KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Basketbol


Basketbol - Basketbol hakkında her şey burada!


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 08.10.09, 20:12
EpiTaph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ergen Baykuş
 
Kaydolma: 31.08.09
Erkek
Mesajlar: 445
Teşekkürler: 180
Üyeye 53 kez teşekkür edildi
Arrow Tanjevic Savunmadan Memnun Değil...

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Mersin’de devam eden Teknosa Türkiye Kupası D Grubu ikinci maçı sonrasında Fenerbahçe Antrenörü Bogdan Tanjevic ve oyuncu Ömer Onan ile Aliağa Petkim Antrenörü Murat Aşkın, düzenlenen basın toplantısına katıldı.

Fenerbahçe Ülker Antrenörü Bogdan Tanjevic, bundan sonraki maçlarda daha iyi savunma yapmaları gerektiğinin altını çizerken “Aliağa Petkim özellikle ilk periyotta çok iyi oynadı ve bizi şaşırttılar. Hem içeriden hem de dışarıdan doğru pozisyonlar bularak yüzdeli oynadılar. Zaten şut yüzdeleri de bunu gösteriyor. Savunmayı biraz daha düzelttik ve maçı lehimize çevirdik. Yine de bu maçtan çok memnun değilim. % 56’lık ikilik, % 30’a varan üçlük yüzdesi için çok rahat izin verdik rakibimize. Bundan sonraki maçlarda savunmamıza dikkat etmeliyiz. İyi savunma ile bu maçları kazanmalıyız. Altını çizmemiz gereken bir diğer önemli nokta da Aliağa Petkim’de Lorenzo Gordon’un bizim 3 uzunumuza karşı göstermiş olduğu performans. Her uzunumuz da sıkıntılar yaşadılar. Bunun da maçın önemli bir noktası olduğunu unutmamız gerek” dedi.

Mirsad Türkcan’ın sakatlığına da değinen Tanjevic, tecrübeli oyuncunun Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda oynayabilecek durumda olmadığını sözlerine ekledi.

Fenerbahçe Ülker’de Ömer Onan maç sonrasında yaptığı değerlendirmede “Teknosa Türkiye Kupası ile sezona başladık. Maçın başında istediğimiz savunmayı yapamadık. Ancak iyi savunma yaptığımızda farkımızı ortaya koyduk. Maçta da rahat bir galibiyet aldık. Skora baktığımızda iyi bir paylaşım yaptığımız görünüyor. Cumhurbaşkanlığı Kupası’na kadar çok daha hazır olmamız gerekiyor. Darüşşafaka Cooper Tires ile ikinci maçımızı oynayacağız. Onlar da sert oynamaya çalışan bir takım. O maçı da kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

Aliağa Petkim Antrenörü Murat Aşkın, ilk 2 periyot dışında iyi performans sergileyemediklerini belirtirken “Fenerbahçe Ülker herkesin bildiği gibi güçlü bir takım. Turnuvanın ilk gününde onlar karşılaştık. Ancak istediğimiz gibi olmadı. İlk 2 periyot mücadele ettikten sonra son periyotta fark açıldı. Şu anda bir turnuva oynuyoruz. Yarın Banvit, bir sonraki gün ise Darüşşafaka Cooper Tires ile karşılaşacağız. Bu maçlarda Aliağa Petkim’e yakışır şekilde mücadele etmek istiyoruz. Bizim için turnuva yarın başlıyor” şeklinde konuştu.

basketbolseverler
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla


Seçenekler




© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006