Tekil Mesaj gösterimi
  #6 (permalink)  
Alt 22.03.13, 23:27
zgrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
zgrock
Yerine Sevemem
 
Kaydolma: 25.02.10
Erkek - 36
Mesajlar: 5.622
Teşekkürler: 560
Üyeye 796 kez teşekkür edildi
Standart

Hmm dediğini şimdi anladım evet bu dediklerin belki olabilir ancak forumda kalıcı üye olarak kalırlarmı tartışılır..

Neden tartışılır konusuna gelirsek devir artık RSS devri.. Giriyorsun bir haber sitesine RSS'e tıklıyorsun sayfadaki yeni bir haber paylaşıldımı hoop mesaj geliyor hemen.. hal böyle olunca hali hazırda siteyi unutmayanlar haricinde siteye haber vb. platformdan gelen olucağını açıkçası pek düşünmüyorum aynısı sınav için de geçerli..

Benim değindiğim nokta forum'da sadece dizi paylaşılsından ziyade tıpkı eskisi gibi forum'a dizilerin vasıtasıyla üye çekilip , gelen üyelerin yaptıkları paylaşımlar göz önünde bulundurularak VİP , Mod. , SuperMod. gibi ünvanlar ve yetkiler verilmesi..

Misal E-Kitap'la alakalı şöyle bir şey geldi aklıma.. Nasıl ki Tanışma Oda'sında Kaynaşma bölümü 750 post istiyorsa yeni açılacak bazı bölümlerin'de belirli bir meblağ mesaj yada konu açılması karşılığında girilmesi sağlanamazmı ?

Ha forum kirliliği yaratılma riski var mı peki? Evet var.. Nasıl dersen adam sırf o mesaj adetine ulaşmak için klavye'ye oturmuşçasına ( askgjkaşjhşkajşh vb. ) post kasar mı neden olmasın.. Ama bunun da önüne görevlendiren mod yada S.mod'lar geçebilir kanımca..

tabi ki benim bu düşüncem sadece bir fikir..
Katılanada katılmayana da saygı duyarım..
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler: