Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 11.10.11, 15:03
oceyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
oceyhan
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 11.10.11
Erkek
Mesajlar: 1
Teşekkürler: 0
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Standart Grafik Tasarım Eğitimi

Grafik Tasarım Eğitimi
Grafik Tasarım Nedir?
Görsel iletişim sanatıdır. İnsanlara en doğru mesajı en kısa zamanda en kalıcı şekilde verebilmenin yolu grafik tasarımdan geçer.
Grafikerlik Kursu Kimler İçindir?
Bakmak ile görmek arasındaki farkı görmek isteyenler içindir. Örneğin defalarca gördüğümüz Ziraat Bankasının logosunu bir başak tanesi olarak hatırlıyor olabilirsiniz. Ancak eğitimlerimize katıldıktan sonra orada "TC ZB" harflerinin ustaca grafik sanatçısı İhap Hulusi tarafından hazırlandığını bilecek benzerlerini ve daha iyilerini sizlerde hazırlayabileceksiniz. Bu hedefe ulaşmak isteyen her yaş ve eğitim grubundan ilgili kişiler katılabilirler.
Grafikerlik Kursunun Faydaları Nelerdir?
Grafik Tasarım kurusnda Kurumsal Kimliğin öğelerinden olan, amblem ve logo tasarım, antetli takımı, broşür, elilanı, dergi ilani, afiş, bilboard içeriğinin hazırlanmasında dikkat edilecek noktalara özenle değinilir. Örneğin; düşünsel anlatım, teknik ölçüler ve işin baskıya hazırlanması gibi. Grafik Tasarımı eğitimlerinde iki boyutlu tasarım oluşturabileceğiniz Macromedia Freehand ve Coreldraw esnek çizim araçları ile sizlere yardımcı olacaklar. Ayrıca düş dünyanızı bir tuval resmi tadında Adobe Photoshop'un gelişmiş araç paletini kullanarak zengin bir renk yelpazesi ile sunabilirsiniz.

Yazılı basın için hazırlanmış Quarkxpress programı ile gazete, dergi, kitap mizampajı yapabilir basıma hazırlayabilirsiniz.Grafik eğitim paketini başarıyla bitiren arkadaşlarımıza, yaptıkları bitirme projesi sayesinde katılım belgesi verilecektir. Bu katılım belgesine sahip olan katılımcılarımız, Başarısoft İnsan Kaynakları Departmanı ile kontak kurarak, ister freelance ister tam zamanli iş bulabilecek yada kendi işlerini kurabileceklerdir.

Görsel iletişim hem Türkiye de hem de dünyada günden güne popülerliğini artırmaktadır. Bunun sebebi reklam dünyasının hızla büyümesi ve şirketlerin reklama bakiş açılarının değişmesidir. Reklam ve yayın dünyasında bir yer edinmek isteyen katılımcılarımız grafik tasarım kursunda düşledikleri yaratıcı fikirleri grafik programları vasıtası ile ortaya çıkarabileceklerdir.
Grafikerlerin Çalışma Alanları Nelerdir?
En önemli uygulama alanı reklam ve tanıtım sektörüdür. Bu bağlamda ajanslar, gazete ve dergiler, matbaalar, yayınevleri özetle tüm görsel içerikli iletişim araçları bulunmaktadır. İletişim kaygısı taşıyan her türlü ürün ve hizmet grafik tasarımın uygulama alanına girmektedir.
Neden BAŞARISOFT Bilgi Teknolojileri Akademisinde Grafik Tasarım Eğitimi?
Başarısoft BTA, Adobe'un lisanslı eğitim merkezidir.
Başarısoft BTA, öğrencilerinin eğitim dönemlerini güncel yayınlar ve uygulamalar ile destekler.
Başarısoft BTA, ECDL Yetkili eğitim ve test merkezidir. Öğrencilerimiz eğitimleri sonunda ECDL IMAGE MAKER Avrupa Yetkinlik Sertifikası alabilirler.
Başarısoft BTA, konusunda ilgili üniversite mezunu, uluslararası sertifikasyona sahip ve proje tecrübeli eğitmenler ile eğitim vermektedir.
Başarısoft BTA, sınıflarında öğrencilerinin verimli bir öğrenim süreci geçirmesi adına tüm fiziksel şartları sağlamış; projeksiyonlu sunum ile 8-10 kişilik sınıflarda eğitim veren bir kurumdur.
Başarısoft BTA, tüm öğrencilerine öğretme garantisi vermektedir. Eğitimlerimize %90 devamlılık ile katılan öğrencilerimiz, derslerimizde anlayamadığı konuları veya tüm eğitimi, 1 yıl süresince ücretsiz olarak alabilir.
Başarısoft BTA, kariyer planlamalarında da öğrencilerinin yanındadır. Başarı İnsan kariyer merkezimiz işverenler ile öğrencilerimizi buluşturmakta; öğrencilerimize cv oluşturma, mülakat, iş görüşmesi teknikleri konusunda profesyonel danışmanlık hizmeti vermektedir.
Başarısoft BTA, eğitimlerinde bilgisayar programlarının son sürümlerini kullanmaktadır.
Başarısoft BTA, tüm öğrencilerine eğitmenlerinin eşliğinde, randevusuz, sınırsız etüt imkanı vermektedir.

Grafik Tasarım Eğitimi İçeriği
Grafik Tasarım Eğitimi iki bölümden oluşmaktadır.
• Grafik Tasarım 1.Bölüm

o Temel Grafik İlkeleri
o Adobe Photoshop
o CorelDraw İle Vektörel Tasarım
o Freehand İle Vektörel Tasarım
o QuarkXxpress ile Mizanpaj Tasarımı
( Eğitimlerimizde en güncel versiyonlar kullanılmaktadır.)
Adobe Photoshop
Adobe Photoshop Dijital görüntü işlemede profesyonel standart Profesyonel görüntü düzenleme standartı ve Photoshop dijital görüntü işleme hattının lideri Adobe Photoshop yazılımı, isteyebileceğinizden fazlasını sunuyor. Devrim yaratan yaratıcı araçlar olağanüstü sonuçlara ulaşmanızı sağlıyor. Benzersiz uyumluluğu sayesinde Photoshop'u kendi çalışma şeklinize uydurabilirsiniz. Ve daha etkin düzenleme, işleme ve dosya yönetimi ile sizi yavaşlatacak hiçbir şey bırakmıyor.
Freehand
Yaratıcı vizyonunuzu Freehand MX sayesinde ortaya çıkartın. Freehand MX ile baskı öncesinde karmaşık grafikleri, konseptleri hazırlayabilir ayrıca İnternet ve Flash MX için içerik geliştirebilirsiniz. Güçlü tasarım ve görsel araçlarıyla tamamen düzenlenebilir grafikler yaratabilir ve bunları birçok farklı ortamda yayınlayabilirsiniz.
CorelDraw
Pratik biçimde vektörel çalışmalarınızı rahatlıkla baskıya hazırlayabilirsiniz.
Gelişmiş toolları sayesinde aynı ekranda birçok düzenlemeyi yapabilirsiniz. Farklı programlara export ederek matbaa baskı işleri oluşturabilirsiniz.
QuarkXpress
Yazılı basım (matbaa, gazete, dergi vs) sektöründe dizgi amaçı kulllanılan, çok kolay ve pratik çözümler üreten bir programdır.
• Grafik Tasarım 2.Bölüm
İleri Düzey Adobe Photoshop
• Desen Çalışması
• Fotoğraf Düzenleme
• İleri Düzey Renk Uygulamaları
• Background Hazırlama
• Programın Pratik Kullanım Önerileri
Illustrator
• 3 Boyutlu Grafik Uygulamaları
• Promosyonel Tasarım
• Ambalaj Tasarımı
• Font Yönetimi, Tipografik Düzenleme
• Grafik Çalışmalarının Baskı Ortamına Hazırlanışı ve Renk Ayırımı
• Programın Pratik Kullanım Önerileri
Indesign
• Mizanpaj Tasarımı
• Profesyonel Sayfa Mizanpajı
• Programın Pratik Kullanım Önerileri
• Matbaa ve Baskı Teknikleri
• Matbaa Tasarım
Acrobat Pro
• Matbaa ve Baskı Teknikleri
• Matbaa Tasarım
Adobe Photoshop İleri Seviye
Adobe InDesign
Profesyonel mizanpaj ve tasarımda yeni standart Adobe® InDesign® CS2 yazılımını kullanarak yeni özgürlük ve verimlilik seviyelerini keşfeden yaratıcı profesyonellere katılın. Çoğunlukla kullandığınız Adobe uygulamalarıyla sıkı entegre olan InDesign sofistike grafikler ve tipografi ile profesyonel mizanpajlar hazırlamak için daha hızlı prodüksiyon iş akışları ve yaratıcı
ortam sağlar.
Adobe Illustrator
Adobe Illustrator fikirlerinizi hızlıca ve güçlü bir biçimde uygulamanız
için size gerekli yaratıcı özgürlüğü sunar. Bitmap'leri anında vektör grafiğe
dönüştürün ve daha sezgisel boyama araçlarından faydalanın. Akıllı paletler ve optimize edilmiş çalışma alanları ile zaman kazanın. Ayrıca diğer yazılımlarla sıkı entegrasyon sayesinde basılı, video, web ve mobil cihazlara yönelik işler için olağanüstü grafikler oluşturmanızı sağlar.
Grafik Tasarım Eğitimi Sonunda Alınabilecek Sertifikalar Nelerdir?
Başarısoft Katılım Sertifikası; Eğitimlerimize %90 devalılık ile katılmış olan ve proje çalışmalarını başarıyla tamamlayan her öğrencimizin alabilir.
ECDL IMAGE MAKER sertifikasını periyodik olarak açtığımız sınavlarımıza katılarak alabilrsiniz.


Özal CEYHAN

BAŞARISOFT BİLGİ TEKNOLOJİLERİ AKADEMİSİ
BAKIRKÖY : 0 212 570 54 80
KADIKÖY : 0 216 450 41 51
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor