Konu: Hetalia!
Tekil Mesaj gösterimi
  #3 (permalink)  
Alt 19.03.13, 02:08
Orangepuff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Orangepuff
V.I.P.
 
Kaydolma: 05.12.09
Kadın - 28
Mesajlar: 15.128
Teşekkürler: 432
Üyeye 1.349 kez teşekkür edildi
Standart

Bunların dışında evlere şenlik pek çok karakter var.Hatta World Series'te Türkiye de seriye dahil oluyor.Bu birkaç karakterlerden bazıları:

Prusya:

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


"West" diye hitap ettiği Almanya'nın abisidir ve küçükken onu büyütmüştür.Kendisini "Ore-sama(Muhteşem Ben)" diye adlandırır.Savaş konusunda çok beceriklidir.En komik karakterlerden biridir aynı zamanda, sıkıldığında Avusturya ve Macaristan'la uğraşır.Yanında gezen minik de bir civcivi de vardır.(Hayranlar Gilbird diyor kuşa =P )

Avusturya:

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Fazlasıyla titiz,tasarrufu ve sessizliği sever.Çok güzel piyano çalar,en abuk zamanlarda bile.İtalya Savaşı'ndan sonra çocuk olan İtalya'yı Macaristan ile beraber büyütmüştür.Macaristan'ın eski kocasıdır.

Macaristan:

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Avusturya'nın eski karısıdır.Çocukken kendisini erkek sanıyordu hatta.Sinirlenince karşısındakinin kafasına tavasını geçirir,özellikle Avusturya'yı rahatsız edenlere =D

İsviçre:

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Yabancılardan hoşlanmaz, sınırlarından girenlere genelde tüfekle ateş eder.Çok da cimridir. Eskiden Avusturya ile ortakmış fakat araları açılmış.Liechtenstein'ın abisidir.

İspanya:

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Her zaman çok neşelidir ve etrafa pozitif enerji saçar. Bir de karşısındakinin moralini düzeltmeye yarayan bir fusoso hareketi vardır ki çok komik =P=D Habsburg İmparatorluğu'nun bir parçasıyken Avusturya ona Güney İtalya'yı vermiştir.Romano'yu şımarttığı bile söylenebilir.Bir zamanlar çok güçlü bir ülkeyken Hollanda ve İngiltere tarafından fakirliğe sürüldü. Hollanda ile anlaşamazlar,Belçika ile arkadaşlar.Romano'nun saygı duyduğu sayılı kimselerden birisidir-her ne kadar inkar etse de.

Güney İtalya(Romano):

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Serinin diğer tsundere karakteri..Roma İmparatorluğu'nun torunlarındandır ve Kuzey İtalya'nın(Veneziano) abisidir.Asabi ve ağzı bozuktur,ama duygusal bir yönü de vardır.Almanya'yı hiç sevmez ve ona "Potato Bastard" der genellikle.Küçükken İspanya'nın yanında yaşıyordu.Cesur gözükmeye çalışsa da ödlektir-kız gibi de çığlık atıyor =D
______________
Daha pek çok karakter var aslında ama hangi birini anlatayım ki Tüm bölümleri internette mevcuttur.
Bugünkü anime tavsiyem..Umarım beğenirsiniz. =P=)=)

Bu da ending:

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Bu mesaj; Orangepuff tarafından '19.03.13 - 02:11' tarihinde değiştirildi. Sebep: Üst üste birden fazla mesaj yazamazsınız.
Alıntı ile Cevapla