Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 09.07.07, 18:57
kasvet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
kasvet
red
 
Kaydolma: 10.01.07
Erkek - 34
Mesajlar: 6.935
Teşekkürler: 260
Üyeye 945 kez teşekkür edildi
Arrow :::gülün renkleri we anlamlarııı:::

:::geçmiş konumda gül sayıları hakkında yazmıştım ama eğer nereme benim 1001 gül diosanızz 1 gül alın ve rengine, boyuna, posuna göre seçin...:::



HADE BAKEM GENE KOLAY GELSİN:



AÇMAMIŞ TOMURCUK KIRMIZI GÜL: Güller renkleri kadar, açıp açmaması bile duygulara hitap etmektedir. Nerede açmayan gül almak gerekir, yeni başlayan arkadaşlıklarda açmayan kırmızı gül alınmalıdır. Yeni açılmak üzere olan güldür. Bu gülün anlamı ise "Aşkım ve sevgim bu çiçek kadar tazedir. İlk kez birisine karşı bu kadar ilgi duyuyorum. Aşkım ve sevgim büyüktür. Duygularımı esir bırakmak, benimle arkadaş olurmusun" anlamına gelmektedir. Doğum günlerinde veya evlilik yıldönümlerinde verilen açmamış kırmızı gül ise "aşkı saadet, hayatımda hiç mutlu olmadım, seni tanıyıp gördükten sonra bu mutluluğu sana borçluyum. Hep benimle ol" anlamını taşımaktadır.

AÇMAMIŞ TOMURCUK MOR GÜL: Çiçeği gönderen kişinin sizi çok iyi tanıdığına ve etrafında hiç kimseyi göremeyecek kadar büyük bir aşka yakalandığını, her geçen gün bu aşkın esiriyle eridiğini çekindiğinden bir türlü açılamadığını ifade eder. Açılmamış morgül buluşma, söz, nişan veya evliliklerinde en fazla 3 yılı geçmemiş çiftlerin vermesinde, ilahi bir aşk yaşadığına ve bu aşkı yaşadığı için çiçek gönderdiği kişiye minettar olduğunu belirtir.

AÇILMAMIŞ BEYAZ GÜL: Saf ve temiz duygular beslediğini, ileriye dönük arkadaşlık kurabilmek için sevgi beslediğini gösterir. Çiçek gönderdiği kişiyle arkadaş olmak ve onu tanımak istediğini, temiz duygular sonucunda şayet anlaşırsak ileriye dönük yuva kurmak istediğine işaret etmektedir. Beyaz açmamış gülün gelin buketi yapılırsa, biz birlikte temiz bir yuva kurduk. Bu yuvamız sevgi üzerine kurulmuştur ve sonsuza kadar da böyle kalacağına inanıyoruz. Çiçek atılırsa yakalayan kişinin de bir an önce evlenmesi için duacı olduğuna işaret edilmektedir.

KIRMIZI & BEYAZ GÜL: Bu iki gül yan yana olursa, çiçek gönderen kişinin karşısındaki kişiye büyük bir ilgi duyduğu ve onunla birliktelik yani arkadaşlık kurmak istediğini ifade eder. Gülün beyaz olması ise, hayranlık duyduğunu ve bu beraberlikte her ikisininde mutlu olabileceğini ifade etmektedir..

KIRMIZI & PEMBE& BEYAZ GÜL: Çiçek gönderen kişinin yıldırım aşkıyla vurulduğunu ve çiçeği alan kişiyi çok sevdiğini ifade eder. Aynı zamanda kısa vade içerisinde hemen evlenmek istediğini ve bu evlilikte bir de çocuk istediğini belirtir. Çiçeği alan kişinin kendisi için uygun bir eş olduğunu fırsat verirse kendini tanıtmak istediğini ifade eder. Sözlüler ve nişanlılar birbirlerine bu üçlü gülü verirse, "artık dayanamıyorum bir an önce evlenelim. Gerekirse çocukta yapabiliriz. Senden bir çocuğum olmasını istiyorum". Şayet evlililer ise "Aşkımızın bir meyvesini istiyorum. Bu sevginin mutlaka bir meyvesi olmalı" anlamına gelmektedir.

SİYAH GÜL &KURUTULMUŞ GÜL: Hayata ne kadar bağlıysam sana da o kadar bağlıyım. Eğer hayatımdan çıkarsan ölüp giderim. Sen benim hayatımsın. Bu hayat senle var ve seninle beraber var olacaktır. Senin varlığın bana hayat vermektedir. Bu hayat senle renklenmektedir. Sendeki renkler olmazsa hayatın olmayacağına inanıyorum. Ben seni çok seviyorum anlamı taşımaktadır.

KIRMIZI GÜL &KURUTULMUŞ GÜL: Seni çok seviyorum, ölünceye kadar da birlikte olmak istiyorum. Seni herşeyinle kabul ediyorum. Benimle evlenirmisin. Şayet gülü göndereceğiniz kişinin bu çiçeklerin ne anlama gelmediğini bilemeyeceğini düşünüyorsanız eğer o zaman kartın üzerine isminizi ve tırnak içerisinde "evlilikler.com'dan güllerin sayıları ve anlamları bölümüne bak" yazmanız yeterlidir. O kişiye karşı iki kez sürpriz yapmış olacaksınız. Yani duygularınızı internet üzerinden öğrenmiş olacaktır.

KIRMIZI &SİYAH & KURUTULMUŞ GÜL: Seni çok seviyorum. Benimle evlendiğinde hayatımın sonuna kadar sana bağlı kalacağım. Senden ayrılırsam ve seni üzersem bu hayatın bana zindan olacağına inan. Ben seni ve aileni çok sevdim. Evlenirsem gerekirse senin ailenle bile kalırım.

BEYAZ & SİYAH GÜL: Seni tüm temiz duygularımla seviyorum. Hayata bağlayan ve hayatıma renk katan sevgin beni sana bağladı. Bana hiç bir zaman küs olma. Güzelliğin karşısında cesaretim yokki karşına çıkayım. Ben ki herkesi kendime bağlayan o ben, senin karşında konuşamayacak kadar ürkek oldum. Birlikte olmak istemesen dahi benimle arkadaş ol yeterli anlamına gelmektedir.

BEYAZ &SİYAH & KURUTULMUŞ GÜL: Dünyanın en güzel ve en iyi insanı sensin. Sen benim hayatımsın. Saf ve temiz sevgin beni kendine bağlamakla beraber sevdiklerimde sana bağlandı. Bizimle beraber ol ve bu hayatı bize soldurma. Gelecekte beraber gülelim, beraber ağlayalım ama sen hep yanımda ol... Bu hayat seninle çok güzel ölünceye kadarda güzel olacağına inanıyorum anlamı taşıdığı belirtilmektedir.

KIRMIZI &SİYAH & BEYAZ&KURUTULMUŞ GÜL: Seni bu hayattan ve herşeyden çok seviyorum. Seni elde etmek için elimden gelen herşeyi yapacağım. Eğer sen hayatımdan çıkarsan bu hayat benim için zindan olur. Mutluluğu bulupta kaybetmek bir sevgili için ölümdür.

KIRMIZI GÜL &KIRMIZI KARANFİL & KIRMIZI GÜL: Birbirimizi çok büyük aşkla seviyoruz. Ama sen benim hep kalbimi kırıyorsun. Bu sevgime rağmen ben sana kırgınım. Nedenini öğrenmek istiyorsan eğer mutlaka beni aramalısın.

BEYAZ KARANFİL &KIRMIZI GÜL & BEYAZ KARANFİL: Dostlukla başlayan arkadaşlığımız beni sana bağladı. Ben sana aşık oldum ve seni seviyorum. Bu sevgim sana çok büyük. İki dostuz eğer istersen bu dostluğu ileride beraberliğe dönüştürebiliriz. Dostluğun ve masum arkadaşlığın benim aşkımı gölgeliyor. İki sevgili olmak istiyorum.

KIRMIZI GÜL &BEYAZ KARANFİL & KIRMIZI GÜL: Bibirimizi o kadar büyük bir aşkla seviyoruz. Lakin bu aşk bizi sevgiliden daha çok arkadaşlığa itiyor. Daha doğrusu abi kardeş gibi olmaya başlıyoruz. İlişkimiz dostlukla olmasın bizi bir yüzükle bağlasın.

KIRMIZI GÜL &AÇELYA & KIRMIZI GÜL: Sevgin dağları taşları ovaları aştı. Ama ben burada hala seninle beraber olmamak için kendimle savaşıyorum. Sana ulaştığımda seni kaybedeceğimi biliyorum. Ama bu sevgimi sana söylemesem ben kahroluyorum. Hiç olmazsa senin duygularını bileyim ona göre kendime yön vereyim.







:::TEŞEKKÜRLERİ DUYAR GİBİYİM YİNEEEE:::


Alıntı ile Cevapla
Sponsor