn
http://www.fileserve.com/file/awRC7XF
http://www.fileserve.com/file/kE6wCcf
http://www.fileserve.com/file/TKb94am
http://www.fileserve.com/file/gJCfZny
http://www.fileserve.com/file/EVHBUAY
http://www.fileserve.com/file/VFpjHvU
http://www.fileserve.com/file/eWGzsBg
http://www.fileserve.com/file/n4M53Q8
http://www.fileserve.com/file/scXyv3W
http://www.fileserve.com/file/Cx4uEkw
http://www.fileserve.com/file/AR6trpB
http://www.fileserve.com/file/6XNzhyP
http://www.fileserve.com/file/57G36kV
http://www.fileserve.com/file/zWBGYAc
http://www.fileserve.com/file/GfEPP8Y
http://www.fileserve.com/file/G6T6geU
http://www.fileserve.com/file/Ay24m4X
http://www.fileserve.com/file/gAtGp4r
http://www.fileserve.com/file/RY7AXZu
http://www.fileserve.com/file/QAudzDg
http://www.fileserve.com/file/fQeu2em
http://www.fileserve.com/file/XuTBVV6
http://www.fileserve.com/file/XGh8WMd
http://www.fileserve.com/file/qpcd3GV
http://www.fileserve.com/file/5kvNmFD

Sezon 5

Beşinci sezon 19 Eylül 2007 tarihinde yayınlandı ve 4 Haziran 2008 tarihinde 162. bölümüyle sona erdi. 5. sezonda toplam 32 bölüm çekildi ve Makbule ile Burhan, Aslı ile Osman, Sacit ile Şahika arasındaki ilişki işlendi.

Amerika'dan Türkiye'ye dönen Sacit, Avrupa Yakası dergisinin P hissenin alan Koçarslanlı ailesinin kızı Şahika ile tanışır. İlk zamanlarda Şahika'dan hoşlanmaz fakat zamanla bu durum değişir ve Şahika ile Zeynep arasında kalır. Aslı ise Şahika'nın kuzeni olan Osman ile tanışmış ve flört etmeye başlamıştır. İffet hanım bu durumdan memnunken Tahsin bey, Aslı ile Osman arasındaki ilişkiyi onaylamaz. Makbule ise Burhan'ın kendisinden soğumasıyle İzzet ile kaçar fakat evlilikleri boşanma ile sona erer.

SEZON 5 YÜKLE DOWNLOAD


Kod:
http://www.fileserve.com/file/WAWZfVZ
http://www.fileserve.com/file/HMtAj6Z
http://www.fileserve.com/file/QJGMhST
http://www.fileserve.com/file/7Ghr4h7
http://www.fileserve.com/file/s2QXeRG
http://www.fileserve.com/file/mD2VhvM
http://www.fileserve.com/file/vTKffRp
http://www.fileserve.com/file/2SSNJE7
http://www.fileserve.com/file/QfpDeHE
http://www.fileserve.com/file/sm8WGEU
http://www.fileserve.com/file/UmHGcpZ
http://www.fileserve.com/file/FMMhWys
http://www.fileserve.com/file/a3sVjPX
http://www.fileserve.com/file/QY3X8pu
http://www.fileserve.com/file/YeFPnTw
http://www.fileserve.com/file/a2ws79V
http://www.fileserve.com/file/AxzhFYP
http://www.fileserve.com/file/sYDB5NC
http://www.fileserve.com/file/yACfvx3
http://www.fileserve.com/file/jdyFNQT
http://www.fileserve.com/file/cFnhQUK
http://www.fileserve.com/file/PjhH7KJ
http://www.fileserve.com/file/QHGWKYs
http://www.fileserve.com/file/JzHyrKq
http://www.fileserve.com/file/A25xFA7
http://www.fileserve.com/file/9sdBuEY
http://www.fileserve.com/file/K3aQf5W
http://www.fileserve.com/file/qcxJJ8x
http://www.fileserve.com/file/Ym3t5Qd
http://www.fileserve.com/file/3jgVUbZ
http://www.fileserve.com/file/vBceCQy
http://www.fileserve.com/file/YfBrPwr
http://www.fileserve.com/file/TapqkB6
http://www.fileserve.com/file/jduSzqX
http://www.fileserve.com/file/WUf8Dhu
http://www.fileserve.com/file/MknFc6q
http://www.fileserve.com/file/NbqzvFU
http://www.fileserve.com/file/ZjVQT5j
http://www.fileserve.com/file/rujGvsR
http://www.fileserve.com/file/KvZYccm
http://www.fileserve.com/file/psZzk5c
http://www.fileserve.com/file/AqaQmQ8
http://www.fileserve.com/file/sSPgbTJ
http://www.fileserve.com/file/xAHz69P
http://www.fileserve.com/file/Z7Aa2gz
http://www.fileserve.com/file/p4Ps6G5
http://www.fileserve.com/file/wZGjwjN
http://www.fileserve.com/file/DFpYnqF
http://www.fileserve.com/file/XATFVGS
http://www.fileserve.com/file/FmA898v
http://www.fileserve.com/file/Tq2t8Ph
http://www.fileserve.com/file/wuuMj43
http://www.fileserve.com/file/GQ8Xqx4
http://www.fileserve.com/file/W9zSkBq
http://www.fileserve.com/file/9wgDSQy
http://www.fileserve.com/file/EKqwt3s
http://www.fileserve.com/file/SVmvVUE
http://www.fileserve.com/file/zd2gw3P
http://www.fileserve.com/file/HhypSGw
http://www.fileserve.com/file/2hVWYZz
http://www.fileserve.com/file/FZQhxDT
http://www.fileserve.com/file/M4BMUV9

Sezon 6 FINAL

Dizinin altıncı sezonu 24 Eylül 2008 tarihinde atv ekranlarında yayınlandı. Binnur Kaya'nın iki karakter birden (Dilber Hala ve Şahika) canlandırdığı sezonda İfo, Bursa'ya gitmiştir. Sütçüoğlu apartmanına taşınan Dilber Hala, Tahsin beye yakınlaşmaya başlar.Taki bu Tahsin Amca rolünde olan Gazanfer Özcan'ın vefatına kadar sürer.Bu yüzden diziye Makbule'nin anne ve babası rolünde olan Müşfik Kenter ve Gönül Ülkü kadroya katılır.Ve Ata Demirer de Binnur Kaya gibi iki karakter birden oynamaya başlar.Diğer karakteri Azimdir. 6.sezonda Volkan'ın askerden dönmesi,Şahika ve Volkan aşkı,Burhan'ın Makbule'den kaçması, Osman ile Aslı'nın birlikteliği gibi konular işlenmektedir.

Dizi 190. bölümde ekranlara veda etti.


SEZON 6 FINAL YÜKLE DOWNLOAD


Kod:
http://www.fileserve.com/file/pxrzqS7
http://www.fileserve.com/file/gKXXJFG
http://www.fileserve.com/file/Zu2tP9G
http://www.fileserve.com/file/FCSk6FM
http://www.fileserve.com/file/PJX7TFR
http://www.fileserve.com/file/DT8822x
http://www.fileserve.com/file/AASvRZa
http://www.fileserve.com/file/R9egRW7
http://www.fileserve.com/file/5psRXbN
http://www.fileserve.com/file/jw2EhJH
http://www.fileserve.com/file/D6hMqYv
http://www.fileserve.com/file/A7pxJhQ
http://www.fileserve.com/file/TqGBptJ
http://www.fileserve.com/file/rbRFrBw
http://www.fileserve.com/file/DNxRAF5
http://www.fileserve.com/file/WHUG8dj
http://www.fileserve.com/file/PyQGnrX
http://www.fileserve.com/file/JUfVrjY
http://www.fileserve.com/file/VYvcRnM
http://www.fileserve.com/file/7KtP3Pn
http://www.fileserve.com/file/7cGQR6M
http://www.fileserve.com/file/gY5EXKD
http://www.fileserve.com/file/cNHhTJX
http://www.fileserve.com/file/ZgkED5k
http://www.fileserve.com/file/GpErUWj
http://www.fileserve.com/file/AZa6WNQ
http://www.fileserve.com/file/uYwHy5Z
http://www.fileserve.com/file/XpKPbxU
http://www.fileserve.com/file/9BxRWws
http://www.fileserve.com/file/XcZ5QVs
http://www.fileserve.com/file/pQSJjqT
http://www.fileserve.com/file/UQfUy45
http://www.fileserve.com/file/AsHMmWS
http://www.fileserve.com/file/yFgJh4b
http://www.fileserve.com/file/bRw9Swb
http://www.fileserve.com/file/zb4Ymby
http://www.fileserve.com/file/VapShRF
http://www.fileserve.com/file/E6VxGfN
http://www.fileserve.com/file/W8BenYz
http://www.fileserve.com/file/N3J3vcX
http://www.fileserve.com/file/rjCQmca
http://www.fileserve.com/file/2s73mgf
http://www.fileserve.com/file/JsQGFBb
http://www.fileserve.com/file/nRy6XUx
http://www.fileserve.com/file/5V479Fc
http://www.fileserve.com/file/vk6HGvP
http://www.fileserve.com/file/sQfYgD3
http://www.fileserve.com/file/c45k9dW
http://www.fileserve.com/file/FKXQwqW
http://www.fileserve.com/file/9r6k3PH
http://www.fileserve.com/file/Cm3GsRU
http://www.fileserve.com/file/AE5CWUR
http://www.fileserve.com/file/WCvUNdQ
http://www.fileserve.com/file/HBuF6vG
http://www.fileserve.com/file/NBdyH3y
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006