KeLBaYKuŞ Forum

Geri git   KeLBaYKuŞ Forum > Oyun > Online Oyunlar > AirRivals


AirRivals - Ücretsiz oynanabilen, gökyüzü ve uzayı konu alan AirRivals oyunu hakkında paylaşımlar, görevler ve indirilmesi gereken client burada.


Cevapla
 
Seçenekler
  #1 (permalink)  
Alt 24.10.09, 20:55
NighTurks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Efendi Baykuş
 
Kaydolma: 21.08.09
Erkek
Mesajlar: 1.037
Teşekkürler: 102
Üyeye 62 kez teşekkür edildi
Cool airrivals görevleri hakkında bilgi

Uçuş Talimi[lwl 1]
Bu görev başlandığı gibi tamamlanmış olacaktır.
Ödüller:
320 SPI
104 Exp

Yeterlilik sertifikası[lwl 1]
İlerleme Koşulu
Lejyoner Ordusu Lideri dan mesaj: Bygeniou lejyoner ordusuna hoşgeldin. Uçuş egzersizinden elde edilen verilerli zaten aldım. Etkileyici eylemsel yeteneklerin var fakat gerçek savaşta nasıl olduğunu merak ediyorum. Seni bir kez daha teste tabi tutacağım. Hemen [Taş Harabeler] e uç ve 3 adet [Bombalama Test Hedefi] ve 1 adet [Savaşçı Test Hedefi] düşür. Bu gemiler acemi yetiştirmek için yaratıldı ve AI’ dayanan sistemler ile yönetiliyorlar. Eğer görevi başarırsan, seni lejyoner ordusunun bir üyesi olarak tanıyacağım. Tabii ki düzgün yapılmış bir görevden dolayı belirli bir tazminat alacaksın. Bu ilk işin olduğunun ödülün sadece [320SPI] olacak. Bol şans, sana güveniyoruz.

Amaç

•Hedef: Savaşcı test hedefi ölüm işareti (Savaşçı Test Hedefi) 1 parça
•Hedef: Bombalama test hedefi ölüm işareti (Bombalama Test Hedefi) 3 parça
Görev Ödülü
320 SPI
104 EXP

gözleyici avı[lwl 2]
İlerleme Koşulu
Lejyoner Ordusu lider dan mesaj: Küçük lejyoner gücümüzü nasıl buldun? Beklediğimden çok daha iyi olmaya başladın. Aslında, Görevlerin için kendinden fazla emin olmandan korkuyorum. Bu yüzden senden hükümetin ufak bir ricasını yerine getirmeni isteyeceğim. [Gözetleyici] isimli gemileri biliyor musun? Shrine Gezegeninden gelen ve Phillonlara katılan, bölgemizi gözetleyen gemiler. Aslında hiçbir zaman bizim için tehdit olmadılar, çünkü [Taş Harabeler] bölgesinden zaten önemli birşey yok, fakat hükümetimiz bu konuda artık bir şeyler yapmak istiyor. Görevin bu gözetleyicilerin bilgisayar kutularını, onları düşürerek toplamak. Ayrıca [Gözetmen] bilgisayar kutularına da ihtiyacımız olacak. Adlarından anlayabileceğimiz gibi Gözetmenler, sıradan gözetleyicilerden daha güçlüdürler. Tazminat olarak [450SPI] alacaksın. İyi yolculuklar dilerim.

Amaç

•Hedef: Gözcü’nün Bilgisayar Kutusu (Gözleyici) 5 parça
•Hedef: Gözetmenin Bilgisayar Kutusu (Gözetmen) 2 parça
Görev Ödülü
450 SPI
209 EXP

petra mağarası[lwl 3]
İlerleme Koşulu
Lejyoner Ordusu lideri dan mesaj: Hornianlar isimli yaratıkları daha önce duydun mu? Bunlar Tylent Ormanındaki büyük arılardır. Karakter olarak kavgacı değillerdir, fakat çok yaklaşırsan seni kırbaçlayabilirler. İstihbarat kaynaklarına göre, birkaç gün önce, bir kralice arı( [Hornian Kraliçesi] ) Petra-Mağarasına gelerek buraya yumurtalarını bıraktı. Hükümet bu bilgiye ilgi ile yaklaştı. Eğer o yumurtalardan 1-2 tanesini getirebilirsen, hornian avlamak için özel silah geliştirmeyi istiyorlar. Aslında bizim yapımıza uygun bir görev olmasa da, hükümet bizden bu örnekleri getirmemizi özel olarak istedi. Bende seni göndermeyi düşündüm, böylece mağara hakkında bilgin olacak. [Petra-Mağara]sına git ve 2 adet örnek [Hornian DNA]sı getir. Elde etmesi basit olacak. Sadece Hornian yumurtalarını vurman yeterli. Bizim kurtarma ekibimiz seni Bygeniou’a geri getirecek. Bu senin kapasitende bir pilot için çocuk oyuncağı bir görev. Bu görevden alacağın ödenek [640SPI] ve [Stat+1]. Bol şans.

Amaç

•Hedef: Hornian Kraliçesi Yumurtası DNAsı (Hornian Kraliçesi Yumurtası) 2 parça
•[Petra'nın Mağarası] dan geç!
Görev Ödülü
640 SPI
152 EXP
+1 Stat

Kemik Yarasa koleksiyoncusu[ 4]
İlerleme Koşulu
Lejyoner Ordusu lideri dan mesaj: Bu istek [KemikYarasa] olarak bilinen canavarı avlamak. Bygeniou Şehri Enstitüsünün bir çözücüye ihtiyacı var. Şans eser, KemikYarasasının mide özü suyu yüksek derecede asidik, bu sadece çeliği bile eritebilir. Kolay şekilde yanabilen bu madde, yeni Gemi parçaları içinde efektif bir içerik olacaktır. Bu parçalar geldiğinde, enstitü bize bir miktar indirim yapacak. Kötü değil, değil mi? Ne düşündüğünü biliyorum ve bu görev sana önemli değilmiş gibi gelebilir fakat bu gçrevi senin rütbendeki bütün lejyonerlere atadım. Sadece [Taş Harabeler]e git ve [KemikYarasa]ları öldür. Ara sıra [KemikYarasasının Mide Özü Suyu Torbası] düşürecekler. Bunlardan 7 adet topla.[680SPI] ile ödüllendirileceksin. İyi yolculuklar!

Amaç

•Hedef: KemikYarasasının Mide Özü Suyu Torbası(Bonebat) 7 parça
Görev Ödülü

•680 SPI
•246 EXP

Shrinelıların Gözetlemesi[lwl 5]
İlerleme Koşulu
Lejyoner Ordusu lideri dan mesaj: Hükümet istihbarat biriminden acil bir mesaj aldım. Kontrol altına alınmalarına yardım ettiğin gözleyiciler aktivitelerine devam etmekteler. Söylenenlere göre kontrol altına bile alınamamışlar. Nerden geldiği bilinmeyen [Süpergözcü] isimli yeni bir canavarında ortaya çıktığı belirtildi. Bu görevin amacı; [Taş Harabeler]e gidip, [Süpergözcü] avlayarak, [SüperGözcü'nün Kayıt Bilgileri]ni getir. İstihbarat birimi bana süpergözcülerin [Şelale], [Kırık Yeldeğirmeni] ve [Bozuk Hava Savunma Topu] etrafında görüldüklerini bildirdi. Bu gece alanları dikkatlice araştırırsan onları bulabilirsin. Hmmm, yetkililere %100 güvenilmese de elimizde bilgiler şimdilik bu kadar. Tazminat olarak [830SPI] alacaksın. Sadece birini düşürmek oldukça fazla bir miktar. Öyle değil mi? İyi yolculuklar!

Amaç

•Hedef: SüperGözcü’nün Kayıt Bilgileri (Süpergözcü) 1 parça
Görev Ödülü

•Şimşek Gücü 4 VA
•830 SPI
•412 EXP

mağaradaki Bela[lwl 6]
İlerleme Koşulu
Lejyoner Ordusu lideri dan mesaj: Senden Hornian DNA sı istediğimizi hatırlıyor musun? Senin getirdiğin DNA örnekleri ile Hornian Kraliçesi için özel bir alet yarattılar. Yaydığı belirli radyo dalgası sayesinde Hornian Kraliçesi yumurtası DNAsı ile reaksiyonlar yaratan bir makine. Önemsiz ayrıntılar ile pek ilgilenmedim fakat enstitü bu radyo dalgalarının insanlar açısından tamamen zararsız olduğunu belirtti. Basit bir görev için [Petra-Mağarası]na dönmeye ne dersin? Tek yapman gereken [Radyo Dalgası üreteci]yi yüklenip mağaranın sonuna kadar uçmak. Radyo dalgası 30 dakika içerisinde yumurtalara etki edecek ve geriye sadece yumurtaların dış kabukları kalacak, içerisindeki herşey ayrışacak. Bu basit bir görev, gemini hazırla. Tek yapman gereken mağaranın sonuna kadar uçmak. [1,040SPI] ile ödüllendirileceksin! Yapman gereken göz önüne alındığında, kolay bir para, değil mi? Sana iyi yolculuklar dilerim!

Amaç

•[Petra'nın Mağarası]dan geç!
Görev Ödülü

•1040 SPI
•702 EXP
•Stat +1

tylent ormanı[lwl 7]
İlerleme Koşulu
Lejyoner Ordusu lideri dan mesaj: Petra Mağarası senin çabaların sayesinde yeniden güvenli. Belkide artık Tylent Ormanına gitme zamanın geldi. Phillon sakinlerine göre Tylent Ormanı geniş yapraklar, yeşil asmalar ve büyük ağaçlar ile dolu bir tropikal yağmur ormanı idi. Sabit yağış ve yoğun orman nedeniyle ulaşım çok sınırlı idi, Phillon sakinleri bile o bölgelere ulaşamamışlardı. Orada adında bir grup yaratık bulacaksın. Önceki istihbaratlara göre, Hornianlar, Hornian Kraliçesinin lider olduğu, Kraliyet Hornianlarının ondan bi altta oldukları, Hornian Blazerlarında onların bir altında oldukları ve böyle devam eden bir hiyerarşik ve örgütsel düzene sahip olduklarını biliyoruz. Ama eminim ki daha önceki karşılaşmalarından dolayı bunları sen zaten daha iyi biliyorsundur. Tylent Ormanında bir böcek türü daha yaşar. Bu böcekler kavgacı değillerdir, dolayısıyla büyük bir tehdit değiller. Sadece yolculuk etmeyi biraz zorlaştıran bu böcekler, hükümetin düzenli avcılık egzersizlerinde kullanılırlar. Bu böcekleri ara sıra öldürmekle görevlendiriliriz. [Tylent Ormanı]na git ve 7 adet [Nating Yumurtası], 5 adet [Hornian DNA]sı ve 2 adet [Devgüvesi Dokungacı] getir. [1290 SPI] ile ödüllendirileceksin. İyi yolculuklar dilerim!

Amaç

•Hedef: Nating Yumurtası (Nating) 7 parça
•Hedef: Hornian DNA (Hornian) 5 parça
•Hedef: DevGüve Anteni (DevGüvesi) 2 parça
Görev Ödülü

•1290 SPI
•1180 EXP

meleklerin ve şeytamların fısıltıları[lwl 8]
İerleme Koşulu
Lejyoner Ordusu lideri dan mesaj: Nerelerdeydin? Bütün gün sana bakınıp durdum. Sana [Tylent Ormanı]nda ihtiyacımız var. Bütün alan radyo dalgası verici cihazları ile dolu. Cihazlardan gelen Arlington tarafından hazırlanmış yayın, BYgeniou hükümetinde yüksek alarm seviyesi olarak nitelendirildi. Hükümet bizi bu [Verici Alet]leri toplamamızla görevlendirdi. Bu göreve düzenli ordu yerine bizi göndermelerinin nedeni yapılan yayın. Üyelerimiz ayrılalı 30 dakika oldu ama görünüşe göre ilk uçuş ekimiz daha dönmedi, çok fazla verici alet olmalı. Tylent Ormanına git ve onlara yardım et. Gitmeden önce şunu unutma: Bütün o aletleri tutman için gemine eklemeler yaptık, fakat bu görev için yeterli zamanımız yok. Gemine bakarak o aletleri 5 dakika tutabileceğini söyleyebilirim. Fakat senin yeteneklerindeki biri için bu zaman oldukça fazla. İyi yolculuklar dilerim!

Amaç

•Hedef: Sinyal Aleti (Verici Aleti) 0 parça
•[Kalan Zaman] 5 dakika
Görev Ödülü

•200 SPI
•1933 EXP

taş kalpli nişangah[lwl 9]
İlerleme Koşulu
Lejyoner Ordusu lideri dan mesaj: Arlington’n ordusu yeniden Tylant Ormanı civarında görüldü. Oraya nasıl geldikleri bilinmiyor, Arlington’an oldukça uzak bir yer. O kahrolası radyo dalgası üreteçlerinide bu şekilde yerleştirmiş olmalılar. Neden döndüler ki? Son seferde yaptıkları zaten yeterince kötüydü. Hava sahamıza sızan tek tip gemileri I-Gearlar. Bizim bilgimizin olmadığı bir gizlenme teknolojisi sahibi olmalılar. Eğer gerçekten gizlenme yetenekleri var ise bizim geliştirme ekibi boşa para harcarken onlar sıkı çalışmış olmalı. Gerçekten etkilendim! Bu hareketlerini ve çabalarını alkışyabilirim bile. Öte yandan hükümet bizi onları bir an önce düşürmemiz konusunda azarladı. Bu yüzden oraya git ve onlarla karşılaş. Görevin, [Tylent Ormanının Kuzey-Sonu] da görünen [Asi Uçakları]nı düşürmek. Bu görevin ödülü para değil fakat özel birşey. Düzenli ordunun ne yaptığını mı sordun? Hükümetimiz ordunun eski kumandanına karşı savaşmasının moral bozucu olabileceğini düşünmüş. Fakat biz lejyonerlerin morali olmaz sanki? Bizim de eski kumandanlarımız karşı tarafta. Onlar sanıyor ki biz lejyoner ordusuyuz, paraya boğuldumuz zaman eski bir dostumuzu vurmak bizim moralimizi düşürmez. Yanılıyorlar! Bizler taş kalpli, duygusuz otomatlar değiliz! Kahretsin!

Amaç

•Hedef: İsyancı Savaşçının Ölüm İşareti ( I-Gear Erken Tip) 1 parça
Görev Ödülü

•Skill: Füze Atışı
•3064 EXP

vızıltı sesleri[lwl 10]

İlerleme Koşulu
Lejyoner Ordusu lideri dan mesaj: Munebis imha planı yarın başlayacak. Fakat ana savaş alanımız, Tylent Ormanı bizim için problem olacak gibi gözüküyor. Bu günlerde Hornianlar yüksek miktarlarda yumurtluyorlar ve planımız süresince bize sorun yaratacaklar gibi gözüküyor. Düşmanlar, Hornianları bir şekilde bize karşı savaştıradabilir. Bu yüzden hükümet Tylent Ormanında biraz Hornian avlamamızı istedi. [Tylent Ormanı]na git ve kanıt olarak 8 adet [Hornian DNAsı], 5 adet [Hornian Blazer DNAsı] ve 2 adet [Hornian Muhafızı DNAsı] getir. Bu görev sırasında düzenli orduda yarın ki planda lazım olan donanımları tatbik edecek. Açıkcası, benim görüşüme göre, bize zor işi yaptırıp, kendileri kolay yolu seçecekler. Bu komik, gerçekten komik. Bize bu şekilde davranabileceklerini sanıyorlar. Görelim neler yapabiliyor. Her halükarda, yaptığımız iş için para alacağız. Hadi hazırlan ve görevini yap. Sonra görüşürüz. İyi şanslar!

Amaç

•Hedef: Hornian DNA (Hornian) 8 parça
•Hedef: Hornian Blazer DNA (Hornian Blazer) 5 parça
•Hedef: Hornian Muhafızı DNA (Hornian Muhafızı) 2 parça
Görev Ödülü

•2210 SPI
•4703 EXP
•+1 Stat

karar[lwl 11]
İlerleme Koşulu
Zaman geldi. Bygeniou Ordusu ile kalmak mı istiyorsunuz yoksa Arlington Ordusuna geçmeyi mi?

Amaç

•Bu görev başlar başlamaz bitirilmeli.

bu yazdıklarım sadece taraf seçmeden önceki görevler taraf seçtikten sonraki görevleride başka bir başlıkla yazarım ilgilenenleri teşekkürler.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor
  #2 (permalink)  
Alt 30.03.11, 19:44
beladire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 02.10.10
Erkek
Mesajlar: 37
Teşekkürler: 0
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: airrivals görevleri hakkında bilgi

saol bende bu oyunu eskiden oynuodum
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Konuya Ait Popüler Kelimeler
airrivals görevler airrivals görevleri airrivals görev rehberi airrivals görev yardımı airrivals yaratıkları airrivals görev airrivals oyunu hakkında bilgi airrivals silah geliştirme airrivals hornian muhafızı airrivals görev listesi airrivals yaratıkların yerleri airrivals yaratıklar bilgisayar parçaları ve görevleri airrivals volkana nasıl gidilir airrivals volkan görevi

Seçenekler




© 2013 KeLBaYKuŞ Forum | AtEsH
Telif Hakları vBulletin v3.8.4 - ©2000-2024 - Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0'e Aittir.
Açılış Tarihi: 29.08.2006