KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Atatürk ve Atatürkçülük


Atatürk ve Atatürkçülük - Ulu Önder Atatürk ile ilgili her şey burada


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 01.07.11, 01:57
bailofwZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 01.07.11
Erkek
Mesajlar: 1
Teşekkürler: 0
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Standart Fetih Online 2 ve 9 Temmuzda Adeks İnternet Kafelerde !

Fetih Online Açık Beta Sürümü 30 Haziran’da başlıyor!

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Fetih Online, 30 Haziran’da başlayacak olan açık betayı kutlamak için İstanbul’da bir hafta arayla iki etkinlik birden düzenliyor!
Beşiktaş ve Kadıköy Adeks İnternet Cafelerde gerçekleşecek olan bu etkinliklerin ilki 2 Temmuz Cumartesi günü Beşiktaş Adeks İnternet Cafe’de, ikincisi ise Kadıköy Adeks İnternet Cafe’de 9 Temmuz Cumartesi tarihinde gerçekleşecek.

Ücretsiz yemek ve içecek ikramlarının yanı sıra Fetih Online’ı ücretsiz oynama şansına sahip olacak olan oyuncular, aynı zamanda Philips kulaklıklar ve TQ Puan Kartları kazanma şansına da erişecekler.

Uzun çalışmalardan sonra Fetih Online açılışa hazır olan Fetih Online’ hakkında bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.

Fetih Online, Çinli TQ Digital şirketinin en popüler ücretsiz Kung Fu MMORPG (Massive Multiplayer Online Role Playing Game – Çoklu Oyunculu Online Rol Yapma Oyunu) oyununun Türkçeleştirilmiş versiyonudur. Çin’den sonra Amerika’da sonra da Avrupa’da binlerce kişi tarafından beğenilmiş ve bağımlısı olunmuş bu oyun, şimdi Türk oyuncular tarafından fethedilmeyi beklemekte.

Ayrıntılara girelim, Fetih Online da 5 farklı sınıf bulunmakta, hesabınızı açtıktan sonra sınıfınızı seçiyorsunuz ve anında hiçbir ücret ödemeden oynamaya başlıyorsunuz. Okçu, Ninja, Taoist, Truvan ve Savaşçı.

Okçu; Uzun mesafeden saldırabilmesinin yanısıra, birden fazla hedefi aynı anda vurabilir. Ayrıca, çevikliği ile rakiplerinden kolayca kaçabilir. Avlanmak için en iyi seçim.

Ninja; Doğunun en tehlikeli savaş sanatları ile kuşanmış, keskin katanaları ile yüksek atak gücüne sahip sınıf. Bire bir savaşlarda en tehlikeli sınıf.

Taoist; Bu sınıf, kendi içinde Ateş Taoist ve Su Taoist olarak ikiye ayrılmakta, Ateş Taoist yüksek büyü gücü ile uzak mesafeden tek kişiye ya da aynı anda birden fazla kişiye güçlü ataklar yaparken, Su Taoist’i savaşta ölenleri diriltmeye ve yara almış savaşçıları iyileştirmede uzmanlaşmıştır.

Truvan; Silah ustası sınıf. Ayrıca en yüksek can puanı, bu sınıftadır. Her silah üzerine kolayca ustalaşabilir, birden fazla atak yeteneği vardır. Kılıç, gürz, pala, hançer gibi bir çok silah seçeneği bulunmaktadır. Son derece ölümcül ve tehlikeli bir sınıftır.
Savaşçı; Yüksek fiziksel defansı ile öldürülmesi en zor sınıf. En zayıf noktası Ateş Taoist’leri. Mızrak, asa gibi birçok iki elle tutulan silahta uzmanlaşmış eğitimi, kalkan taşıyabilme özelliği bu sınıfı diğerlerinden ayıran özellikler.

Fetih Online dünyası 30 Haziran 2011’de birçok etkinlikle birlikte start alacak. Geç kalmayın ve oyun içi ve oyun dışı etkinlikler ve bonuslardan yararlanın. Bütün dünyanın oynadığı bu oyunu Türk oyuncularla birlikte oynamaya başlayın. Gelişmeleri ve etkinlik ayrıntılarını
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
dan takip edebilirsiniz.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 01.07.11, 16:54
Cankut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Genç Baykuş
 
Kaydolma: 31.01.11
Erkek
Mesajlar: 164
Teşekkürler: 18
Üyeye 98 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Fetih Online 2 ve 9 Temmuzda Adeks İnternet Kafelerde !

İyiide konuyu atatürk ve atatürkçülük kısmına neden açtın ?
Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Seçenekler




© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006