Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 13.11.08, 18:31
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ZipMaker
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Lightbulb Sarayın Rüzgarı 15. Bölüm izle

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.




Sarayın Rüzgarı 15. Bölüm Özeti
Prenses Hye-bin, Prenses Hwa-wan'ı kendi özel evinde ziyarete gider.Ona bitkisel bir karışım hazırlamayı önerir.Bu karışım Prenses Hye-bin'in eşinin haksız yere suçlandığı zamanlarda içtiği bir karışımdır.Prenses Hye-bin küçümseyen bir ses tonuyla, Prenses Hwa-wan'a oğlunu da eşi gibi kaybetmeyeceğini söyler.
Jung Hoo-gyeom, Yi San'ın saray ressamlarından biri olan Song-yeon ile özel bir bağı olduğunu öğrenir.Bu durum ona çok ilginç gelir.
Bu arada, Saray Lady'si Kim Kraliçe Hyo-eui'ye Song-yeon'un Jung hoo-gyeom ile karşılaştığını rapor eder.Saray Lady'si Kim, Kraliçe'ye Song-yeon hakkındaki şüphelerinden bahseder.Kraliçe, Lady Kim'e bu konuda yanıldığını söyler.Bune rağmen Song-yeon ile ilgili şüpheli durumu da düşünmekten kendini alıkoyamaz.
Öte yandan Dae-soo, Guk-young'un yardımıyla mıhafızlık sınavından geçmiştir.Artık Yi San'ın saray muhafızlarından biri olacaktır.Dae-soo bunu öğrenince gözyaşlarını tutamaz.Yi San ve Song-yeon'da son derece mutludur.Dae-soo sertifikasını bizzat Yi San'dan alır artık o saray muhafızı Woosema'dır.Yi San Dae-soo'yu güvenliğini korumakla görevlendirir.Yi San ve Dae-soo birbirlerine gülümseyerek bakar ve bölüm biter...
Alıntı ile Cevapla
Sponsor