Tekil Mesaj gösterimi
  #5 (permalink)  
Alt 28.12.08, 05:49
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ZipMaker
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Peygamber Efendimizin Mezarını Yıkılmaktan Atatürk Kurtardı!!!

snakeeater demiş ki:
- bu kadar saf olduğunuza inanmıyorum. tarihe dikkat edin.atatürk hakkında da söylenen her şeye inanmayın.sultan vahdettinden izin almadan samsuna gittiğinin aksini söyleyen atatürkün kendisine ait telgraflar bir hafta önce yayınlandı.samanyoluhaber arşivinden bakabilrsiniz.ayrıca o tarihte zannedersem hilafet hala osmanlıda idi. suudiler o nedenle böyle bir şeye cesaret edemzdi.bize okutulan ve anlatılan cumhuriyet tarihinin ilk 40 yıllık dönemi çok ta aydınlık değil.
Sana bir kaç tarih sorusu sorayım.

1) Atatürk Samsun'a ne zaman ayak bastı?
2) Osmanlı Cumhuriyeti'nin resmi olarak sona erişinin tarihini söyler misin?
3) Samanyolu dediğin medya grubu, kim veya kimler tarafından finanse ediliyor?
4) 1900'lü yılların başında, sen 20 milyonluk bir milleti örgütleyip, kendini kabul ettirip, güçlü devletlere meydan okuyabilir miydin?
5) Atatürk'ün yüzyılın adamı seçildiğini biliyor muydun?
6) Atatürk'ün zeka seviyesinin normalin üstünde olduğunu, bunu onunla her konuşanın söylediğini, ondan çok etkilendiklerini biliyor muydun?
7) Sen kimsin ki bu ülkenin kurucusunu, para desteğini Amerika'yı yağlayarak alan bir medya grubunun haberleriyle kötüleyebiliyorsun?
8) Atatürk hakkında çok fazla araştırma yapmadan böyle saçma eleştirilere girersen, Atatürk'ü koruma kanunlarından hakkında işlem başlatılabileceğini hatırlatırım. Bu konularda iyiyimdir, saygılar
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler: