Tekil Mesaj gösterimi
  #29 (permalink)  
Alt 07.07.12, 22:00
daleboca16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
daleboca16
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 20.06.12
Erkek
Mesajlar: 13
Teşekkürler: 0
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Hep beraber Tecrübe Ediniyoruz

Dolabım sekmesine girdiğinizde artık istatistiklerinizin hepsini görebiliyorsunuz yani kaç kere araba çarpmasına öldünüz falan filan hepsi yazıyor. Manga yaması ile bir çok yenilikler geldi sizler de denemelisiniz bence hocular.

Dünya kupası var ya hani maçları izlerken takımının gözlüğünü alırsan eğer ve tuttuğun takım kazanırsa maçı sende bir günlük aşk gözlüğü kazanıyorsun. Bir de kör aşk gözlüğü yani iddia oynuyorsan sana faydası çok olacaktır.

Günlük sıralama tablosunu yakından takip ederseniz eğer sizde takımın zombirock yetkililerinden özel hediyeler kazanabilirsiniz. Yani şöyle ki lider olursanız eğer sıralamada çok az verilen eşyalara sahip olabileceksiniz.

Arkadaşlar zombirockta artık güvenlik olayları çok fazla arttırılmış haberiniz varmı bundan ? Hile programı kullananlar 1. uyarıda 15 gün uzaklaştırma alıyorlar sorada 30 gün ceza sorada def edip atıyorlar bilginiz olsun.

Bu mesaj; daleboca16 tarafından '07.07.12 - 23:12' tarihinde değiştirildi. Sebep: Üst üste birden fazla mesaj yazamazsınız.
Alıntı ile Cevapla