Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 20.09.07, 18:24
CherheM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
CherheM
Acemi Baykuş
 
Kaydolma: 30.08.06
Erkek
Mesajlar: 130
Teşekkürler: 0
Üyeye 13 kez teşekkür edildi
Arrow Linux Hakkında Çeşitli Linkler

Fosdem (
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


O'Reilly'nin ana sponsorluğunda geçtiğimiz şubat ayında düzenlenen, özellikle bu seneki katılımcılarıyla oldukça ses getiren bir açık kaynak ve özgür yazılım etkinliği.

Bu seneki başarısının ardında konuşmacılar listesi yatıyor. Şöyle ki; Mozilla Avrupa'dan Axel Hecht, XEN Projesi lideri Axel Hecht, Beagle'dan Jon Trowbridge, OpenOffice.org projesinden Michael Meeks, FSF'den Richard M. Stallman, Plan 9'dan Uriel M. Pereira, RedHat'ten Alan Cox, ve bir çok KDE geliştiricisiyle, tam kadro OpenSUSE geliştiricileri bu etkinlikteydi.

Bu kadar ünlü ismi saydıktan sonra Fosdem'i kaçırdık diye üzülmenize gerek yok çünkü bir çok seminerin video kaydını DivX formatında bulabilirsiniz;
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


LinuxWorld (
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Google'da LinuxWorld diye arattığınızda karşınıza çıkan 27 milyon sonuç arasında neredeyse dünyanın her köşesindeki ülkenin uzantısında bir sayfa çıkacaktır, tabii com.tr hariç.

LinuxWorld, IDG World Expo adlı şirket tarafından, dünyanın 22 farklı şehrinde düzenlenen, bugüne kadarki en büyük Linux etkinlikler zinciri. (Diğer adıyla "HiperEtkinlik"..)

En yakın zamanki LinuxWorld etkinliği 14-17 Ağustos 2006'da Amerika San Francisco'da düzenleniyor.

LinuxWorld Conferance & Expo, büyük bir alan üzerinde kurulu CeBIT/Compex benzeri bir fuar alanıyla başlıyor. Burada bilişim sektörünün önde gelen -ve Linux'u destekleyen- firmaların standlarını bulabiliyorsunuz. Standların arka tarafındaysa bir çok seminer salonunda konuşmacılar sunumlarını yapıyor oluyorlar. Bu konuşmacıların Fosdem'dekilerle çok farklı olmadığını belirtmeye gerek yok sanırım.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor