Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 02.08.11, 22:03
charlotte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
charlotte
Black.Cat
 
Kaydolma: 11.09.09
Kadın
Mesajlar: 3.235
Teşekkürler: 1.312
Üyeye 445 kez teşekkür edildi
Standart Filmler,Diziler.. Ve eski KeLBaYKuŞ..

Sanırım herşeyin bir altın dönemi vardır,KeLBaYKuŞ'un da bir altın dönemi vardı.Bana göre ve benim bildigim altın dönemi ise belki de ben üye oldugum zamanlardı.Belki de bu altın dönemini daha önce de pek çok kez geçirdi.Ama bildigim birşey varsa o da şu an KeLBaYKuŞ'un eski tadının olmadıgı..Eski haline dönemez mi ? Elbet de dönebilir , elbette bir altın dönemi daha geçirebilir.Ancak bunun için KeLBaYKuŞ'un biraz ilgiye ihtiyacı var sanırım..

Film ve Dizilerin çogu açılmıyor , SuperNatural 6.Sezon hariç.. Eskiden hep dizilerimi filmlerimi buradan izlerdim ama hiç biri açılmıyor genel bir problem var sanırım.Eminim Adminimiz ZipMaker bununla ilgileniyordur vakit buldukça.

Film ve Dizi hususunda bir şey daha ; yükleme yapan arkadaşların dikkatini çekmek isterim , aslında bu biraz da genel bir konu ; lütfen ama lütfen forumun düzeninin bozulmaması ve ne sizlerin ne de bizlerin zorluk çekmemesi için bir konu açarken uygun yere açtıgımızdan emin olalım.Özellikle film ve dizi konusunda dememin nedeni ise arkadaşlar , online dizi film izle bölümüne film download linki ekleyen arkadaşlar oldukça fazla.Lütfen dikkat edelim.Bana çok oldu online oldugunu düşünüp heveslendiginizde download linki çıkması sizi hayal kırıklıgına ugratabiliyor.

Ediceginiz dikkat ve yazımı okuma sabrı gösterdiginiz için teşekkür ederim.

İyi forumlar..
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler:
Sponsor