Konu: Hetalia!
Tekil Mesaj gösterimi
  #2 (permalink)  
Alt 19.03.13, 02:06
Orangepuff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Orangepuff
V.I.P.
 
Kaydolma: 05.12.09
Kadın - 28
Mesajlar: 15.128
Teşekkürler: 432
Üyeye 1.349 kez teşekkür edildi
Standart

Vee..sol köşede Allied Forces(Müttefik Devletler)

ABD:

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Kendi kendisini müttefiklerin lideri ilan etmiş bu arkadaş =D Çok neşeli ve enerjik bir tip olmasının yanı sıra elinden mega boy hamburger ve kola düşmüyor.En sık kullandığı cümle "I'm the Hero!".Küçükken,İngiltere onu kardeşi olarak yetiştirmiş ama büyüyünce bağımsızlığını ilan edip ondan kopmuştur.Çok hızlı konuşup elindeki burgeri yediği için söyledikleri pek anlaşılmıyor diğerleri tarafından.Tony adında evinde video oyunu oynayıp duran uzaylı bir arkadaşı var. İnsanüstü bir fiziksel gücü var- bir bölümde İngiltere'nin arabasını tek koluyla çekerek getiriyordu =D Kanada'nın da abisi olur.

İngiltere:

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Burada çok sempatik gözüküyor da asabi biraz =D Serideki iki tsundere karakterden biri(diğeri de Romano ) Acayip kalın kaşları ve berbat yemekleriyle ün yapmış.Sanırım psikolojisi bozuk biraz, hayali arkadaşları var Onları da sadece Norveç görebiliyor,diğerleri deli sanıyor onu.Büyüye meraklı(Harry Potter ? ) Fransa'yla birbirlerinden nefret ediyorlar, ABD'den de hazzetmiyor.Çok da çabuk sarhoş olur.Kendisini "Beyefendi" olarak tanımlar ama eskiden korsanmış =D

Fransa:

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Kendisini romantik olarak tanımlıyor da aslında sapık Kanada çocukken onunla ilgileniyor. İngiltere'den nefret eder çünkü Jean D'Arc'ın yakılışı ve Kanada'yı kendine aldığı için kızgındır.Kırmızı ve mavi üniformasıyla dikkat çeker.Pierre adında bir de kuşu var.

Rusya:

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Bu gördüğünüz arkadaş da Rusya.En uzun ve iri karakter(hafiften bir göbeği de var sanki =D).Çok sevimli bir yüzü ve sesi var ama aslında psikopat biraz (Yandere) Birkaç karakter hariç geneli ondan korkar.Elinde taşıdığı paslı bir borusu var.Çocukken geçirdği travmalar karakterine yansımış.Sahip olduğu en büyük avantajı ve en büyük şanssızlığı Rus kışını temsil eden General Winter'dır. Baltıklar(Litvanya,Estonya,Letonya) hizmetçisidir ve Rusya onlarla "oynamayı" çok sever. Genelde en çok zararı gören genç ve deneyimsiz Letonya olur. Rusya'nın iki kız kardeşi vardır; ablası Ukrayna ve küçük kız kardeşi Belarus. İkisi hakkında düşünmek bile onun tüm neşesini kaçırır çünkü Ukrayna Rusya'yı Avrupa Birliği'nden arkadaş edinmek için terk etmiştir, Belarus ise Rusya'dan bile korkunç bir yandere olup Rusya ile evlenmek istemektedir.Hiç çıkarmadığı pembe atkısını ona Ukrayna vermiştir.

Çin:

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Normalde böyle sinirli değil, çoğunlukla gülümser.Ölümsüzdür-4000 yıldan daha yaşlı. Japonya, Tayvan, Hong Kong, Tayland ve Güney Kore henüz küçükken onlara bir anne gibi bakmıştır. Hello Kitty hayranıdır. İngiltere ile Fransa'ya yenilmiş ve onların aşçısı olmuştur.Sırtındaki sepette taşıdığı bir pandası vardır. Gittiği her yere saniyesinde China Town kurabilir-toplantı odasına da kurdu.Genellikle kız zannedilse de erkektir.Rusya'dan nefret eder.Cümlelerinin sonuna çoğunlukla "aru" ekler.
______________________
Alıntı ile Cevapla