Tekil Mesaj gösterimi
  #10 (permalink)  
Alt 28.12.08, 20:18
CorLeone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
CorLeone
GodfatheR
 
Kaydolma: 29.11.07
Erkek
Mesajlar: 806
Teşekkürler: 23
Üyeye 154 kez teşekkür edildi
Kızgın Cevap: Peygamber Efendimizin Mezarını Yıkılmaktan Atatürk Kurtardı!!!

snakeeater demiş ki:
- bu kadar saf olduğunuza inanmıyorum. tarihe dikkat edin.atatürk hakkında da söylenen her şeye inanmayın.sultan vahdettinden izin almadan samsuna gittiğinin aksini söyleyen atatürkün kendisine ait telgraflar bir hafta önce yayınlandı.samanyoluhaber arşivinden bakabilrsiniz.ayrıca o tarihte zannedersem hilafet hala osmanlıda idi. suudiler o nedenle böyle bir şeye cesaret edemzdi.bize okutulan ve anlatılan cumhuriyet tarihinin ilk 40 yıllık dönemi çok ta aydınlık değil.

Kimin saf olduğu çok belli arkadaşım vatan toprağı işgal altındayken,İstanbul hükümetinin yani vahdettin dallamasının işgalcilerle nasıl yatak odası ilişkilerine girdiğini,SAVAŞMAK varken,toprağını,vatanını korumak varken,bağımsızlık için ölmek varken bir kedi gibi nasıl sindiğini herkes biliyor!Atatürk vatanı için savaş vermeye çıktığında'Sadece bir hayalperest,maceraperest,peşinden gitmeyin'deyip işine nasıl çomak soktuğunu da çok iyi biliyoruz!Sokturmayın belgelerinize de,düzmecelerinize de siz gidin ilk önce ırakta müslüman katleden abdde hergün cıa'e veren hocanızın götünü kollayın...!!!
Sakın bir daha Atatürkü ağzınıza almaya,hele hele onu karalamaya çalışmayın,kafanız fena kopar!!!

Yarım gram aklınla allahın pis fellahlarını,kevaşe suudilerini korumaya çalışmışsın!
Bu o.ç.ları şu anda peygamber efendimizin doğduğu evi çöplük yaptılar,evet Atatürk olmasaydı peygamber efendimizin mezarını da yıkacaklardı!Savunduğun adamların ilk önce kimler olduğunu iyi tahlil et,ondan sonra etrafa saldırmaya kalk!!!
Alıntı ile Cevapla