Tekil Mesaj gösterimi
  #3 (permalink)  
Alt 20.06.12, 00:29
kucucukjoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
kucucukjoe
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 10.06.12
Erkek
Mesajlar: 6
Teşekkürler: 0
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Hep beraber Tecrübe Ediniyoruz

Yıllar önce Dünya Kuantum Araştırmaları Birliğinde asistanlık yapan Jessie Glave, büyük tartışmalara yol açan bir teori hakkında önemli bulgular keşfetti. Bulgulara göre evrenimiz iki ayrı paralel evrenin çarpışmasıyla ve bu çarpışmanın başka bir uzay-zaman düzlemi oluşturmasıyla başlamıştır. Bu kozmik olayda açığa çıkan enerji evrenimizdeki tüm maddelerin her bir atomu içine hapsolmuştur. Sizde bu ilginç hikayede yer edinmek istiyorsanız Zombirock a gelebilirsiniz.

"Ateş ederek zombi öldürmek artık sizce de sıkıcı olmadı mı? Artık sevdiginiz bir çevirimiçi aksiyon oyununa kayıt olup bir beyzbolcu olarak zombilere sopayla girişmenin, bir Amerikan futbolcusu olup zombi tekmelemenin, bir itfaiyeci olup zombileri su manyağı yapmanın, bir rock yıldızı olup gitarımızı sahnelerde değil zombilerin kafasında kırmanın ya da bir boksör olup ""bu işi ancak demir yumruklarım çözer"" demenin zamanı gelmedi mi?"

Bu mesaj; kucucukjoe tarafından '20.06.12 - 02:04' tarihinde değiştirildi. Sebep: Üst üste birden fazla mesaj yazamazsınız.
Alıntı ile Cevapla