KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Aşk > Aşk Sohbetleri


Aşk Sohbetleri - Aşık mısınız? Bu konular tam size göre


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 14.02.07, 15:25
cabin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 14.02.07
- 37
Mesajlar: 49
Teşekkürler: 0
Üyeye 1 kez teşekkür edildi
Post AŞKA UÇMAK ister misiniz?

AŞKA UÇMAK ister misiniz?

Dünyadaki tüm havaalanları ve tüm havayollarıyla temasa geçebilen AirTroductions firması, sizi aradığınız o özel kişiyle bulutların üzerinde buluşturuyor.

Amerika merkezli AirTroductions, her uçağa binişinizde yanınıza oturacak kişiyle ister flört ister sadece sohbet edebilme şansı veriyor. Tek amacı uzun süren uçak yolculuklarınızı keyiflendirebilmek ve belki de bu sayede hayatınızın aşkınızı bulmanızı sağlamak.

New York'lu Peter Shankman'ın 2005'te kurduğu firma seyahatiniz sırasında yanınızda oturan yabancıyı potansiyel bir sevgili adayına dönüştürüyor. Kendisi de dört yıl içinde 500 defadan fazla uçağa binen biri olarak bir kez bile sohbet etmek isteyeceği tarzda birinin yanına oturmadığını fark eden Shankman, 2005 yılında bu gidişata son vermeye karar vermiş.

Üzerinde uzun uzun düşünerek oluşturduğu "havada tanışma" fikriniyse ancak 20 Kasım 2005'te hayata geçirebilmiş. O gün bugündür binlerce kişinin keyifli uçuşlar geçirmesini sağlayan işadamı bu fikri henüz büyük bir firmaya satmayı planlamadığını söylüyor.

Shankman halen 21 bin 500'den fazla üyesi olan AirTroductions'a üye olmanın oldukça basit olduğunu ve herhangi bir yaş, ırk veya cinsiyet sınırlaması olmadığını da belirtiyor.
Firma
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
adresini tıklayıp kendine profil açan herkesi, bir uçak yolculuğu sırasında kendi tercihleri doğrultusunda bir sevgili veya arkadaş adayıyla tanıştırmayı hedefliyor. Zaten Shankman da AirTroductions'ı hem bir çöpçatanlık hem de bir iletişim ağı sitesi olarak görüyor. Amaç, uzun uçuş saatleri boyunca sadece bir dirsek mesafesinde oturan, daha önce hiç görmediğiniz ve hakkında hiçbir şey bilmediğiniz kişilerle yaşayacağınız psikolojik stresi ortadan kaldırmak.

Açıldığı günden bu yana 2 binden fazla kişinin uçuşları sırasında aradığı kişiyi bulduğunu söyleyen Shankman, AirTroductions'ın tüm havayollarıyla, tüm ülke ve şehirlerle çalıştığını belirtiyor. Anlayacağınız Türkiye'de servis veren tüm havayollarıyla havaalanları olan tüm şehirler de seçenekler arasında.

İster iş ister aşk konuşun

Üye olunca ilk iş, kendinize bir profil hazırlamak. Biraz kendinizden bahsediyorsunuz, biraz da yanınıza nasıl birinin oturmasını istediğinizden. Üstelik seçeceğiniz kişiyle illa romantik bir şeyler yaşamak zorunda da değilsiniz. İsterseniz Airtroductions yanınıza işinizle alakalı birini de oturtabiliyor, arkadaş olmak istediğiniz birini de.

Sonrasındaysa yapacağınız tek şey uçuş bilgilerinizi girmek. Ne zaman bir yolculuğa çıkacak olursanız, öncesinde hangi havayollarıyla, nereden nereye gideceğinizi, hangi havaalanında ne kadar vakit geçireceğinizi girmeniz yeterli. Kalanını sistem otomatik olarak hallediyor ve size o uçuşta benzer profili olan yolcuların listesini çıkarıyor. Bundan sonra size düşen, adaylar arasından bir seçim yapmak oluyor.

Siz bilgilerinizi girdikten sonra yeni kişiler de siteye üye olur ve sizinle aynı rotayı paylaşırsa, AirTroductions boş durmuyor ve size bu kişilerin profillerini de elektronik posta yoluyla gönderiyor. Eğer sitede gördüğünüz tek bir kişiyle kontağa geçmek istiyorsanız 5, aylık sabit bir ücret ödeyip istediğiniz kadar kişiyle konuşmak istiyorsanız 19,95 doları gözden çıkarmanız gerekiyor. Altı aylık promosyonlu üyelik ise 100 dolar.
Şayet bu ücret karşılığı iletişime geçtiğiniz yol arkadaşınız da sizinle aynı hisleri paylaşırsa AirTroductions'ı aradan çıkarıp kendi aşk hikayenizi yazabiliyor, hatta uçuş saati veya gününden önce buluşabiliyorsunuz.

Taksi parasını veya hayatı paylaşmak için

Eğer beğendiğiniz ve yanına oturmak istediğiniz kişiyle temasa geçemeyecek kadar utangaçsanız korkacak bir şey yok. Çünkü böyle anlarda da firma dizginleri eline alıyor ve beğendiğiniz kişi sizin sahip olduğunuz özelliklere sahip birini aradığını yazmışsa, sizin için o kişiye bir tavsiye mesajı atıyor. Ve eğer o kişi sizin için olumlu bir yanıt verirse firma beş dolar geçirmek karşılığında ikinizin yan yana oturmasını garantiliyor.

AirTroductions her ne kadar bir çöpçatanlık sitesiyse de, tek görevi ve amacı aşıkları buluşturmak değil. Uçuşunuz boyunca bir meslektaşınızla iş konuşarak vakit geçirmek istediğinizde de, firma aradığınız meslek gruplarında kayıtlı olan üyelerini tarıyor. Üstelik aynı şeyi hobileriniz hakkında sohbet etmek istediğiniz kişiler için de yapabiliyor. Yani eğer siz tenis oynamaktan hoşlanıyorsanız, yanınıza tenisten anlayan birini oturtabiliyor. Veya fanatik Galatasaraylıysanız size sezonu tartışabileceğiniz bir Galatasaraylı bulabiliyor.
Firmanın hizmetleri bu kadarla da kalmıyor. Uçuşunuz sırasında aşk veya sohbet yerine sadece şehir merkezine kadar takside size eşlik edecek ve taksi ücretini paylaşacak birini arıyorsanız size böyle bir seçenek de sunuluyor.

Eğer siz de uçuşunuz boyunca yanınızda olacak kişiyi seçmek istiyorsanız uçuş planınız belli olur olmaz AirTroductions'a üye olun. Hem dünyada bu kadar çok çöpçatanlık kuruluşu varken kimin kadere ihtiyacı var ki?
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 14.02.07, 15:28
cabin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 14.02.07
- 37
Mesajlar: 49
Teşekkürler: 0
Üyeye 1 kez teşekkür edildi
Standart

daha fazla yolcu çekmek için ne yapcaklarını şaşırmış bunlar yaw senelerce çıktığın kişiye güvenemiyosun bee..
Alıntı ile Cevapla
  #3 (permalink)  
Alt 14.02.07, 15:29
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart

sağol kusen güsel paylaşım
Alıntı ile Cevapla
  #4 (permalink)  
Alt 14.02.07, 15:30
dişizamiri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Profesör Baykuş
 
Kaydolma: 29.08.06
Kadın - 32
Mesajlar: 2.640
Teşekkürler: 0
Üyeye 44 kez teşekkür edildi
Standart

paylasım için tşkde işe yarıomu ki yas sınırı ne
Alıntı ile Cevapla
  #5 (permalink)  
Alt 14.02.07, 15:33
Drunkenstein - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Devrimci Baykuş
 
Kaydolma: 15.10.06
Erkek
Mesajlar: 152
Teşekkürler: 0
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Standart

paylasim icin saol
Alıntı ile Cevapla
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006