KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Basketbol


Basketbol - Basketbol hakkında her şey burada!


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 09.07.10, 15:20
RG350 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Efendi Baykuş
 
Kaydolma: 03.02.10
Erkek
Mesajlar: 1.773
Teşekkürler: 25
Üyeye 258 kez teşekkür edildi
Standart LeBron Cleveland'dan ayrıldı!

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nin (NBA) yıldızlarından LeBron James, yeni sezonda takımı Cleveland Cavaliers'den ayrılarak, Miami Heat'te oynayacağını açıkladı.

Uzun süredir hangi takıma gideceği tüm dünyada merak konusu olan 'kral' lakaplı James, kararını Amerikan spor kanalı ESPN'nin kendisiyle yaptığı 1 saat süren özel yayında duyurdu.

NBA'de son iki sezonda En Değerli Oyuncu (MVP) seçilen James, bu kararıyla, yeni sezonda iki All-Star oyuncusu Dwyane Wade ve Chris Bosh ile aynı takımın formasını giyecek. Wade, yeni sezonda takımı Miami Heat'te kalacağını, Bosh da Toronto Raptors'tan ayrılarak, Heat'te oynama kararı aldığını açıklamıştı.

ABD'nin Connecticut eyaletinin Greenwich kentinden yapılan canlı yayında James, "Wade ve Bosh, iki büyük oyuncu ve benim de katılmamla gerçekten iyi bir takım olacağız" dedi.

Kararını Perşembe sabahı annesine danışarak verdiğini kaydeden James, "Yeteneklerimi South Beach'e (Miami'nin ünlü plajı) taşıyacağım ve Miami Heat'e katılacağım. Şimdi ve gelecekte kazanmak için bunun bana en iyi fırsatı sunacağını hissediyorum. Sadece normal sezonda kazanmayı değil, şampiyonluk istiyorum" diye konuştu.

James, ayrılma kararı aldığı Cavaliers ile ilgili de, "Cleveland'ı hiçbir zaman terk etmek istemedim, kalbim her zaman orada olmaya devam edecek. Cleveland taraftarları karışık duygular içinde olabilir, ama Akron benim her zaman evim olacak" dedi.

Kariyeri boyunca 28 civarında sayı ortalamasıyla oynayan ve NBA tarihindeki en başarılı oyunculardan biri kabul edilen 25 yaşındaki James, 2003 yılında kendisini 'draft' eden Cleveland Cavaliers'te iki kez MVP seçilmiş, 6 kez de All-Star forması giymiş olmasına rağmen hiç şampiyonluk göremedi.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla


Seçenekler




© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006