KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Spor > Futbol


Futbol - Tüm takım taraftarları burada rahatça konuşabilirsiniz


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 19.03.07, 15:52
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Fatih Terim: Cumartesi günü kalede Volkan oynayacak...

Fatih Terim: Cumartesi günü kalede Volkan oynayacak...
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubunda 24 Mart Cumartesi günü Yunanistan ile yapacakları maçta, kalede Volkan Demirel'in oynayacağını açıkladı.
Milli takımın kamp yaptığı Polat Renaissance Oteli'nde, antrenörleri ve milli takım doktoru Cengiz Dinç ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Terim, kalede Volkan'ı oynatacağını 1 ay önce açıkladığını belirterek, ''Cumartesi günü Volkan oynayacaktır'' dedi.
Volkan'ı milli maça kadar hazırlayacaklarını kaydeden Fatih Terim, ''Volkan'ı, psikolojik olarak da maça kadar hazırlayacağız. Şu anda takımda tek garanti isim, bir sakatlık olmazsa Volkan'dır'' diye konuştu.

''İKİ MAÇI DA KAYBETMEK İSTEMİYORUZ''

Fatih Terim, Yunanistan ve Norveç maçlarının, Türkiye'nin gruptaki sıralaması ve bundan sonraki maçlar açısından önem taşıdığını söyledi.
''Beraberlik bizim için iyidir'' diye bir stratejileri olmadığını vurgulayan Terim, şöyle devam etti:
''Hedeflenen yüksek puan neyse, talip olduğumuz budur, ama şartlar bizi nereye götürür bilemeyiz. Hazırlıklarımız değişik olabilir, ancak özde, bir maçta kazanılacak 3 puan varsa, hedefimiz önce onu almaktır. Ondan sonraki sonuçlar da futbolun içinde olan sonuçlardır. Buna da hazırız. İki maçı da kaybetmek istemiyoruz. Futbolun her türlü sonucuna hazırlıklı olmalıyız. Her maçı kazanma adına, 3 puan alma adına söylemlerimizde değişiklik olmaz.''

''ESAS PROBLEM SAKATLIKLAR, AMA BAHANE DEĞİL''

Fatih Terim, bir soru üzerine, liglerde oynanan futbol hangi düzeyde olursa olsun, uluslararası arenaya çıkıldığında uluslararası seviyeye ulaşılması gerektiğini kaydetti.
Zaman zaman, istenilen şeylerin futbolda ve hayatta olmadığını dile getiren Terim, şunları ifade etti:
''Herkesin milli takıma formda gelmelerini isteriz, ama hayat ve futbol böyle değil. Zaman zaman, istemediğiniz şeyler oluyor. Bugün burada olması gereken birçok arkadaş, sakatlık nedeniyle yok. Formsuzluktan ve istikrarsızlıktan vazgeçtik, ama sağlam olmaları önemli. Birçok oyuncumuz fiziki rahatsızlıkları nedeniyle yok. Esas problem onlar. Yoksa çok oyuncu formsuz gelmiştir, milli takımda iyi oynamıştır. Bizim esas sıkıntımız sakat oyuncularımız, ama bunu bir bahane olarak söylemiyoruz. Sadece buna üzüldüğümü söylüyorum. Herkes iyi olsaydı da oynasaydı, ama sakatlıkları, formsuzlukları biz hiçbir zaman bahane olarak görmüyoruz.''

''MİLLİ DAVA DEĞİL, MİLLİ MAÇ''

Fatih Terim, Yunanistan maçına milli dava olarak değil, milli maç olarak baktıklarını söyledi.
Terim, oyuncuların üzerinden gerilimi almaya çalıştıklarını belirterek, ''Biz, oyuncularımızla bu maçı milli dava olmaktan çıkarmaya çalışıyoruz. Milli dava anlayışından çıkarırsak oyuncularımızın üzerindeki baskıyı azaltırız. Bu milli dava değil, milli maçtır. Biz bu gerilimi üzerlerinden almaya çalışıyoruz. Basının da olumlu yaklaşımı, işlerimizi çok kolaylaştıracaktır'' diye konuştu

milliyet
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
Cevapla






© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006