Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 09.10.07, 12:26
doktorum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
doktorum
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 09.10.07
Mesajlar: 4
Teşekkürler: 0
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Standart Doğal Sağlık ve Güzellik Ürünleri

Bitkisel ürünler,organik gıdalar...Bilinçlendikçe hepimiz doğallığı arar olduk.Doğa sağlığımızın gıdasıdır.Beden ve ruh sağlığımızı korumak ise ancak doğal içerikli ürünler kullanmakla mümkün olur.
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
sağlık merkezinde size cildinizle dost, doğal içerikli ürünler sunuyor.Doğal,katıksız,öz ürünler ve gıdalarla sağlığımızı korumak elimizde.Beden ve ruh sağlığımızı korumak için yapmamız gereken;kullandığımızı ürünlerin katıksız,koruyucusuz ve kimyasal maddelerden arındırılmıs olması gerekmektedir.

Türkiyede,dünyanın en kaliteli organik ve doğal bakım ürünleri,bitkisel gıda takviyeleri,sağlık ürünleri,organik sertifikalı,sağlık ve tarım bakanlığı onayına sahip,en yüksek uluslararası standarttaki ürünler,Türkiye'nin Doğal sağlık merkezi
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
da ,Prof.Dr.Mustafa Erdoğan Sürat hocamızın danışmanlığı öncülüğünde halkımızın hizmetine sunulmaktadır.

Türkiyenin Doğal sağlık merkezi
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
daki ürünler,yıllar süren araştırmalar sonucu geliştirilmiş,özel formülüyle etkili,tamamen doğal yöntemlerle ve bitkilerden elde edilmekte olup,herangi bir sentetik kimyasal madde,koruyucu,kokulandırıcı,renklendirici maddeler,katkılar kesinlikle kullanılmaz.

Doğadan gelen ve doğayı koruyan ürünlerle kendinizin ve çocukarınızın sağlığını korumak dileğiyle mutlu ve sağlıklı günler diliyorum.
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
(Türkiye'nin Doğal Sağlık Merkezi)
Sponsor