KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Genel Başlıklar > Astroloji


Astroloji - Astroloji bilimi hakkında bilgiler, paylaşımlar ve sohbetler.


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 16.09.09, 02:36
byZaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Uzman Baykuş
 
Kaydolma: 13.01.08
Kadın
Mesajlar: 567
Teşekkürler: 17
Üyeye 92 kez teşekkür edildi
Post Burca göre kullanım rehberi!

Hem kadınlara hem de erkeklere yönelik hazırladığımız astrolojik raporumuzda, burçların yapabilecekleri ve onlara asla yapılmaması gerekenleri araştırdık. Çok eğleneceksiniz...

Koç burcu erkekleri

Ne yapabilir:

Hiçbir burç mensubunun yapmadığı kadar sizi baş tacı edebilir. Hastaysanız şefkatle bakar. Zaman zaman sizi zevkten uçurur. Kendisinden başka hiçbir erkek olmadığını size hissettirir. Ateşli sevişme teknikleri ile cinsel hazınızı doruğuna eriştirebilir. Hayatınızı bir eğlence haline dönüştürebilir. Sizi göz kamaştırıcı ve şahane sürprizlere boğar.

Ne yapılmamalı:

Sakın başkasıyla flörte kalkmayın. Dırdırcılık etmeyin. Ona erkeklik gücü konusunda soru sormayın. Arkadaşlarınızın yanında yer alıp onun dediklerine karşı çıkmayın. Size çok güzel bir hediye aldığında, onu savurganlıkla suçlamayın. Canınız istemese bile cinsel isteklerini geri çevirmeyin. Çünkü bu burcun erkeği artık sizin onu sevmediğinizi sanabilir. Eski gönül maceralarınızdan bahsetmeyin. Onunkileri de sormayın. Hayata bakış açısını yıkmamak için olumsuz davranışlarda bulunmayın. Sakın bir gün içinde onu defalarca bencil bir çocuklukla suçlamayın.

Koç burcu kadınları

Ne yapabilir:

Üzgünken sizi güldürebilir. Hayata karşı pervasızca olan yaklaşımıyla sizi tahrik eder. Gönül ilişkilerinizi bilemeyeceğiniz derecede macera haline sokar. Banyo yaparken bile ayağınıza kadar içki servisi yapabilir. Her türlü havayı yumuşatabilir ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilir. Ateşliliğinizi met edip sizin bu kişiliğiniz olmadan yaşayamayacağınızı hissettirir.

Ne yapılmamalı:

Annenizin onun hakkında söylediklerini asla ona söylemeyin. Aile bütçesini nasıl tertiplediğini kesinlikle eleştirmeyin. En yakın arkadaşınıza veya bir başka kadına onun yanında kur yapmayın. Argo ve aşağılayıcı konuşmalar yapmayın çünkü size katılmayacaktır. Sakın onun cinsel yönden hiç de arzulanan bir kadın olmadığını söylemeyin. Onu herhangi bir şey için bekletmeyin. Size fazla hükmetmesine izin vermeyin yoksa bunu alışkanlığa dönüştürebilir. Gündelik yaşamınızda tekdüzelik, hareketsizlik ,can sıkıntısı gibi sözcüklere kesinlikle yer vermeyin.

Boğa burcu erkekleri

Ne yapabilir :

Şimdiye kadar tanıdığınız en müşfik aşık olur. Hayallerinizdeki güveni kesinlikle salar. Ateşli ve sabırlı bir aşıktır. Ne zaman kendisine ihtiyacınız olsa oradadır. Gün geçtikçe daha iyi bir insan olduğunu hissettirir. Maddi yönden güven verir. İlk tanıştığınız gündeki kokunuzu bile hatırlar.

Ne yapılmamalı:

Israrcılıktan hiç hoşlanmaz. Onun için ısrarcı olmayın. Herkesin içinde tartışmaya kalkmayın. Onu sıkıcı olmakla suçlamayın. Cinsellik yönünden ondan bilgiç olduğunuzu söylemeyin. Sakın ona ihanet etmeye kalkmayın. Kendi arzusu olmadan onunla ilişkiye girmek istemeyin. Tutucu fikirlerini değiştirmek için daha da gerici fikirlere yönlendirmeyin. Bütçesini zorladığınızı düşündürtmeyin.

Boğa burcu kadınları

Ne yapabilir:

Gelmiş geçmiş en iyi arkadaşınız olabilir. Her zaman aradığınız kuvvet ilahıdır. Başarılı cinselliği içerisinde aşk ve duygusallığını harman etmeyi bilir. İstediğiniz en kusursuz yuva ortamını sizin için yaratır. İşler ne kadar kötü giderse gitsin, yarınların iyi günler olacağına sizi inandırmak için yardımcı olur. Bankadaki hesabınızın tükenmesine asla müsaade etmez ve sizi kalkındırır.

Ne yapılmamalı:

İlk tanıştığınız zaman sakın çok hızlı davranmayın. Boğa burcu kadınını başkalarının önünde kesinlikle zor duruma düşürmeyin. Sakın onu değiştirmeyi denemeyin. Operalardan veya müzikallerden, benzeri sanatsal faaliyetlerden hoşlanmadığınızı söylemeyin. Onu savurganlıkla suçlamayın. Zaten değildir de. Ona karşı erişilmez biri olarak tavır sergilemeyin. Çünkü kesinlikle affedemeyeceği şeylerden biri bu ukala tavırlar olacaktır.

İkizler burcu erkekleri

Ne yapabilir:

Akıl gücünüze hep meydan okur. Bazen düşünceli hareketleriyle hoş sürprizler yapabilir. Başka hiçbir erkeğin beceremeyeceği derecede kendisini sevdirir. Size yaşamın tüm yönlerini sevmeyi öğretebilir. Her şeyinizle yakından ilgilenir.İkizler erkeği istediğiniz her şeyi yapabilen biri gibi görünebilir. Sevilmeyi zaman zaman bir akıl denemesi haline getirebilir.

Ne yapılmamalı:

Flört etmesini engellemeye çalışmayın. İkizler erkeğinin canını elinizden geldiğince sıkmamaya çalışın. Söylediğiniz her şeyi hatırlamasını beklemeyin. İkizler erkeğinin üzerine çok düşmeyin.Tam büyümesini ve olgunlaşmasını beklemeyin zira bu mümkün değildir.Yüzde yüz kendisini size adamasını hele hiç beklemeyin. Onun bir daldan bir dala nasıl konduğunu anlamaya çalışmayın.

İkizler burcu kadını

Ne yapabilir:

Ufkunuzu düşünemeyeceğiniz kadar genişletebilir. Hayatınız boyunca tanıdığınız en etkili kadın olabilir. Bir kadında hayal ettiğiniz ve düşündüğünüz her şeyi size vermeyi dener. Yaratıcı fikirlerinizi destekler ve bunları sizinle aynı şekilde paylaşır. Hayat hakkında çok şey öğrenmenizi sağlar. Hiçbir zaman hiçbir şekilde canınızı sıkmaz.

Ne yapılmamalı:

İkizler burcu kadınının yanınızda canının sıkılmasına asla müsaade etmeyin. Aklını başından çıkartmadan, İkizler kadınının vücudunu elde etmeye çalışmayın. Kusursuz bir ev kadını olmasını kesinlikle beklemeyin. Onu can sıkıcı bir insan olmakla suçlamayın. Onun ilgi alanını daraltmaya kalkışmayın. Asla küçük düşürmeyi denemeyin. Zaten imkansızdır. Gevezelik etmeyi seviyor diye başkalarıyla flört etmekle suçlamayın. Satranç, dama gibi zihinsel oyunlarda onu yenmeyi denemeyin.


Yengeç erkekleri

Ne yapabilir:

Her yola başvurup yaşadığını sorunlara çözüm arayabilir. Güzel olan her şeyin gerçek ve uzun ömürlü olduğuna inanır. Cinsellik konusunda bütün düşüncelerinize ayak uydurabilir. Hem müttefiktir, hem de dirençlidir. Önceden hiçbir erkeğin yapamadığı bir şekilde, sizi kendine itimat ettirmeye çalışır. Eğer imkan tanırsanız yaşamını sizinkiyle paylaşır. Heyecanlarının derinliği ile dişiliğinizi her yönden değerlendirebilir. Neşelendirmeyi bilir.

Ne yapılmamalı:

Ailesini ve başta annesini asla eleştirmeyin. Geçmişi unutmasını bir Yengeç erkeğinden istemeyin. Onu başkalarının yanında güç duruma düşürmeyin. Ona hakim olmaya çalışmayın.Kendiniz çalışıyor olsanız bile paranızı har vurup harman savurmayın. Onunla olan ilişkilerinize basit bir münasebet gözüyle bakmayın. Sinirlendiğinde karşılık vermeyin.

Yengeç kadınları

Ne yapabilir:

Sizin kendinizi güven içinde hissetmeniz için elinden geleni yapar. Sıcak bir yuva düşlüyorsanız bu hayallerinizi gerçekleştirebilecek burcun kadınıdır. Mehtapta beraber yürümenin ne denli hoş olduğunu size gösterecek,eşi olmayan bir gönül arkadaşı olduğunu size hissettirecektir. Annenizin bile iftihar edeceği bir anne olmayı başarır. Düşlerinizi paylaşır ve bunlara yenilerini katar.

Ne yapılmamalı:

Onun sadakatine asla ihanet etmeyin. Akrabaları ile beraber olmak için sakın onu zorlamayın,bırakın o teklif etsin size akrabalarıyla vakit geçirmeyi. Kendisi hazır olmadan mesleğini bırakması için ısrar etmeyin. Sakın kötü bir aşçı veya kötü bir anne olduğunu söylemeyin. Aksi bir günündeyse onun üzerine gitmeyin. Kendisini mutlu hissedebileceği uygun çevre gereksinimini hiçbir zaman küçümsemeyin.

Aslan burcu erkekleri

Ne yapabilir:

Sizin mutluluğunuzu doruk noktasına çıkarabilir. Hayal ettiğiniz lüksü size sağlayabilir. Gerçek sevginin daima var olduğuna sizi inandırabilir. Aradığınız güçlü aşkın var olduğunu size gösterebilir. Sizin için her şeyin iyisini seçebilir.Sıcak ve sevecen bir baba olabilir. Yuvanızın saray, sizinde yuvanın kraliçesi olmanızı isteyebilir.İhtiraslı,neşeli ve unutulmaz bir eş olabilir.

Ne yapılmamalı:

Aslan erkeğine arada sırada bazı yatak oyunları oynamayı unutmayın. Her gün kendisine birkaç övgü sözü etmeyi ihmal etmeyin. Şaka bile olsa kendisine tembel bir aşık olduğunu söylemeyin. Sakın ona hayran olmadığınızı hissettirmeyin. Sizinle iftihar etmesini engellemeyin. Gücünü aşsa bile göz kamaştırıcı bir armağan aldığında onu tenkit etmeyin. Başka bir erkekle sakın muhabbetin dozajını kaçırmayın. Asla kılıbık bir koca olmasını beklemeyin.

Aslan burcu kadını

Ne yapabilir:

Cömertlikte hiçbir burç onunla başa çıkamaz. Şimdiye kadar gördüğünüz en parıltılı eş olabilir. Geçmişte hayal ettiğiniz en göz kamaştırıcı armağanlarla başınızı döndürebilir. Yatakta müşfik, sevecen, şakacı ve ihtiraslı olabilir. Aşkın gücünü anlamanıza ve bu konuda anlamlı şeylerin anlaşılmasına katkıda bulunur.

Ne yapılmamalı:

Aslan kadınına tabiri caizse light koca olmayın. İhmal edildiği gibi bir düşünceye kapılmaması için elinizden geleni yapın. Cinsel yönden isteklerinizin ne denli önem taşıdığını asla unutmayın. Hiçbir zaman ne gururuna dokunacak sözler etmeyin. Hayatınızdaki en önemli kişinin o olmadığı duygusunu asla uyandırmayın. Güneşli günlerde onun iyice canlandığını unutmayın.


Başak burcu erkekleri

Ne yapabilir:

İkili ilişkinizin giderek güçlenmesi için çalışan çok başarılı bir eş olabilir. Bu uğurda çırpınır,durur. Son derece sadık bir eştir. Hayatı size kolaylaştırmak için canla başla çalışabilir. Şakacıdır ve bu özelliği sayesinde hoşça vakit geçirtebilir. Ayrıntılara olan kabiliyeti ile sizi şaşkına çevirebilir. Bu sayede size özel olan bazı günlerinizi, yıl dönümlerinizi detaylarıyla hatırlayabilir ve hatırlatabilir. Kendinizi kötü hissettiğiniz her an yanınızda olacaktır.

Ne yapılmamalı:

Hiçbir konuda onu eleştirmeyin. Evde tembellik yapmayın. Kendi halinde göründüğünden çok daha fazla seksi olduğunu unutmayın.Onu eleştirmeye kalkışmayın. Sakın nefret ettiğini bildiğiniz yemekleri pişirmeyin. Herhangi bir ilaç istedi diye sakın ilaç dolabını kilitlemeye kalkmayın.

Başak burcu kadınları

Ne yapabilir:

Yatakta olduğu kadar yatak dışında da sevecen ve sıcak ilişkileri olan biridir.Tanıdığınız kadınların en sadıklarından biri olabilir. Sizde büyük bir güven duygusu bırakabilir. Dertlerinizi ve üzüntülerinizi ortadan kaldırmaya yardım eder. Geleceğin ikiniz için de daha parlak olması için en az sizin kadar çok çalışabilir. Hasta olduğunuz zaman çok iyi bakar.

Ne yapılmamalı:

Evde tek söz sahibi olmaya kalkışmayın. Onu asla hastalık hastası olmakla suçlamayın. Başak burcu kadınına fazla kusur bulmayın. Hiçbir zaman gösterişli olmakla suçlamayın. Zaten doğruda olmaz. Kesinlikle ona yalan söylemeyin. Orta yerde sakın onu zor durumda bırakmayın. İlişkinizi güçlendirmek için ağırlığınızı koymaktan hiç geri kalmayın. Ve onu asla yalancılıkla suçlamayın.

Terazi burcu erkekleri

Ne yapılmalı:

Romantik yaklaşımları ile kalbinizi adeta okşar. Kendi burcuna özgü ölçülerle sizin hayatınızı da dengeler ve beraber olduğunuz zamanlarda her şeyin çok daha güzel olmasını sağlar. Sizin kusursuz bir kadın olduğunuzu göstermek için bir sürü yol bulur. İhtiras ve duygusallığı kusursuz biçimde bağdaştırabilir. Sevginin bir bütün olarak ne olduğunu size öğretebilir.

Ne yapılmamalı:

Asla karşısında paspal bir vaziyette dolaşmayın. İyi görünmediğini söyleyerek egosunu kırmayın. Karar alması için sıkıştırmayın. O ne zaman karar vereceğini bilir. Terazi erkeğini fazla ihmal etmeyin, yoksa çevresindekilerle ilgilenmeye başlar. Asla sürekli tembelliğinden şikayet etmeyin ve müsrifliğini yüzüne vurmayın. Hiçbir zaman kötü bir aşık ve kötü bir flörtçü olarak suçlamayın. Duygularını rencide edecek davranışlardan kaçının.

Terazi burcu kadınları

Ne yapabilir:

Aranızda dengeli bir ilişki kurabilmek için burcunun tüm özelliklerini kullanır. Şimdiye kadar tanıdığınız kadınların en baştan çıkarıcısı olabilir. Onunla mutlu olabilmeniz için elinden gelen her şeyi yapar.Yaşamınıza renk katar. Hoşgörülüdür. Her yönden kusursuz bir sevgili olabilir.

Ne Yapılmamalı:

Tartışmalarda,Terazi kadınına üstünlük kurmayı aklınızdan bile geçirmeyin! Onu aklının yatmadığı bir işe zorla sokmaya kalkışmayın. Parasal konularda kendisinden çok daha pratik biri olmasını hiç beklemeyin. Gerçekten çok güzel olduğu günlerde sakın kendisine övgüler yağdırmayı unutmayın. Terazi kadını ilgi ve alaka bekler. Ona karşı ilgisiz durmayın. Asla bir başka kadına iltifat ederken veya bir başkasıyla flörte kalkıştığınızda ona görünmeyin.

Akrep burcu erkekleri

Ne yapabilir:

Akrep erkeği hayatınız boyunca hayal ettiğiniz iyi bir aşık olabilir. İhtiraslı olduğu kadar,romantik olmayı da bilir. Sizinle birlikte ortak hayatınıza anlam katmak için yenilikler arar. Cinsel yönden doyuma ulaşmak için her şeyi öğrenmenize yardım edebilir.

Ne yapılmamalı:

Geçmiş ve gelecek yaşam konularındaki inanç anlayışını sakın yıkmayın. Asla eski bir sevgilinizden ona söz etmeyin. Tartışmalarınız sırasında sakın üste çıkmaya çalışmayın. Asla kıskançlık etmeyin ve onu kıskandırmaya kalkışmayın. Hiçbir zaman onunla sevişmekten yorulmayın. Sakın cinselliğine kusur bulmayın. Mücadeleden yorulduğunu veya kaçtığını siz, siz olun ona söylemeyin. İntikam almaktan veya kin tutmaktan ona bahsetmeyin.

Akrep burcu kadınları

Ne yapabilir:

Heyecanları ile size zevk verir. İlişkiniz sırasında kendinden geçmenin ne demek olduğunu size gösterebilir. Sadakati ile sizi esinlendirebilir. Tanıdığınız en büyüleyici kadın olabilir. Sorunların üstesinden gelmekteki becerisiyle size parmak ısırttırabilir. Ondan başka kimseyle fizik ve zihinsel yönden anlaşamayacağınızı size hissettirebilir. Hayallerinizi gerçekleştirebilmeniz için size yardım edebilir.

Ne yapılmamalı:

Akrep kadınını asla fazla zorlamayın. Ondan başka birisiyle oynaşmaya kalkışmayın. Sakın haksız yere onu suçlamayın. Hiçbir zaman her şeyi anlatması için ona ısrarlarda bulunmayın.Cinsel hayatınızda ona tamamen hakim olacağınızı düşünmeyin zaten buna da izin vermez.Kırıldığında kolay kolay unutup ,affetmediğini hiç unutmayın. Asla çok zaaflarınız olduğunu siz,siz olun Akrep kadınına göstermeyin.

Yay burcu erkekleri

Ne yapabilir:

Size karşı daima dürüst davranabilir.Aşkınız olsa bile yine en iyi arkadaşınız olarak da kalabilir. Şimdiye kadar tanıdığınız en olumlu ve iyimser erkek olabilir. Yaşamınızı sürekli bir serüven haline getirebilir. Sizi hep gezmek istediğiniz yerlere götürebilir. Bağımsızlığınızı hep korumanıza yardımcı olabilir. Hayatın neşeli yüzünü görmenize yardımcı olabilir. Bol bol moral ,destek ve cesaret verebilir

Ne yapılmamalı:

Yay erkeği ile daracık yerlerde yalnız kalmayın. Sarılmış, kuşatılmış gibi hissetmek istemez kendisini. Yay erkeği üzerinde hakimiyet kurmaya çalışmayın. Sakın kumara teşvik etmeyin. Çünkü alışabilir. Onu kendisinden daha iyi tanıdığınızı iddia etmeyin. Üstelik daha iyi tanıyor olsanız bile bunu ona söylemeyin. Kendisinden ateşli ,aşk ilanları hiç beklemeyin.

Yay burcu kadını

Ne yapabilir:

Sadık, sevecen ve müşfik olmayı çok iyi becerir. Sizin arkadaşlarınızı da kendi arkadaşları gibi kabul eder ve benimser. Mümkün olan her zamanda sizinle eşit olduğunu gösterebilir. Size heyecan dolu ve olağanüstü bir arkadaşlık sunabilir. Her zaman iyimserliğini koruyabilir. Romantik, aynı zamanda da seksidir.

Ne yapılmamalı:

Hayata güler yüzle bakma alışkanlığınızı Yay kadını ile birlikteyken hiç terk etmeyin. Asla ona güvenmediğiniz hissi uyandırmayın. Size verdiği özgürlüğün karşılığı olan kendi özgürlüğünü ona sakın fazla görmeyin. Bedeni kadar aklını da uyarmayı hiç ihmal etmeyin. Kesinlikle size karşı beslediği sevginin derecesini ona sormayın. Asla aklından neler geçiyor sorusunu ona yöneltmeyin.

Oğlak burcu erkekleri

Ne yapabilir:

Bütün sorunlarınızda sizin yanınızda yer alıp,destek olur. Sadık ve güvenilir bir kuvvet mabedi gibidir. Sizi bir şey isteme zorunda bırakmaz,çok düşüncelidir. Müşfik ve ölçülü bir aşıktır. İlişkinizin giderek güçlenmesi için elinden gelen her şeyi yapar.Yapıcı öğütleri ile destekçi bir eştir. Gerçekçidir ve iki ayağı ile yere sağlam basar. Size büyük bir güven verebilmek için seçtiği meslekte başarıya ulaşmaya kararlıdır.

Ne yapılmamalı:

Herkesin içinde Oğlak burcu erkeği ile kırıştırmayın.Zira mahremiyete önem verir. Asla har vurup harman savuran bir kişi olduğunuz izlenimi uyandırmayın.Oğlak erkeğinin değer verdiği insanları eleştirmeyin. Kesinlikle çok çalışma huyundan caydırmayı denemeyin.İlişkinizde kendi halinizde ve savruk görünmeyin.Ona bağlı olduğunuzu hissettirin.Onu asla başkalarının yanında küçük düşürmeyin.

Oğlak burcu kadınları

Ne yapabilir:

Oğlak kadını çalışıyorsa, mesleği kadar ev işlerini de kusursuz yürütmeyi başarabilir. Her şeyin üstesinden gelme yeteneğiyle sizi etkileyebilir. Yıllar gelip geçse de Oğlak kadını daha da kusursuz hale gelir. Sevdiği insanlara kendisini tam anlamıyla adar. Tanıdığınız en akıllı kadın olduğunu gösterebilir. Kendi önceliklerini her zaman doğru olarak sergiler. Ayaklarınızın her zaman yere sağlam basmasında yardımcı olur.

Ne yapılmamalı:

Kesinlikle giyim tarzını eleştirmeyin. Zaten bu işi iyi bilir. Aile bütçesine katkıda bulunmak için çalışıyorsa, duygusal hayatını ihmal ediyor diye asla onu suçlamayın. Cinsel yönden isteklerinize her zaman karşılık veremiyor diye sakın kendisini eleştirmeye kalkışmayın. Verdiğiniz bir sözü tutmayarak kalbini kırmayın. Her alandaki güvenilirlilik ihtiyacını sakın küçümsemeyin.Ona karşı fazla ciddi olmayın, çünkü o ikiniz için de yeterince ciddi zaten. Biraz gülmesini sağlayın.

Kova burcu erkekleri

Ne yapabilir:

Çok çeşitli yollarla size sürprizler yapabilir. Kişiliğinin farklı yönleriyle sizi büyüleyebilir. Hiçbir zaman yanında canınız sıkılmaz. Bedeniniz kadar aklınızı da fethetmeyi becerir. Gelecek hakkındaki görüşlerini sizinle paylaşmak isteyebilir. Müthiş bir arkadaş olduğu kadar, idealist bir romantik olmayı da başarır. Hayatınıza o güne kadar olmadığı kadar renk katar.

Ne yapılmamalı:

Asla sıradan bir hayat tarzı seçmesini beklemeyin. Onu sizin istediğiniz gibi değiştirmeye kalkışmayın.Siyasal konulardaki fikirlerini asla eleştirmeyin. Havasında değilken asla sizi ateşli bir biçimde kucaklamasını beklemeyin. Onu sakın fazla sıkmayın. Çünkü kendisini daima özgür hissetmelidir Kova burcu erkeği.

Kova burcu kadını

Ne yapabilir:

İstediğiniz her şeyi yerine getirebilir. Hep hoşgörülüdür ve asla sizi değiştirmeye çalışmaz. Harika bir yardımcı ve destekçidir. Rüyalarınızı gerçekleştirebilmeniz için size esin kaynağı olabilir. İdealist bir romantik, gözlemci bir kadın olabilir. Zihinsel yönden iyi bir uyarıcıdır ve tutucuda sayılmaz. Hayatı sizin için heyecanlı ve renkli hale getirebilir.

Ne yapılmamalı:

Kesinlikle size olan saygısını şu veya bu nedenlerle tehlikeye atmayın. Çok fazla kızdığı şeylerden biride eleştirilmektir. Arkadaş çevresine hiçbir şekilde itiraz etmeyin. İdeal bir eşin nasıl olacağı yolundaki peşin hükümlere uymasını hiç beklemeyin. Yöresel giysilere rağbet ediyorsa mani olmaya çalışmayın. İnsanlara ve özellikle de size olan güvenini sarsmayın. Asla ve asla düşüncelerinde kusur bulup bunu ona söylemeyin.

Balık burcu erkekleri

Ne yapabilir:

Şimdiye kadar gördüğünüz en romantik erkek olabilir. Gerçek bir gönül dostu olmanın ne anlama geldiğini size gösterebilir. Siz uzaktayken bile aklınızdan geçenleri okuyabilir. Kendi gözlerinden sizin de dünya güzelliklerini görmenizi sağlayabilir. Sonsuz aşk konusunda hayallerinizi gerçekleştirebilir. Sık sık kulağınıza tatlı sözler fısıldayabilir. Duygusal, romantik ve ihtiraslı olabilir.

Ne yapılmamalı:

Asla onu sorunlarla fazla sıkıştırmaya kalkışmayın. Zaten yeterince sıkıntılı bir yapısı vardır. Para söz konusu olunca, ondan asla mucizeler beklemeyin.Tanıdığınız en pratik zekadan yoksun insan olduğunu ona söyleyerek başının etini yemeyin. Hiç kimsenin önünde onu küçük düşürmeyin. İçgüdülerinin kuvvetli olduğunu ve aklınızdan geçenleri kolayca okuduğunu unutmayın. Kesinlikle onu anlamaktan kaçıp ona karşı ilgisiz kalmayın.

Balık burcu kadını

Ne yapabilir:

Gerçek aşka ve sevgiye inanabilir. Gerçekten sevilip korunduğunu hissederse, dünyada hayatınızı en iyi renklendirecek kadın olup çıkar. Tam anlamıyla ruha, bedene ve akla hitap edebilir. Bütün ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi kolayca algılayabilir. Dünyanın en müşfik ve ideal eşi olabilir. Sanatçı ruhlu, yaratıcı ve hislidir. Size inanırsa, dünyanın öbür ucuna bile sizinle gelebilir. Gökte kendi gökkuşağınızı çizmenize, başarılı olmanıza yardım eder.

Ne yapılmamalı:

Onunla beraberken aşk ve romantizmin hafiflik olduğunu ona hissettirmeyin. Balık kadınının zayıf yönleri olsa bile zayıf karakterli olduğunu asla düşünmeyin. Katiyen onu içkiye alıştırmayın. Çekiciliği konusunda iğneleyici şakalar yaparak sakın kalbini kırmayın. Zira Balık kadını alıngandır. Kesinlikle pratik biri olmasını ondan beklemeyin. Maddi yönden kendisinden destek ummayın. Asla sadece cinselliğin onu sizinle beraber olmaya ikna edeceğini düşünmeyin.



UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler:
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 16.09.09, 02:39
GirL of NighT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KeLBaYKuŞ
 
Kaydolma: 07.09.09
Kadın
Mesajlar: 6.482
Teşekkürler: 417
Üyeye 272 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Burca göre kullanım rehberi!

İkizler burcu kadını

Ne yapabilir:

Ufkunuzu düşünemeyeceğiniz kadar genişletebilir. Hayatınız boyunca tanıdığınız en etkili kadın olabilir. Bir kadında hayal ettiğiniz ve düşündüğünüz her şeyi size vermeyi dener. Yaratıcı fikirlerinizi destekler ve bunları sizinle aynı şekilde paylaşır. Hayat hakkında çok şey öğrenmenizi sağlar. Hiçbir zaman hiçbir şekilde canınızı sıkmaz.

Ne yapılmamalı:

İkizler burcu kadınının yanınızda canının sıkılmasına asla müsaade etmeyin. Aklını başından çıkartmadan, İkizler kadınının vücudunu elde etmeye çalışmayın. Kusursuz bir ev kadını olmasını kesinlikle beklemeyin. Onu can sıkıcı bir insan olmakla suçlamayın. Onun ilgi alanını daraltmaya kalkışmayın. Asla küçük düşürmeyi denemeyin. Zaten imkansızdır. Gevezelik etmeyi seviyor diye başkalarıyla flört etmekle suçlamayın. Satranç, dama gibi zihinsel oyunlarda onu yenmeyi denemeyin.

valla güzelmiş
saol
Alıntı ile Cevapla
  #3 (permalink)  
Alt 16.09.09, 02:40
byZaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Uzman Baykuş
 
Kaydolma: 13.01.08
Kadın
Mesajlar: 567
Teşekkürler: 17
Üyeye 92 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Burca göre kullanım rehberi!

dimi iyiymiş
Alıntı ile Cevapla
  #4 (permalink)  
Alt 16.09.09, 02:41
GirL of NighT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KeLBaYKuŞ
 
Kaydolma: 07.09.09
Kadın
Mesajlar: 6.482
Teşekkürler: 417
Üyeye 272 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Burca göre kullanım rehberi!

kullanım rehberini evlendiğimiz kişiye e posta mı kitapçık mı veriyolar
Alıntı ile Cevapla
  #5 (permalink)  
Alt 16.09.09, 02:58
byZaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Uzman Baykuş
 
Kaydolma: 13.01.08
Kadın
Mesajlar: 567
Teşekkürler: 17
Üyeye 92 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Burca göre kullanım rehberi!

kitapçık
Alıntı ile Cevapla
  #6 (permalink)  
Alt 16.09.09, 03:01
Crimson Lady - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
My Perfect Circle
 
Kaydolma: 28.08.09
Kadın - 33
Mesajlar: 4.346
Teşekkürler: 379
Üyeye 847 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Burca göre kullanım rehberi!

of ulan koç erkeğinin de istekleri bitmiyür haa...ne lan seksle kafayı bozmuş bu oğlan
Alıntı ile Cevapla
  #7 (permalink)  
Alt 19.09.09, 02:57
byZaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Uzman Baykuş
 
Kaydolma: 13.01.08
Kadın
Mesajlar: 567
Teşekkürler: 17
Üyeye 92 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Burca göre kullanım rehberi!

heheh
Alıntı ile Cevapla
  #8 (permalink)  
Alt 20.09.09, 13:57
pegasus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 22.08.09
Erkek
Mesajlar: 46
Teşekkürler: 20
Üyeye 10 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Burca göre kullanım rehberi!

yengeç burcu ve erkeğim dedikleri bir bakıma tutuyor ılgınc
Alıntı ile Cevapla
  #9 (permalink)  
Alt 21.09.09, 16:24
ferdere07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Uzman Baykuş
 
Kaydolma: 21.08.09
Erkek
Mesajlar: 839
Teşekkürler: 56
Üyeye 55 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Burca göre kullanım rehberi!

Yay burcu erkekleri

Ne yapabilir:

Size karşı daima dürüst davranabilir.Aşkınız olsa bile yine en iyi arkadaşınız olarak da kalabilir. Şimdiye kadar tanıdığınız en olumlu ve iyimser erkek olabilir. Yaşamınızı sürekli bir serüven haline getirebilir. Sizi hep gezmek istediğiniz yerlere götürebilir. Bağımsızlığınızı hep korumanıza yardımcı olabilir. Hayatın neşeli yüzünü görmenize yardımcı olabilir. Bol bol moral ,destek ve cesaret verebilir

Vay bee inanmazdım astrolojiye ama
Alıntı ile Cevapla
  #10 (permalink)  
Alt 21.09.09, 16:26
GirL of NighT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KeLBaYKuŞ
 
Kaydolma: 07.09.09
Kadın
Mesajlar: 6.482
Teşekkürler: 417
Üyeye 272 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Burca göre kullanım rehberi!

bende ama bazen doğru konuşuyor
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Konuya Ait Popüler Kelimeler
koç burcu erkeğine yapılmaması gerekenler koç erkeğine yapılmaması gerekenler kova burcu erkeğine yapılmaması gerekenler yengeç erkeğine yapılmaması gerekenler oğlak erkeğine yapılmaması gerekenler oğlak burcu erkeğine yapılmaması gerekenler balık burcu erkeğine yapılmaması gerekenler akrep erkeğine yapılmaması gerekenler yengeç burcu erkeğine yapılmaması gerekenler akrep burcu erkeğine yapılmaması gerekenler başak burcu erkeğine yapılmaması gerekenler aslan burcu erkeğine yapılmaması gerekenler boğa erkeğine yapılmaması gerekenler terazi burcu erkeğine yapılmaması gerekenler ikizler burcu erkeğine yapılmaması gerekenler





© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006