KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Basketbol


Basketbol - Basketbol hakkında her şey burada!


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 17.06.10, 16:58
BoRriZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 14.06.10
Erkek - 36
Mesajlar: 209
Teşekkürler: 7
Üyeye 32 kez teşekkür edildi
Arrow Perkins son karşılaşmada yok!


Boston Celtics'te Los Angeles Lakers ile oynanan NBA finali serisinin 6. karşılaşmasında sakatlanan Kendrick Perkins, son karşılaşmada oynayamayacak.

Son karşılaşmada dizinden sakatlanan ve Boston Celtics'in defansında anahtar ribauncu olarak görev alan Kendrick, sezonun şampiyonunu belirleyen karşılaşmada sahadaki yerini alamayacak.

Boston Celtics'in koçu Doc Rivers gazetecilere yaptığı açıklamada, "Kendrick son karşılaşmada oynayamayacak. Maç kadrosu için bir çözüm üreteceğiz" ifadelerini kullandı.

Boston Celtics Lakers karşısında karşılaşmaya Glen Davis veya Rasheed Wallace ikilisinden bir tanesi yer alacak. Boston Celticsli oyuncu Ray Allen ise yaptığı açıklamada, "Herkes ne yapması gerektiğini biliyor. Başarmamız için sahada istediğimiz yapmalıyız" şeklinde konuştu.

İkinci kez üst üste şampiyon olmanın eşiğinde olan Los Angeles Lakers, sezon sonrasında 10-1 rekorlarının bulunduğu Staples Center'da rahat bir oyun sergileyecek.

Los Angeles'taki altıncı karşılaşmada benchten gelen isimler Lamar Odom, Jordan Farmar, Sasha Vujacic ve Shannon Brown sergiledikleri etkili performanslarla dikkatleri üzerlerine çekerken, Los Angeles Lakers koçu Phil Jackson yaptığı açıklamada, "Tarihsel olarak, benchteki oyuncular evlerindeki karşılaşmalarda daha rahatlar" şeklinde konuştu.

4 kez şampiyonluk yaşayan ve ünlü Lakers guardı Magic Johnson'un 5 şampiyonluk kazanma derecesine ulaşmak isteyen Kobe Bryant ise maç ile ilgili görüşlerini şu şekilde dile getirdi: "Kazanmamız gereken bir karşılaşma. Bu kadar basit. Fırsatlar beni mutlu etmez. Beni mutlu eden şey kazanmak."


17.06.2010
Kaynak : Reuters
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla


Seçenekler




© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006